Seneye kadar yok ablam:)Narlıyı hiç denemedim, ay bu hafta bir deneyeyim, benim favorim güllü, canavar gibi yiyorum
Bu sefer ki tatlı yarışması beni mahvetti, beni çağırmayın tatlılarda![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seneye kadar yok ablam:)Narlıyı hiç denemedim, ay bu hafta bir deneyeyim, benim favorim güllü, canavar gibi yiyorum
Görmedim hanii :)Arabalı seçtik ya:)
Tabi takip etmezsen öyle olur:)Görmedim hanii :)
Tamam olur sen beğendiklerini gönder biz eleyelimBen listeyi göndereyim siz seçin o zaman.Aman haa dikkat mavi beyaz olacak![]()
Herifin geliş saatinde malum giremedimTabi takip etmezsen öyle olur:)
Kazen tekerlek istedi bizde onun yerine araba desenli nevresim dedik ya![]()
Tekerlekler hazırdı halbukiTabi takip etmezsen öyle olur:)
Kazen tekerlek istedi bizde onun yerine araba desenli nevresim dedik ya![]()
Narlıyı hiç denemedim, ay bu hafta bir deneyeyim, benim favorim güllü, canavar gibi yiyorum
Tamam gözün üstümüzde olsun sonra dünya mutfağı kaçmasınHerifin geliş saatinde malum giremedimyoksa ben sizi pür dikkat takipteyim
![]()
Çıkma tekerlek mi:)Banada lazım 4 tanede ben isterimTekerlekler hazırdı halbuki![]()
Tamam gözün üstümüzde olsun sonra dünya mutfağı kaçmasın![]()
Benim Dünyadan haberim yok mutfağından hiç anlamamTamam gözün üstümüzde olsun sonra dünya mutfağı kaçmasın![]()
İyi bari :))) ama Hacı Şerif sayfasını açmış bulundum, kestane tatlısı bana bakıyorSeneye kadar yok ablam:)
Ben ilk defa bir davette yedim güllü hatır için yiyince dedim Allahım bu ne günün sonunda kaç tane yediğimi hatırlamıyorumNarlıyı hiç denemedim, ay bu hafta bir deneyeyim, benim favorim güllü, canavar gibi yiyorum
Hoş bulduk canım, iyiyim şükür. Hastamız da iyi sayılır, pazartesi kolonoskopi olacak, bakalım. :)Hoşgeldin canım nasılsınHastanız nasıl oldu
![]()
Offf onu bende çok severim.Ablam şanslısın kilo almıyorsun.Ben hep tatlıdan alıyorum:)İyi bari :))) ama Hacı Şerif sayfasını açmış bulundum, kestane tatlısı bana bakıyor![]()
Geldiiim
Onu da iki puskevit arasına koy mmmhhhh :)))Ben ilk defa bir davette yedim güllü hatır için yiyince dedim Allahım bu ne günün sonunda kaç tane yediğimi hatırlamıyorum![]()
BenceAblam hoşgeldin biz alıp burada gelene gidene ikram edeceğiz:)
HoşgeldinGeldiiim![]()