• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
Narlıyı hiç denemedim, ay bu hafta bir deneyeyim, benim favorim güllü, canavar gibi yiyorum :KK70:
Bu sefer ki tatlı yarışması beni mahvetti, beni çağırmayın tatlılarda :KK43:
Seneye kadar yok ablam:)

Tabi takip etmezsen öyle olur:)
Kazen tekerlek istedi bizde onun yerine araba desenli nevresim dedik ya:KK70:
Herifin geliş saatinde malum giremedim :issiz: yoksa ben sizi pür dikkat takipteyim :45:

Narlıyı hiç denemedim, ay bu hafta bir deneyeyim, benim favorim güllü, canavar gibi yiyorum :KK70:

Çok seveceksin eminim.:KK36::KK19:

Ben ilk defa bir davette yedim güllü hatır için yiyince dedim Allahım bu ne günün sonunda kaç tane yediğimi hatırlamıyorum :KK70:

Hoşgeldin canım nasılsın:KK200:Hastanız nasıl oldu:KK19:
Hoş bulduk canım, iyiyim şükür. Hastamız da iyi sayılır, pazartesi kolonoskopi olacak, bakalım. :)

Sen nasılsın,akşamlar baya yogun geçiyor burada 😀

Şampiyon da Kazen Kazen bey olmuş. Tebrik ederim :)

İyiki katılmamışım😁

İyi bari :))) ama Hacı Şerif sayfasını açmış bulundum, kestane tatlısı bana bakıyor :-)
Offf onu bende çok severim.Ablam şanslısın kilo almıyorsun.Ben hep tatlıdan alıyorum:)

Ben ilk defa bir davette yedim güllü hatır için yiyince dedim Allahım bu ne günün sonunda kaç tane yediğimi hatırlamıyorum :KK70:
Onu da iki puskevit arasına koy mmmhhhh :)))

Back