- 8 Nisan 2017
- 56.781
- 297.335
Biliyorsan korkmaBen çok daha değişik bir tarif biliyorum ama yinede balık olmasin
Aynen sen çok uç tarifler buluyorsun:)Kategori açıldığında böyle geziyorumdeli tavuk gibi çok uzak fikirler aklıma geliyor :))
İlk balık yarışması ile keşfettim burayı oradaki çipura hala gözümün önündeOldu canım:)
Kendim için değil canım arkadaşlar için korkuyorumBiliyorsan korkma
Ben sana boş msj atayım sen söyle en iyi fikriAynen sen çok uç tarifler buluyorsun:)
Sen okur uflersin sıkıntı yokKendim için değil canım arkadaşlar için korkuyorum
Yemleme beniEvet nereden bildinMesajlarımıız mı okuyorsun
Çuprayida ne severim heİlk balık yarışması ile keşfettim burayı oradaki çipura hala gözümün önündeCocoChanelmademoiselle yapmıştı sanırım :))
Sende oltaya gelmeYemleme beni
Evet çok güzel bişey yaaa çipura nin etini bayilyiroimÇuprayida ne severim he☺
Tamam olur:)Ben sana boş msj atayım sen söyle en iyi fikri
AnlaştıkTamam olur:)
Bu yarışmada kazandığım hediye yeni ev hediyesi oldu.
Hepinize teşekkür ederim ....
Kazen neden bir daha kategoriye girmiyor anlaşıldıBen evin eksiklerini bir daha gözden geçireyim ,madem senin evin benim evim ihtiyaca yönelik bir şey olsun değil mi ama ?Tabi birde koca site sahibine tek bir nevresim takımı göndermek ayıp olur.Bir kaç tane hediye göndermek lazım
Bizde öyle düşünüyoruz.Sen evi bir kontrol et ona göre hediye listesini çıkartırsınBen evin eksiklerini bir daha gözden geçireyim ,madem senin evin benim evim ihtiyaca yönelik bir şey olsun değil mi ama ?Tabi birde koca site sahibine tek bir nevresim takımı göndermek ayıp olur.Bir kaç tane hediye göndermek lazım
Rabbim nazarlardan korusun maşaalalh dünya güzeli
AminRabbim nazarlardan korusun maşaalalh dünya güzeliAllah bağışlasın canım Saçları var tabi toka takacak artık maşaallah
Oy maşallah nazar değmesin