- 16 Aralık 2018
- 18.424
- 55.167
Vicks deseydin bari zalimBurnuna çamaşır suyu sur (evde denemeyin )
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vicks deseydin bari zalimBurnuna çamaşır suyu sur (evde denemeyin )
Bir daha göster gücünü bence abi :))siz hazır olana kadar yokum .... bu kadar kadın arasında git 50 ksür fark at birinci ol sence bir daha girer miyim ?
ne gerek var
Ne demek istiyorsun abi ovuyormusun yeriyormusun dediklerini anlamıyorumsiz hazır olana kadar yokum .... bu kadar kadın arasında git 50 ksür fark at birinci ol sence bir daha girer miyim ?
ne gerek var
Evet nereden bildinMesajlarımıız mı okuyorsunBaş harfi B mi ama av yasağı başladı galiba burda
Eşim klorak damlatiyor elineVicks deseydin bari zalim
Geldim canım :)Nevreste bitmedi mi kitap
Kendini övüyor:)Ne demek istiyorsun abi ovuyormusun yeriyormusun dediklerini anlamıyorum
Afiyet olsun pisiciklereEşim klorak damlatiyor eline
Bir kere yılan balığı getirmiş eve nasıl koktu nasıl koktu ev meğer poşette kaldıkca koku yapıyormuş işte onun kokusunu iki gün cikartamadik hadi koktugina degseydi bir metrelik balığı çöpün yanına koyduk tertemiz et kediler yedi sabaha kadar
Ya kategori balık ise boşa sallamayalımYine bizi yenerBir daha göster gücünü bence abi :))
Demekki bir daha ki kategori kadayıf döşemek kadar basit değil
Yenilen pehlivan güreşe doymaz editorum taze tutulmuş yaparım gerekirseYa kategori balık ise boşa sallamayalımYine bizi yener
Balıksa ben katılmıyorumYa kategori balık ise boşa sallamayalımYine bizi yener
İnşaallah değildirYa kategori balık ise boşa sallamayalımYine bizi yener
Bu kategori senden fırında tarif bekliyorum.O fırın değerlendirilmeli zor ele geçtiYenilen pehlivan güreşe doymaz editorum taze tutulmuş yaparım gerekirse
İnşallah balıktır buğulama kızartma fırın çorbasını köftesini bile yaptım sadece dolmasını yapmadımİnşaallah değildir
Balıksa ben katılmıyorum
İnşaallah değildir
Kategori açıldığında böyle geziyorum deli tavuk gibi çok uzak fikirler aklıma geliyor :))Bu kategori senden fırında tarif bekliyorum.O fırın değerlendirilmeli zor ele geçti
Ben çok daha değişik bir tarif biliyorum ama yinede balık olmasinİnşallah balıktır buğulama kızartma fırın çorbasını köftesini bile yaptım sadece dolmasını yapmadım
Balık yarısması olmusmuydu daha önceBen hiç katılmam
Oldu canım:)Balık yarısması olmusmuydu daha önce