• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
Üfffff o nasıl güzel bir şey, yaşlı başlı ablanızı öldüreceksiniz, ben şimdiden arkamdan dağıtılsın diye 8-10 kg sipariş vereyim, hemi de güllü en sevdiğim:silah:
Ablam hoşgeldin biz alıp burada gelene gidene ikram edeceğiz:)

Yanlış link vermişim narlıyı tek geçerim ...
Narlı nin anteplisi falan var o mı

Birde hiç sipariş verdiniz mi yorumları çok iyi ilk defa rast geliyorum sizin sayenizde

Ablam hoşgeldin biz alıp burada gelene gidene ikram edeceğiz:)
Alınca ikram için saklayabiliyorsanız ne mutlu size, ben ikram için alsam yerim :KK70:güllü lokumu çok seviyorum diye eşim arada alıyor, pazarlık yapıyor hepsini bir anda yeme diye, gizli gizli yiyorum :)))

Alınca ikram için saklayabiliyorsanız ne mutlu size, ben ikram için alsam yerim :KK70:güllü lokumu çok seviyorum diye eşim arada alıyor, pazarlık yapıyor hepsini bir anda yeme diye, gizli gizli yiyorum :)))
Bende severim ablacım:)Benim oğlum bırakmaz.Gidip gelir yer:70:

Ben evin eksiklerini bir daha gözden geçireyim ,madem senin evin benim evim ihtiyaca yönelik bir şey olsun değil mi ama ? :-)Tabi birde koca site sahibine tek bir nevresim takımı göndermek ayıp olur.Bir kaç tane hediye göndermek lazım :KK58:
Modeli biz seçelim abla :45:

Back