Basiniz sagolsun boncuum, rabbim mekanlarinj cennet etsin. Ahirimiz olumCanım geçen hafta eşimin babaaannesi dünde benim halam vefat etti
Halam yıllardır uzakta pek görüşmüyoruz(yüzyüze görüşmüyoruz).Uzun zamandır göremiyordum.Çok hastaydı vefat etti.
Daha belli olmamıstırYeni kategori belli mi olmuş
Basınız sağolsun ablaCanım geçen hafta eşimin babaaannesi dünde benim halam vefat etti
Halam yıllardır uzakta pek görüşmüyoruz(yüzyüze görüşmüyoruz).Uzun zamandır göremiyordum.Çok hastaydı vefat etti.
Sağol canım benim:)Başınız sağolsun canım. Allah rahmet eylesin.
Basın sağolsun abla mekanları cennet olsun inşallah
Basiniz sagolsun boncuum, rabbim mekanlarinj cennet etsin. Ahirimiz olum
Sağolun hanımlarDaha belli olmamıstır
Basınız sağolsun abla
Olmamış zaten
Yanlış alarm yaniOlmamış zaten
31 martta mı belli olurOlmamış zaten
Kategori belli ama 1 Nisan veya 2 Nisan'da konu açılır:)31 martta mı belli olur
Bence olmuş söylemiyorlarYanlış alarm yanihala oturamadm :))
Tamam o zaman ben yokumda o günKategori belli ama 1 Nisan veya 2 Nisan'da konu açılır:)
Şaka yapıyorsunKategori belli ama 1 Nisan veya 2 Nisan'da konu açılır:)
Tamam o zaman ben yokumda o gün
Neden her zaman o günlerde belli oluyor:)1 Nisn gündüz bende yokum zaten:)Şaka yapıyorsun
Tarif bulunuyorda bu sefer önde gelenlerden almak lazımNeden her zaman o günlerde belli oluyor:)1 Nisn gündüz bende yokum zaten:)
Tarif çok mutlaka bulursunuz:)
Bence bunda önde gelen pek yokTarif bulunuyorda bu sefer önde gelenlerden almak lazım
31 mart net cekmeyen bir yerde olacagım o yüzden sormustum :))Neden her zaman o günlerde belli oluyor:)1 Nisn gündüz bende yokum zaten:)
Tarif çok mutlaka bulursunuz:)
Sen mi anlamıyorsun31 mart net cekmeyen bir yerde olacagım o yüzden sormustum :))
1 Nisan burdayım zaten sen ne verirsen ben onu yaparım yemekten anlamadıgım için :)))