• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
Insallah boncuum tek derdimiz bu olsun💖
Sağlıklı olsunlar yeter:)Oğlum bir yıl yemediği sebzeyi sonraki yıl severek yiyor.Biz hiç demiyoruz geçen yıl
sevmiyordun:)

Sağlıklı olsunlar yeter:)Oğlum bir yıl yemediği sebzeyi sonraki yıl severek yiyor.Biz hiç demiyoruz geçen yıl
sevmiyordun:)
Karniyarik denedim yemediler kucukken mucver yerlerdi kabaktan simdi yemiyolar.. ama salatalik domates sogan yerler mesela:))

Karniyarik denedim yemediler kucukken mucver yerlerdi kabaktan simdi yemiyolar.. ama salatalik domates sogan yerler mesela:))
Yiyecekler canım hiç merak etme:)

Bende sabah banoyuyu temizledim.Sonra dışarı çıktım.Öğle sonuda kursa gittim:)Oğlumun yarın denemesi var.O biraz test çözmüş onları kontrol ettik:)Yarın akşam çaya misafirim var:)
Oh baya iş halletmisin😊 hadi bakalım ne yapacaksın geçen sefer yaptıklarını yediniz mi dolabı mi attin

Oh baya iş halletmisin😊 hadi bakalım ne yapacaksın geçen sefer yaptıklarını yediniz mi dolabı mi attin
Şekerpare ve tuzlu kurabiye duruyor:)2 çeşit daha yaparsam yeter:)Baş sağlığına gelecekler:)

Canım geçen hafta eşimin babaaannesi dünde benim halam vefat etti:KK43:
Halam yıllardır uzakta pek görüşmüyoruz(yüzyüze görüşmüyoruz).Uzun zamandır göremiyordum.Çok hastaydı vefat etti.

Halam yıllardır uzakta pek görüşmüyoruz.Uzun zamandır göremiyordum.Çok hastaydı vefat etti.
Başınız sağolsun canım. Allah rahmet eylesin.

Halam yıllardır uzakta pek görüşmüyoruz.Uzun zamandır göremiyordum.Çok hastaydı vefat etti.
Basın sağolsun abla mekanları cennet olsun inşallah 🙏

Back