- 8 Nisan 2017
- 56.784
- 297.359
burdayım :)))
Bende bu kadar beklemiyordum :)) kendimdenHahaha valla ben sandigimdan fazla oy aldim saskinimOnuda sunumdan aldim ellaam
Bundan önceki iyiydi sankiPazar günü gündüz bacım sabahları burda olurum kimse olmaz akşamları sayfalar birikir artık
Büyüdükçe tadına bakmak istiyorlar ortanci tavuk ve tarhana corbasindqn başka yemiyordu çorbaBiraz büyüsünler seninkilerde yerler:)
Cimbiza dua etBende bu kadar beklemiyordum :)) kendimden
Gece vardiyası :))Bundan önceki iyiydi sanki
Insallah temelli almissindirda cimbizini bi daha beni sutlamasin yeter yildim canimdan bezdim yaMune abla nin uguru
Bende sabah banoyuyu temizledim.Sonra dışarı çıktım.Öğle sonuda kursa gittim:)Oğlumun yarın denemesi var.O biraz test çözmüş onları kontrol ettik:)Yarın akşam çaya misafirim var:)Çok şükür iyiyim bugün de misafirlikteydim :))
Yarın bütün gün yatıcam inşallah tabi :))
Sen nasılsın
Ne yapacaksın şimdi onu yiyorlar:)Benimkilerde küçükken sevmezlerdi şimdi hepsini severler:)Insallah tatlim bakalim simdi seciyolar bende alismisim hamur yapmaya yeminle 3 gun yapmayim canim skliyor bosluga dusuyorum
Aynen her yıl damak tatları değişiyor:)Büyüdükçe tadına bakmak istiyorlar ortanci tavuk ve tarhana corbasindqn başka yemiyordu çorba
Geçen mercimek tatmak istedi 2 kase yedi :))
Insallah temelli almissindirda cimbizini bi daha beni sutlamasin yeter yildim canimdan bezdim ya
Soyle bi turlu yapip isim bitti demrk istiyorum meselaNe yapacaksın şimdi onu yiyorlar:)Benimkilerde küçükken sevmezlerdi şimdi hepsini severler:)
Ne yapcan misafirlerineBende sabah banoyuyu temizledim.Sonra dışarı çıktım.Öğle sonuda kursa gittim:)Oğlumun yarın denemesi var.O biraz test çözmüş onları kontrol ettik:)Yarın akşam çaya misafirim var:)
Büyük oğlum illa turşu diyor alıyorum yeniyor yapıyorum yeniyor ben acı yerken canı istiyor çekiniyor yeniyorAynen her yıl damak tatları değişiyor:)
O günlerde gelir inşaaallah:)Soyle bi turlu yapip isim bitti demrk istiyorum mesela
Çok bir şey yapmayacağım:)Evde şekerpare ve tuzlu kurabiye var.Bir börek birde pasta yaparsam yeter:)Ne yapcan misafirlerine☺
Insallah boncuum tek derdimiz bu olsunO günlerde gelir inşaaallah:)
Daha nolsun 4 cesit oluyo:)) salata turu gitmiyor mu?Çok bir şey yapmayacağım:)Evde şekerpare ve tuzlu kurabiye var.Bir börek birde pasta yaparsam yeter:)