İpucu ister misinHımmmne acaba
İsterim ama vermeyeceğini biliyorumİpucu ister misin
Evet anlamıyorum ki :))Sen mi anlamıyorsunBu sefer yine katılacaksın ve hiç zorlanmayacaksın Sunumla halledersin:)
Ben burdayım ya içi rahattir
Tabikiiiiii patron bi künefe yaptı diye kaçacak değilim
Yine buharlaşıyormuSen mi anlamıyorsunBu sefer yine katılacaksın ve hiç zorlanmayacaksın Sunumla halledersin:)
Tesekkur ederim canim ❤Oyumu etimek tatlisi ve saray sarmasindan yana kullandim ikiside muhtesem gorunuyordukeske 3 oy hakki olsaydi da söbiyete de oy verebilseydim Bi söbiyet daha guzel yapilip sunulamazdi. Yapanlarin ellerine saglik
Evet buharlaşma özelliği var.Yine buharlaşıyormu
Okudum şimdi detay linki için teşekkür ederim. Çok değerli bir amaç içinmiş.Elbette temel ihtiyaçlar söz konusu olduğunda gerisi teferruattır.Şimdi mesajlarınızı inceleyeceğim burs sağlanan çocuklarla ilgili genel bilgi almak için, yüreğinize sağlık.Merhaba,
Eleştirinizde sizi haklı buluyorum fakat bu bildirimleri neden ısrarla yolladığımızı geçtiğimiz sayfalarda bulup okuma imkanınız olursa bize hak vereceksiniz. Hatta ben buldum detaylar burada tıklayın lütfen
En sevdigim tatlilardan biri etimektir canim baya oldu yemeyeliTesekkur ederim canim ❤
Sende katıl yeni kategoride :))
Pilav yada makarnaEvet buharlaşma özelliği var.Susuz olmaz Bak bunlar mühim ipuçları:)
İnşaallah canım:)Evet anlamıyorum ki :))
Bu sefer daha iyi olacak inşallah sunum için daha iyi yapabilirim :))
Korkup kaçanlar var ondan sordumTabikiiiiii patron bi künefe yaptı diye kaçacak değilim
Sana sözüm var biliyorsun 60 da izin var etimek için :))En sevdigim tatlilardan biri etimektir canim baya oldu yemeyeli
Sayende gelip acikip gidiyorum burdan uzaktan izliyeyim ben canim
Onlar buharlaşıyor muPilav yada makarna
Ne güzel bir anlatım üslubunuz var kendi ile barışık mutlu cümlelerÇocuk değiliz ki biz ,zararlı olduğunu biliyoruz da maalesef boğazımıza dur diyemiyoruz.Yarışmaya katılanlardan diyet yapan,diyet takımlarında olan da var,ya 1 dilim yemiştir ya hiç yememiş eşe dosta dağıtmıştır .Severiz kültürümüzde çayın ,kahvenin yanında tatlı yemeyi.Tatlı yiyelim tatlı konuşalım demişler.
Niye duygularimla oynuyon be kadin
Suyu buharlaşıyorOnlar buharlaşıyor mu