• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
Oyumu etimek tatlisi ve saray sarmasindan yana kullandim ikiside muhtesem gorunuyordu😋😋keske 3 oy hakki olsaydi da söbiyete de oy verebilseydim👍🏻Bi söbiyet daha guzel yapilip sunulamazdi. Yapanlarin ellerine saglik

Oyumu etimek tatlisi ve saray sarmasindan yana kullandim ikiside muhtesem gorunuyordu😋😋keske 3 oy hakki olsaydi da söbiyete de oy verebilseydim👍🏻Bi söbiyet daha guzel yapilip sunulamazdi. Yapanlarin ellerine saglik
Tesekkur ederim canim ❤
Sende katıl yeni kategoride :))

Merhaba,
Eleştirinizde sizi haklı buluyorum fakat bu bildirimleri neden ısrarla yolladığımızı geçtiğimiz sayfalarda bulup okuma imkanınız olursa bize hak vereceksiniz. Hatta ben buldum detaylar burada tıklayın lütfen
Okudum şimdi detay linki için teşekkür ederim. Çok değerli bir amaç içinmiş.Elbette temel ihtiyaçlar söz konusu olduğunda gerisi teferruattır.Şimdi mesajlarınızı inceleyeceğim burs sağlanan çocuklarla ilgili genel bilgi almak için, yüreğinize sağlık.

Tesekkur ederim canim ❤
Sende katıl yeni kategoride :))
En sevdigim tatlilardan biri etimektir canim baya oldu yemeyeli😁
Sayende gelip acikip gidiyorum burdan uzaktan izliyeyim ben canim😁😁❤️

En sevdigim tatlilardan biri etimektir canim baya oldu yemeyeli😁
Sayende gelip acikip gidiyorum burdan uzaktan izliyeyim ben canim😁😁❤️
Sana sözüm var biliyorsun 60 da izin var etimek için :))
Tamam simdilik uzaktan izle canımm mezun olunca senide bekleriz :))

Çocuk değiliz ki biz ,zararlı olduğunu biliyoruz da maalesef boğazımıza dur diyemiyoruz. :KK53:Yarışmaya katılanlardan diyet yapan,diyet takımlarında olan da var,ya 1 dilim yemiştir ya hiç yememiş eşe dosta dağıtmıştır:spor:.Severiz kültürümüzde çayın ,kahvenin yanında tatlı yemeyi.Tatlı yiyelim tatlı konuşalım demişler.:KK69:
Ne güzel bir anlatım üslubunuz var kendi ile barışık mutlu cümleler 💜 Hepimiz böyle olmayı becerebiliriz umarım 💜 Sevgiler

Back