Sağlıklı olsunlar yeter:)Oğlum bir yıl yemediği sebzeyi sonraki yıl severek yiyor.Biz hiç demiyoruz geçen yılInsallah boncuum tek derdimiz bu olsun
Yok canım bu bile çok aslında akşam yemek sonrası :)Daha nolsun 4 cesit oluyo:)) salata turu gitmiyor mu?
Karniyarik denedim yemediler kucukken mucver yerlerdi kabaktan simdi yemiyolar.. ama salatalik domates sogan yerler mesela:))Sağlıklı olsunlar yeter:)Oğlum bir yıl yemediği sebzeyi sonraki yıl severek yiyor.Biz hiç demiyoruz geçen yıl
sevmiyordun:)
Yiyecekler canım hiç merak etme:)Karniyarik denedim yemediler kucukken mucver yerlerdi kabaktan simdi yemiyolar.. ama salatalik domates sogan yerler mesela:))
Haa evet bi kac tatli cesiti yeter bencede canim eline saglik.. pasta nasil birsey? Bu sira ona sardimda:)Yok canım bu bile çok aslında akşam yemek sonrası :)
Hiç fikrim yok doğaçlama yapacağım:)Yarın sabah yaparım:)Haa evet bi kac tatli cesiti yeter bencede canim eline saglik.. pasta nasil birsey? Bu sira ona sardimda:)
Oh baya iş halletmisinBende sabah banoyuyu temizledim.Sonra dışarı çıktım.Öğle sonuda kursa gittim:)Oğlumun yarın denemesi var.O biraz test çözmüş onları kontrol ettik:)Yarın akşam çaya misafirim var:)
Şekerpare ve tuzlu kurabiye duruyor:)2 çeşit daha yaparsam yeter:)Baş sağlığına gelecekler:)Oh baya iş halletmisinhadi bakalım ne yapacaksın geçen sefer yaptıklarını yediniz mi dolabı mi attin
Bu sira ben kedi diliyle yapiyorum.. hoop arasina uzerine bi krema cirpiyorum biraz pudra sekeriyle bitti gittiHiç fikrim yok doğaçlama yapacağım:)Yarın sabah yaparım:)
Bende mi öyle bir şey yapsam:)Yada bisküvili pasta falanBu sira ben kedi diliyle yapiyorum.. hoop arasina uzerine bi krema cirpiyorum biraz pudra sekeriyle bitti gitti
Evet basit hemde cok lezzetli oluyo..Bende mi öyle bir şey yapsam:)Yada bisküvili pasta falan
Tamam bende öyle yapayım:)Evet basit hemde cok lezzetli oluyo..
Hayırdır ablaŞekerpare ve tuzlu kurabiye duruyor:)2 çeşit daha yaparsam yeter:)Baş sağlığına gelecekler:)
Yeter yeterŞekerpare ve tuzlu kurabiye duruyor:)2 çeşit daha yaparsam yeter:)Baş sağlığına gelecekler:)
Canım geçen hafta eşimin babaaannesi dünde benim halam vefat ettiHayırdır abla
Evet ben aldım bile tarifimiYeni kategori belli mi olmuş
Başınız sağolsun canım. Allah rahmet eylesin.Canım geçen hafta eşimin babaaannesi dünde benim halam vefat etti
Halam yıllardır uzakta pek görüşmüyoruz.Uzun zamandır göremiyordum.Çok hastaydı vefat etti.
Basın sağolsun abla mekanları cennet olsun inşallahCanım geçen hafta eşimin babaaannesi dünde benim halam vefat etti
Halam yıllardır uzakta pek görüşmüyoruz.Uzun zamandır göremiyordum.Çok hastaydı vefat etti.
Yeni kategori belli mi olmuş