Niye sen mi koruyorsunBen burdayım ya içi rahattir
İkinizide kandırdımNiye duygularimla oynuyon be kadin
Bi 60 olayim daSana sözüm var biliyorsun 60 da izin var etimek için :))
Tamam simdilik uzaktan izle canımm mezun olunca senide bekleriz :))
Yeni kategoriyi bekliyorum abla heyecanlaKorkup kaçanlar var ondan sordum
Dünya mutfağı yapamaz mıyız ondan buharlaşma yok muSuyu buharlaşıyor
Hayırlısı canım inşaallah:)Yeni kategoriyi bekliyorum abla heyecanla
Tabisi tam birinin eli sobyete gidecekken bir kukruyorumNiye sen mi koruyorsun
Olabilir de olmayabilirdeDünya mutfağı yapamaz mıyız ondan buharlaşma yok mu
Abi yarışmacıları korkutmayalım sen en son bombayı patlat:)Gidin hazırlanın gelin : )))) hatta sıkı hazırlanın
Belki çay saati olur.Olabilir de olmayabilirde
Vayyy demekTabisi tam birinin eli sobyete gidecekken bir kukruyorum
Hooop baklavaya geçiyor oylar
Bana özelden ipucu verebilirsin abla kimseye söylememHayırlısı canım inşaallah:)
Dün, bugün evde kalmadım çok canım, dışarıdaydım:) Kızım da geldi bugün oy kullanmak için, yarın da misafirim var birazdan yarına birşeyler hazırlıcam:) Arada bakarım yine size:)
Tamam hemen yazıyorumBana özelden ipucu verebilirsin abla kimseye söylemem
Menü mu hemde çay saati tuxsuzu nasıl inandiririm yemedigimi bilemiyorumBelki çay saati olur.Hem Kazen katılamaz
Canım gözünaydın selam söylersinDün, bugün evde kalmadım çok canım, dışarıdaydım:) Kızım da geldi bugün oy kullanmak için, yarın da misafirim var birazdan yarına birşeyler hazırlıcam:) Arada bakarım yine size:)
Sen yoksan hersey tamam abi hazirizGidin hazırlanın gelin : )))) hatta sıkı hazırlanın
Komşular geldi hepsini silip süpürdüler dersin bende şahidim derim.Tamamdır o işMenü mu hemde çay saati tuxsuzu nasıl inandiririm yemedigimi bilemiyorum
Gözünaydın ablaDün, bugün evde kalmadım çok canım, dışarıdaydım:) Kızım da geldi bugün oy kullanmak için, yarın da misafirim var birazdan yarına birşeyler hazırlıcam:) Arada bakarım yine size:)