- 30 Ocak 2016
- 14.725
- 45.739
- 528
- 38
Kurul toplanıyor onay verilirse değişiyorKendim değişebiliyor muyum yoksa yöneticiler mi işin içine giriyor
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kurul toplanıyor onay verilirse değişiyorKendim değişebiliyor muyum yoksa yöneticiler mi işin içine giriyor
![]()
Amin canım bende memnun oldum yarın güzel haberlerini bekliyoruz iyi gecelerbak nasil da hemen buldum amacocuklarin hayirli ewlat olur insaAllah :) tanistigima memnun oldum ♡♡
Çoook uzun yazmıştım ay dır geçmişten bakayım bulabilirsemtesekkur ederim anlayisin icin ♡♡ sana zahmet olcak ama kendini ta itirmisin![]()
Aslında olur da bu eve yakındıCnm madem spor salonunu beğenmedin başka bul.. olmaz mı? ?
Oy kuzum harikasın bulmuşsunSayfa 31
Sayfa 9![]()
İyi geceler canımmmkizlar
1 sarjim yok
2 kafam agriyir
3 ben bi uyumaya calisayim
4 hayirli geceler
5 Allaha emanet olun
6 :* :) ♡♡☆☆
Tabi ki katılabilirsin çok seviniriZ.Bende katılabilir miyim acaba?
Tabiki canım ilk sayfayı okuyup k3ndini tanıtabilirsinBende katılabilir miyim acaba?
Yediğin pastalar mı uyutmuyor seni acabaaaaTabiki canım ilk sayfayı okuyup k3ndini tanıtabilirsin![]()
Spor :)))Uykum hiç yok sabah hunharca uyudumnapsam acep
![]()
Vicdanımin sesiYediğin pastalar mı uyutmuyor seni acabaaaa![]()
Miu eve yeni geldim arkadaslarim cok sıkılmış lardi diyetimden simdi onlarin gonlunu aliyorum
Aynen uyumazsam bi spor patlatayımSpor :)))
Hahahhahaha ohh iyi oldiVicdanımin sesi![]()
Ondan bişeycik olmaz kiiiiibutun gun disardaydaydim cok zararli bir sey yemedim az zararli yedim
![]()
Bak hele gezmeceler tozmacalarMiu eve yeni geldim arkadaslarim cok sıkılmış lardi diyetimden simdi onlarin gonlunu aliyorum