• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sensin ŞİŞKO

Selamın aleyküm kızlar ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar ;)

Çok şükür bugün daha iyiyim ;) ufak ufak kendi işimi yapmaya başlarım artık ki daha düzenli olsun beslenme ;) fazla hareket edemiyorum bari beslenme doğru olsun ♡

Büyük kupa sicak suyum ve su sisemle güne başlıyorum ♡

Moniş yanına mutlaka 200 ml süt ile muz al inanılmaz tok tutuyor ve 1 öğün yerine geçebiliyor. Yolda hayat kurtarır:)

Kuzum akşam yemeğine kabağı ayır derim
Taze fasulyeyi de eğer evde varsa mutlaka etli ya da kıymalı yap ki protein de al

Öğlen 4 köfte ne güzel olur aslında :)

Evde olanları kullanayim dedim ama sıkıntı yok nasılsa büyük kız okula çıkacak dönüşü ona aldiririm oglenlik yerim ;) baktım gecikiyor öğlen kabağı yerim akşama da köfte salata ♡ uygundur değilmi ;)

Herkese hayırlı sabahlar :KK66:

Çok şükür bugün daha iyiyim :KK66: ufak ufak kendi işimi yapmaya başlarım artık ki daha düzenli olsun beslenme :KK66: fazla hareket edemiyorum bari beslenme doğru olsun ♡

Büyük kupa sicak suyum ve su sisemle güne başlıyorum ♡

Evde olanları kullanayim dedim ama sıkıntı yok nasılsa büyük kız okula çıkacak dönüşü ona aldiririm oglenlik yerim :KK66: baktım gecikiyor öğlen kabağı yerim akşama da köfte salata ♡ uygundur değilmi :KK66:
Günaydın kuzummm
Harika bir gün olur inşallah
Uygun aynen çok güzel olur:) kabak yanında yoğurt bir de

Günaydınnnnnnn:duduk::duduk::duduk: kaynaşmış buralar maşallahhhhhh maşallahhh

Bende menümü bırakayım

Sabah iki bardak su uyanınca

10 gibi Bir dilim ekmek
İki dilim peynir
Bir domates iki ince biber
Bir fincan çay (tabiki şekersiz)

Ara 2 gibi bir şeftali

Akşam 7
Yarım kase tarhana
İki kaşık yağsız makarna iki kaşık fasulye kavurma bolca yoğurt

8 bir küçük armut

Su 2 litre spor malesef rahatsızım hem faranjit hemde midem acayip spor yapamadım:bicak:

Kızlar doktora zar zor da olsa doktora gittim :KK66: o bahaneyle 20 dakika da olsa yurudum :KK66:
Büyük kızla da dönüşü marketten bir iki eksigimi aldım :KK66:

Felaket ağrım oldu eve gelince şimdi mecbur uzaniyorum :KK43:
Beslenme olarak gayet güzel gidiyor gerçi öğlen planladigim gibi olmadı ama aksam yazınca görür yorumu ona göre yaparsınız :KK66:
Aksamlik köfte salata olacak menüde ♡♡♡♡

Biraz kendime geleyim damlarım yine :KK66:

Kızlar doktora zar zor da olsa doktora gittim :KK66: o bahaneyle 20 dakika da olsa yurudum :KK66:
Büyük kızla da dönüşü marketten bir iki eksigimi aldım :KK66:

Felaket ağrım oldu eve gelince şimdi mecbur uzaniyorum :KK43:
Beslenme olarak gayet güzel gidiyor gerçi öğlen planladigim gibi olmadı ama aksam yazınca görür yorumu ona göre yaparsınız :KK66:
Aksamlik köfte salata olacak menüde ♡♡♡♡

Biraz kendime geleyim damlarım yine :KK66:
Geçmiş olsun canım sıcak tut boynunu bir havlu koyup üzerine sıcak su torbası koyabilirsin iyi gelir

Selamm:KK3:
Bugün gidemedim hatta kapıdan döndüm, yarın nasipse giderim.
Ayy aksilik regli oldum bugün, inşallah yoğun geçmez de deniz hayallerim suya düşmez.:cry:
Al bendende o kadar moni bende reglim şişkinliğin kralını yaşıyorum şuan bir kilo fazla çıktım bugün

Ayyy olmasın kriz neym:skandal: miu pekmezimizi akıtıp, sıvı tatlı niyetine içirttirir bize.:eek:

Eğer varsa 2 tane öğütülmemiş kahve çekirdeğini çiğne:KK39: yoksa sade Türk kahvesi yap iç kuzum.:KK60:
Kahve sevmem ben pek nadir içerim aman Yok en çok bir şeftali yada armut yiyeceğim tatlı var evde ama mutfağı terkettim uzandım uykum gelirse uyuyayım birazda tok tutar en azından ;)

Selamm:KK3:
Bugün gidemedim hatta kapıdan döndüm, yarın nasipse giderim.
Ayy aksilik regli oldum bugün, inşallah yoğun geçmez de deniz hayallerim suya düşmez.:cry:

Hayırlısı canım yarın gidersin ;) Bende sansima 2 tatilde de regl olup gittim ama Tampon kullanarak da olsa denize girdim ;)

Geçmiş olsun canım sıcak tut boynunu bir havlu koyup üzerine sıcak su torbası koyabilirsin iyi gelir

Sağ olasın canım boyunlukla çıktım dışarı zaten anam oda bir terletti :( sipir sipir ter aktı durdu tabi eve gelince hemen çıkardım sabit duruyorum yatmadigim anlarda ;)

Hayırlısı canım yarın gidersin :KK66: Bende sansima 2 tatilde de regl olup gittim ama Tampon kullanarak da olsa denize girdim :KK66:

Sağ olasın canım boyunlukla çıktım dışarı zaten anam oda bir terletti :KK43: sipir sipir ter aktı durdu tabi eve gelince hemen çıkardım sabit duruyorum yatmadigim anlarda :KK66:
Boyunluk terletir lütfen dikkat et kendine zorlama

Boyunluk terletir lütfen dikkat et kendine zorlama

Yok zaten büyük kız yapıyor çoğu işi ;) ben evde sadece lavaboya kalkıyorum ;) bir iki gün daha kollayayim ki hemen yine azmasin da bir kaç hafta rahat edeyim ;) ara ara yoklayacagı belli zaten ameliyat olmadığım sürece ;)
Sağ Olsun Aile Hekimim de biraz daha sabret ama doktorlar ameliyat dediyse de güç kaybı çoğalırlar ameliyat ol kurtul dedi ;) tabi sonrasında kollama şart yoksa tekrar oluşabilir hani ameliyat olunca bir daha olmaz diye bir garanti yok dedi ;)

Yok zaten büyük kız yapıyor çoğu işi :KK66: ben evde sadece lavaboya kalkıyorum :KK66: bir iki gün daha kollayayim ki hemen yine azmasin da bir kaç hafta rahat edeyim :KK66: ara ara yoklayacagı belli zaten ameliyat olmadığım sürece :KK66:
Sağ Olsun Aile Hekimim de biraz daha sabret ama doktorlar ameliyat dediyse de güç kaybı çoğalırlar ameliyat ol kurtul dedi :KK66: tabi sonrasında kollama şart yoksa tekrar oluşabilir hani ameliyat olunca bir daha olmaz diye bir garanti yok dedi :KK66:
Malesef boyun fıtığı öyle oluyor canım ya ameliyat olsanda dikkat etmen gerek çünkü tekrarlama olasılığı var ama en azından yardım edenin bakanın var Allh başka dert vermesin atlatırsın inşallah

Malesef boyun fıtığı öyle oluyor canım ya ameliyat olsanda dikkat etmen gerek çünkü tekrarlama olasılığı var ama en azından yardım edenin bakanın var Allh başka dert vermesin atlatırsın inşallah

Aminnnn canım sağ olasın ;) hani derler ya kız olsun çamurdan olsun :D sağ olsun her şeye koşturuyor bana aklı çıkıyor daha beter olurum diye ;)

Herkese hayirli akşamlar ;)

An itibaren yemek falına da bitirdigime göre hemen aklimdayken yediklerimi de paylaşayım;

Uyanınca 08.00de
1 kupa sıcak su
500 ml su

Kahvaltı 09.00da
1 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
1 adet domates
1 fincan yeşil çay

Ara 10.00da
1 kupa kiraz saplı çay

Ara 11.00de
Şekersiz Sütlü Kahve

Öğlen 13.00de
( dışardan gelince kafa yemek yapacak gibi olmayınca gecikmesi diye bu sekilde oldu )
2 tutam kaşar yaban mersini
1 büyük bardak ayran ( 400 mlik )

Ara 15.00de
Ananasli yeşil çay

Akşam 17:00de
1 kocaman kase marul salatası ( bol maydanoz ve dereotlu ♡ bol limonlu )
5 adet köfte ( yağsız tavada )

Gün içinde 2 litre su icildi ama yatan kadar 3 olur o kesin en azından ;)
Doktora git gel 20 dakikacik da olsa yürüdüm zorla da olsa ♡

Evetttt alayım bakalım yorumlari ♡
Bu arada kızlar dondurma aldılar ama ben ağzıma bile sürmedim :D

Büyük bir heycanlı sizlerin menüme yorumlarinizi bekliyorum :21:,:21::21:

Özellikle @MiuLego :KK22: acaba begenecekmi yoksa bizimle deelsin mı diyecek :D

Akşam yemeği sonrasında asla birşey yenmeyecek en kötü ihtimalle sade yada sütlü filtre kahve yada direk şekersiz Türk Kahvesi içerim :KK73:

Back