- 30 Temmuz 2015
- 25.787
- 73.558
- 598
- 34
Ha sadece 3 kişisiniz yanikuzum aslında şöyle
tek tek takımlarda kaptanların menülerini bulmak zor diye burası olsun rahat olsun dedik :)))
banu ve moni var bir de ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ha sadece 3 kişisiniz yanikuzum aslında şöyle
tek tek takımlarda kaptanların menülerini bulmak zor diye burası olsun rahat olsun dedik :)))
banu ve moni var bir de ben
şimdilik yahuHa sadece 3 kişisiniz yani
Sadede kaptanlar mı herkes dahil mi gelirim tabisi sormam bile bilirsin benişimdilik yahu
sen de gel :)
gelmek serbest isteyene kapı açık
kuzum takımdakilerden kaptanlar sorumlu zaten onlar gelmesin..Sadede kaptanlar mı herkes dahil mi gelirim tabisi sormam bile bilirsin beni
O zaman başlığı değiştir miu bu herkese açık sonuctakuzum takımdakilerden kaptanlar sorumlu zaten onlar gelmesin..
burada takım takım gezip bakmak zor olur diye kaptanlarınkini yazalım dedik bize kolaylık olsun diye.. birbirimize faydamız olur diye
başlık değişmiyor kiO zaman başlığı değiştir miu bu herkese açık sonucta
Yaaa değişemiyor mu başlık ben konu sahibi değiştirebilir sanıyordumbaşlık değişmiyor ki
Sensin şişko kaptanlar olurduBaşlığımız çok güzel kii
yok değişmiyorYaaa değişemiyor mu başlık ben konu sahibi değiştirebilir sanıyordum
Anladım canım bende bıraktığım diyetime bugun itibariyle başlamış bulunuyorum yeniden kış girmeden bir an evvel bitireyim diyorumyok değişmiyor
hadi hayırlı olsun .. ben de bugün sağlıklı beslenmeye başladım kendime söz verdimAnladım canım bende bıraktığım diyetime bugun itibariyle başlamış bulunuyorum yeniden kış girmeden bir an evvel bitireyim diyorum
Bende inşallah dürtelim birbirimizihadi hayırlı olsun .. ben de bugün sağlıklı beslenmeye başladım kendime söz verdim
Kaç gün önce geldim sildim süpürdüm sen yoktun.Hu huuuuuuuuuuuuuuuuuuu
haftasonu gelecektim ama fırsat olmadı
moni monişşşşşşşşş
oynakbasi34 banuşşşşşşşşş
kızlar burada toplaşalım hele bakayım
menülerimizle burada olalım her gün.. ertesi sabah ben mutlaka bakarım menülere.. ele alalım birbirimizi.. azcık sizi sopalayasım geldi buradan çok rahat olacak
her ama her gün istisnasız menüleri isterim.. zayıflayalım be ne o öyle kiloları taşımak? hamal mıyız biz sanki
bekleniyorsunuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
HoşgeldiiinGeldimmmm
Tüm gün dışarıdaydım, anca evime geldim. Çok yorulmuşum.
Hadi hayırlı olsun hepimize.
Kaç gün önce geldim sildim süpürdüm sen yoktun.
Banuş henüz olaya dahil olamamış, görmedi sanırım.
telden dürteyim bi.
oynakbasi34
Kaç gün önce geldim sildim süpürdüm sen yoktun.
Banuş henüz olaya dahil olamamış, görmedi sanırım.
telden dürteyim bi.
oynakbasi34
HoşbuldummHoşgeldiiin
Cumartesi gelmişsin baktım her yer pırıl pırıl bugün
Temiz yere geldim oh mis
Banu görmedi ivit ya da gördü kaçıyor ama yakalarız
Hafi menüleri alayım
Hoşgeldiiin
Cumartesi gelmişsin baktım her yer pırıl pırıl bugün
Temiz yere geldim oh mis
Banu görmedi ivit ya da gördü kaçıyor ama yakalarız
Hafi menüleri alayım