• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sensin ŞİŞKO

Geldikleri gibi gidecekler banu:KK62:

Artılar yani :KK70:

Halledeceğiz tabi biz isticez de kilo veremicez he

Yok böyle bir dünya :rolleyes:

Kesinlikle bende bu sefer canı gönülden inanıyorum fazlası bile gidecek ;) değil 86yi görmek Allahın izniyle 76bile görülecek bende ♡♡♡♡

Nailsa henüz yatmaya niyetim yok diye kendime birde kiraz saplı çay yaptım :KK66: hem baya tikiyor beni hemde daha çok susatiyor ( acaba herkese öyle bir etki yaratıyor mu :KK66: )
3 litre oldu içilen su en fazla 500 ml daha içerim sonra yatar iyice suyla dolu mideyle de yatilmaz sanırım :KK70:

Çok şükür bugünü kacamaksiz bitirdim :KK71::KK71::KK71::KK71:

Vicdanen rahat, aç ama çok mutlu olarak yatiyorum :KK73: gelsin eskiler :KK73:

Herkese hayırlı geceler :KK15:
Allaha emanet olun

Bugünkü menüm :KK72:

sabah uyanınca

ballı limonlu ılık su

kahvaltı 10 gibi

2 yumurtadan omlet
1 kk. b.peynir
2 çeri domates
yarım minik salatalık
maydanoz
1 minnak biber
Avakado dan ezme yaptık tamamen uydurup, 1 tatlı kaşığı kadar.

ara 11,30

1 dilim ananas
1 çay b. Süt.

öğlen 13,30
1 tabak kepekli, domatesli makarna.

ara 15,30

1 kupa filtre kahve
1 hurma

akşam 18,30

1 yumurtalı ıspanak
Domates salatası

ara 20

1 ananaslı aktivia

su: 2,5

spor : 45 dk yürüyüş

Bugünkü menüm :KK72:

sabah uyanınca

ballı limonlu ılık su

kahvaltı 10 gibi

2 yumurtadan omlet
1 kk. b.peynir
2 çeri domates
yarım minik salatalık
maydanoz
1 minnak biber
Avakado dan ezme yaptık tamamen uydurup, 1 tatlı kaşığı kadar.

ara 11,30

1 dilim ananas
1 çay b. Süt.

öğlen 13,30
1 tabak kepekli, domatesli makarna.

ara 15,30

1 kupa filtre kahve
1 hurma

akşam 18,30

1 yumurtalı ıspanak
Domates salatası

ara 20

1 ananaslı aktivia

su: 2,5

spor : 45 dk yürüyüş
:KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:

Beğendimmm kuzucum
Dolu kahvaltı yine :KK36:

11:30 daki ara erken olmuş çok sanki

Bugğn de karbonhidrat aldın dün de vardı

Tartıya son 2 gün

Yani çarşamba perşembe sıfır karbon artık. Anlaştık mı?

Ama sıfır sıfır sıfır karbon!!!! Önemli çok:KK72:

Su ve spor çok güzel
Akşam öğünümde erken saat

Ma şal laaaah monicim :KK37:

Tuzuuuummm ruhummm ruhunu alır ordan oraya çarparım ha :sinirli:

Hani kahvaltının doyuruculupu? Nerde senin yumurtan?

Ara sabah meyve yenmiş harika yanında süt ya da muz tüket ki dengeni bozmasın şekeri

Akşam karbon çukuru :KK11:o ne öyle yakıştı mı sonra artı geldi diyorsun
Zaten saat 7 de yemişsin geç
Tarhana karbon
Makarna karbon

Olmadı
Mis gibi kavurma fasulye yesene bir tabak yanına yoğurtla

E akşam yine meyve
Bşr kere meyve çok tehlikeli biliyorsun masum görünen saf şeker
Günde 1 porsiyon o da sabah saatlerinde yenmeli
E sen 2 porsiyon yaptın birş akşam olmaz aman dikkat:duduk:

SUYU 2.5 altına düşürme kuzum havalar zateb sıcak
Ve spor yapılmayan günlerde karbon tüketmiyorsun görmeyim daha :sinirli:

Ah kıyamam doktor bahensi yürüyüşe vesile olmuş :rapci:

Ay moni direk cumayı düşünüp regl oldun diye sevindim ben :KK48:kafa böyle çalışıyor cumaya ödem falan kalmaz regl sökülğr eksiler artar diye :KK48:

Tatili falan unuttum ay üzülme :anne:

Karbondandır o :KK12:
Biliyorum normalde akşam makarna yemiyorum ama iki gündür mideyi bozdum felakettim dün bişey yiyemedim sabah ancak peynir ekmek istedi canım ona rağmen karın agrısı mahvetti akşamda üşüttüysem diye tarhana yaptım onu da yiyemedim zaten anca makarna yiyebildim ve hala düzelebilmiş değilim:KK43:

Selamın aleyküm kızlar ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar :KK66:

Çok şükür bugün her zamankinden daha erken uyanabildim ♡ çok mutlu oldum uyanır uyanmaz ♡
Sıcak suyum güne başladım ve birazda normalde şu içip hemen en sagliklisindan kendime güzel bir kahvaltı hazirlayacagim ♡♡♡♡

Sizlerde güzel bir şekilde güne başlayın ki günümüz aynı dogrultda süper geçsin :KK66:

IMG_20180905_080017_816.jpg

Dünkü menümü vermedim bende

Yazalım

Sabah 1 bardak ılık su

10 gibi 2 yumurta peynır domates salatalık biber iki kaşık acı sosla kahvaltı

Ara bir şeftali

Akşam 7 kıyma kavurma salata ayran

9 gibi çay

Su 2 buçuk
Spor 1 saat kadar yürüyüş

Afiyetler olsun canım benim süper tek eksim sabah çok erken saatte kahvaltı yapamıyorum

Çok şükür yine erken kalmaya başladım :21:
Bir ara 08.30da falan uyanıyordum hadi kendine gel falan derken 10u buluyordu kahvaltı etmem ;) Şükür bu sabah 6da uyanabildim ;) zaten kızların okulu açılınca dahada düzenli olacak herşeyimiz ;) kızlar yatmak bilmeyince ( ufak yatıyorda büyük tam hacı yatmaz :D ) onlarla oturup kalıyorum bazen ;)

Hani eskilerin bir lafı var ; Erken kalkan yol alır ;) Kendi adıma ne zaman erken kalksam daha güzel geçiyor günüm ve daha fazla şey yapabiliyorum ;)

Dünkü menümü vermedim bende

Yazalım

Sabah 1 bardak ılık su

10 gibi 2 yumurta peynır domates salatalık biber iki kaşık acı sosla kahvaltı

Ara bir şeftali

Akşam 7 kıyma kavurma salata ayran

9 gibi çay

Su 2 buçuk
Spor 1 saat kadar yürüyüş

Gerçi @MiuLego çığım daha iyi yorum yapabilir ama bence menün gayet güzel ;) yürüyüş de yapılmış daha ne olsun ;)

Çok şükür yine erken kalmaya başladım :21:
Bir ara 08.30da falan uyanıyordum hadi kendine gel falan derken 10u buluyordu kahvaltı etmem :KK66: Şükür bu sabah 6da uyanabildim :KK66: zaten kızların okulu açılınca dahada düzenli olacak herşeyimiz :KK66: kızlar yatmak bilmeyince ( ufak yatıyorda büyük tam hacı yatmaz :KK70: ) onlarla oturup kalıyorum bazen :KK66:

Hani eskilerin bir lafı var ; Erken kalkan yol alır :KK66: Kendi adıma ne zaman erken kalksam daha güzel geçiyor günüm ve daha fazla şey yapabiliyorum :KK66:

Gerçi @MiuLego çığım daha iyi yorum yapabilir ama bence menün gayet güzel :KK66: yürüyüş de yapılmış daha ne olsun :KK66:
İşte benim bir sebebim de olmadığı için o derece erken kalkamıyorum kalksam ne yaparım onu da bilmiyorum ya zaten :KK45:

Teşekkür ederim canım aslında felaket bir karın agrım vardı akşama yattım eşim aradı dışarı çıkalım diye Yok dedim sonra dedim fırsat bu fırsat hadi kızım en azından iki kalori yak:rapci:yoksa yatıp kalacaktım evde:KK14:

Oglenlik taze fasulye yapıyordum hesapta buzluktan çıkardığım şansa Bakla çıktı :KK70:
Bende daha çok kaynak diye birde salcayi da eklemiş bulundum diye tadı da nasıldır bilemedim :KK66: kendime bende şöyle bir öğle uydurdum Son anda

IMG_20180905_125535_021.jpg

Maydanozlu dereotlu Salata bol limonlu
1 kase chiali yoğurt
1 ince dilim kavun ;)

Son düzenleme:
Miucugummmm ♡♡♡♡♡ Datlim kavun inşallah çok demezsin ♡ ince bir dilim yedim ve bugün başka meyve yok bana ;)
Aksamlik da dün özellikle köftelerin yarısını pisirdim ki bugün de pisiririm diye ;) kızlar da cok seviyor hemde bugün ki Protein de garanti olsun istedim ;)
Yanına yoğurt yada Ayran mı tercih etsem yoksa Öğlen yediğim gibi güzel bol maydanozlu ve dereotlu marul salatası mi yapayım ;)

Yarın içinde Tavuk alacağım birazdan çıkınca ♡ Varmı başka istediğin gelirken alayım yarın için :D

Miucugummmm ♡♡♡♡♡ Datlim kavun inşallah çok demezsin ♡ ince bir dilim yedim ve bugün başka meyve yok bana :KK66:
Aksamlik da dün özellikle köftelerin yarısını pisirdim ki bugün de pisiririm diye :KK66: kızlar da cok seviyor hemde bugün ki Protein de garanti olsun istedim :KK66:
Yanına yoğurt yada Ayran mı tercih etsem yoksa Öğlen yediğim gibi güzel bol maydanozlu ve dereotlu marul salatası mi yapayım :KK66:

Yarın içinde Tavuk alacağım birazdan çıkınca ♡ Varmı başka istediğin gelirken alayım yarın için :KK70:
Miu sana cevap veremez ban yemiş çünkü ama salata candır süper olur yanına da bir bardak ayran ohhhhhh

Miu sana cevap veremez ban yemiş çünkü ama salata candır süper olur yanına da bir bardak ayran ohhhhhh

Anam yine kim banlanmasina sebep oldu :(
Ban yiyen yazıları görüyordu diye biliyorum

:KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31:
Miucuğummmmm datlim söz beslenmeye aynı dikkate devam edeceğim :KK60:

İnşallah çok uzun sürmez ayriligimiz :KK61:

Az daha unutuyordum kuzum sağ olasın beni arafta birakmadin :KK60:

Çıktığımda da yarin için eksiklerimi alayım ki asla bozma durumu olumasin ♡

Back
X