- 26 Mayıs 2014
- 9.845
- 20.001
- 248
sen benim sporsuz bir gün geçirdiğimi gördün mü hiçSpor yapıyo musun??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen benim sporsuz bir gün geçirdiğimi gördün mü hiçSpor yapıyo musun??
Ee madem öle ye gitsin kız..sen benim sporsuz bir gün geçirdiğimi gördün mü hiç
Zaten acayip iştah açıyor spor ya her şeyi alır midem öyle diyimEe madem öle ye gitsin kız..
Hiç lazım değil hippo onun kemikleri iri vallahi tığ gibi kaldı tigggDiyosun.. 55 ol bari laa..
Olsun cnm 55 olsun.. bak ben 64 ile mezun oldum :))Hiç lazım değil hippo onun kemikleri iri vallahi tığ gibi kaldı tiggg
Gülüm onun kemikleri iri ben yakinlastirmadan gördüm ya onu hep bence şuan ideal daha 3 kilo verse olmaz o buraya attıkları kirpiliyor ya daha fazla görünüyor sende boyuna gore normalsinOlsun cnm 55 olsun.. bak ben 64 ile mezun oldum :))
Benim de kemikler iri cnm.. 1 haftalık detoksla gördüm ben 64ü :))Gülüm onun kemikleri iri ben yakinlastirmadan gördüm ya onu hep bence şuan ideal daha 3 kilo verse olmaz o buraya attıkları kirpiliyor ya daha fazla görünüyor sende boyuna gore normalsin
Verme o zaman sende daha anoreksiya olursun vallahaBenim de kemikler iri cnm.. 1 haftalık detoksla gördüm ben 64ü :))
Olmuş olabilirim :)) hala kendimi şişman görüyorum ..Verme o zaman sende daha anoreksiya olursun vallaha
Yok artık o zaman bir yardım al hippo 64 olucam kendimi şişman gorucem bu ne yahu hemde bu boyda sen ondan herkesi fazla saniyorsunOlmuş olabilirim :)) hala kendimi şişman görüyorum ..
Yok kız ne yardımı.. o kadar değil bakma.. sıkılaşmak istiyorum.. bi de kilomu sabitlemek.. şu an 66 yim.. 65 te sabitlemeliyim..Yok artık o zaman bir yardım al hippo 64 olucam kendimi şişman gorucem bu ne yahu hemde bu boyda sen ondan herkesi fazla saniyorsun
Olsun cnm 55 olsun.. bak ben 64 ile mezun oldum :))
Gülüm onun kemikleri iri ben yakinlastirmadan gördüm ya onu hep bence şuan ideal daha 3 kilo verse olmaz o buraya attıkları kirpiliyor ya daha fazla görünüyor sende boyuna gore normalsin
Anladım cnm.. ben senin için dedim.. bi iki kilo alsan da 60ı görme diye .. sen memnunsan sıkıntı yokBen muhabbeti yeni gördüm. Dün bir arkadaşıma 58 kg yim diyince ağzı açık kaldı 53 görünüyorsun en fazla diye. Sizle farkımız 1 doğum yapmadım 2 günde 2 saatten fazla spor yapıyorum 9 aydır vücudum çok sıkı (göbek hariç ) benim hedefim sıkılaşmak ve kas yapmak kilo vermek değil artık diyet yaptıkça kas yapma hayalimden adım adım uzaklaşıyorum çünkü yeterli kaloriyi alamadığım için kas yeteri kadar olmuyor. Birileri bana 55 ol 50 ol vs dediğinde ki hippom sen dışında kimse bana kilo ver demiyor benim psikolojim alt üst oluyor kendimi şişman hissediyorum hissetmemem gerekirken aynada bakınca kendimi beğenirken. Zaten 34 bedenim hem alt hem de üst üst hatta 32 ye kayıyor kotlarım 25 26 ben daha ne kadar zayıf olabilirim bilemedim.
60ı görsem de sıkıntı yok bence sonuçta 60da da ölçülerim aynı 58de de teşekkür ederim yine deAnladım cnm.. ben senin için dedim.. bi iki kilo alsan da 60ı görme diye .. sen memnunsan sıkıntı yok
İnş güzel eksi görürsün cnm.. 7.takıma tartı bildirmen lazım bugünİyi akşamlar kızlar
Menü sabah 11de bir yumurta ile dereotlu omlet peynir zeytin domates bir dilim t.b. ekmeği
Ara 12de şekersiz türk kahvesi
Aksam 4 buçukta bir kase şehriye çorbası bir kase salata Yoğurt
Spor 55dk tempolu yuruyus
Su 3 litre
Cnm burası zayıflama takımı sana yardımcı olamıcaz ama miyomların çok büyük.. düşüğe sebep olabilir.. ne kadarlık evlisiniz??Merhablar 2 yumurtaligimda da 5 ve 4 buçuk dermoid kist var çocuk düşünüyoruz ama bazı doktorlar hemen ameliyat bazisida gebe kalmamı sezeryan yaptırıp aldırmam gerektiğini söylüyor ne yapmalıyım çok caresizim