Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gel kuzum gel bebisler nasil :)Slm kızlar zayıflama motivasyonunuz düşmesin yahu ben geleceğim daha buralara
Yorucu biraz uykusuz alışacağım inş ya :) annem de gidince tek ne yapacağım bakalımGel kuzum gel bebisler nasil :)
Allah kolaylığını veriyor canımYorucu biraz uykusuz alışacağım inş ya :) annem de gidince tek ne yapacağım bakalım
slm canım pazar meşguliyeti herhaldeselam kızlar nerelerdesiniz ya buralar çok sessizleşti...
bende aynıBen dünyaları yiyom.evde olunca agzim bis durmak istemiyo resmen. Bi de regl yeni geldi.doymak bilmiyorum
çok huzursuz bol karbonlu geçti malesefGünaydınlar hafta sonumuz sporlu az karbonlu ve huzurlu geçsin... çok aminnn
Aynı durumdayım regl iyice iştahımı arttırdı sanki yeterince iştahlı değilmişim gibiBen dünyaları yiyom.evde olunca agzim bis durmak istemiyo resmen. Bi de regl yeni geldi.doymak bilmiyorum
Aynen ben de regl her zaman istahimi acar.ama yemezdim simdi yiyorumAynı durumdayım regl iyice iştahımı arttırdı sanki yeterince iştahlı değilmişim gibi
600 gr gider daha 2. Günmüş yaAynen ben de regl her zaman istahimi acar.ama yemezdim simdi yiyorum
Cuma 58
Bugun 58.6
Reglin 2.gunu
Günaydın kizlar nasilsiniz
günaydın