- 26 Mayıs 2014
- 9.845
- 20.001
- 248
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben buralardayim canım okiyorumKızlar herkes nerde yine
Aaaa Allah kolaylık versin canım ee kim bakıyor o zaman çocuğaBen buralardayim canım okiyorum
Okul ev
Yetişkin okuma yazma.kursu
Üzerne birde 1 haftlaik seminer koymuşlar
Koşup duruyorum yani
Geçen haftada bakicim.isi bıraktı
Kafa 1 milyon yani
bende burdayım okuyorum çok yoğunum canımKızlar herkes nerde yine
canım naaptın kim bakıyor şimdi çocuğaBen buralardayim canım okiyorum
Okul ev
Yetişkin okuma yazma.kursu
Üzerne birde 1 haftlaik seminer koymuşlar
Koşup duruyorum yani
Geçen haftada bakicim.isi bıraktı
Kafa 1 milyon yani
Aaaa Allah kolaylık versin canım ee kim bakıyor o zaman çocuğa
Annem normalde okula başlayan kızımı ve 3 e giden yeğenimi getir götür yapıyordu..canım naaptın kim bakıyor şimdi çocuğa
Ben de aynıyım canım ya eksi görmem lazımbende burdayım okuyorum çok yoğunum canım
haftasonunu telafi etmeye çalışıyorum cumaya - görmem lazım
canım naaptın kim bakıyor şimdi çocuğa
Aaaa bu da sana daha erken kalkmak demek kötü olmuş ya ama en azından annen var öyle düşün o da olmasa daha sıkıntı olurduAnnem normalde okula başlayan kızımı ve 3 e giden yeğenimi getir götür yapıyordu..
Bu iş böyle olunca iki ay idare ederiz dedi..
Onunda bahçe isleri ineği falan var dört gözle gelmemi bekliyor okuldan.
1 hafta oldu annem bakali az çok öğrendi oğlumun huyunu. Yine de çok şükür..
Bana daha çok iş düştü sadeece. Bakicim varken kızımın beslenmesine veya giyilmesine saçına ben bakmıyordum.simdi annem tam okul saatinde geliyor o işlerin bitmesi gerekiyor annem gelmeden..
Öyle canım vardır bir hayır diyorum bakalımBen de aynıyım canım ya eksi görmem lazım
Aaaa bu da sana daha erken kalkmak demek kötü olmuş ya ama en azından annen var öyle düşün o da olmasa daha sıkıntı olurdu
Datlummmmmm
Allah kolaylık versin canım çalışan anne olmak zorÖyle canım vardır bir hayır diyorum bakalım
Allah kolaylık versin canımAnnem normalde okula başlayan kızımı ve 3 e giden yeğenimi getir götür yapıyordu..
Bu iş böyle olunca iki ay idare ederiz dedi..
Onunda bahçe isleri ineği falan var dört gözle gelmemi bekliyor okuldan.
1 hafta oldu annem bakali az çok öğrendi oğlumun huyunu. Yine de çok şükür..
Bana daha çok iş düştü sadeece. Bakicim varken kızımın beslenmesine veya giyilmesine saçına ben bakmıyordum.simdi annem tam okul saatinde geliyor o işlerin bitmesi gerekiyor annem gelmeden..
Seneye inşallah bende verecem canımAllah kolaylık versin canım
Ben kreşe verdim de kurtuldum bakıcı derdinden
Olsun balım sen artık bu işi biliyorsun zayıf olmanın tadını daAy kizlar 4 gundur b12 ignesi vuruluyorum istahim bi acik anlatamam ne bulsam yemeye meylediyorum.bi an once bitsinler midem buyumeden
Daha dün bir arkadaşım anlattı o da alıyormuş iğne ama dikkat edince kilo bile veriyorsun dedi 5 kiloya yakın vermiş bunu avantaja da dönüştebilirsinAy kizlar 4 gundur b12 ignesi vuruluyorum istahim bi acik anlatamam ne bulsam yemeye meylediyorum.bi an once bitsinler midem buyumeden
Zigzag kaloriye devam mi?Günaydın kızlar muhtemel menüm
Sabah dışarda olacağım simit veya o tarz bir şey yanında peynir çeşitleri domates salatalık zeytin
Öğle spordan sonra mercimek çorbası
Akşam da Allah ne verdiyse bakacağım
Devam canım benimZigzag kaloriye devam mi?
Insan yemeyince kendinle gurur duyup daha da mutlumoluyor bencedün akşam kv sac böreği yapmış
yemeğe çağırdı
midem ağrıyo diye bi lokma bile yemedim
ama çok güzel kokuyordu
galiba oldum ben