Sensin ŞİŞKO

denemedim ben ewlenmeden once 47 kiloydum dogumdan sonra yine kilo almistm mekik cekerrek geri verdim kiloyu ama yine alinca baya yaglandi gobusum simdi gitmiyor. dogum kontrol hapi da kullandim bide pko vat 9da kilo aldiriyor bana:/
47 kilo mu

Hayal bile edemedim kız

Hepsini hallederiz merak etme sen 12 kilo dediğin nedir

insaAllah nasil calismalara baslicaz
Canım pazartesiden itibaren her gün menü yazıcaz buraya. Önce menülerini düzene oturturuz senin vücuda ne yemek yarıyor ne yaramıyor onu çözeriz 1-2 haftaya. Sonra o göbüş için egzersiz planlarıx. Bak nasıl eriyip gidiyorsun

oldu anlastk :) :) sende tanitsana kendini hippotalamus sende anlat kendini ☆☆☆

Beni eklememiş

Allah razi olsun :)beslenme duzeni diyin ya belirli seyler mi yyn :) sende tantsana kendini ☆☆
Yani beyaz ekmek ve şeker direkt gobus oluyor canım onlar olmayınca gidiyor ve maalesef gobus en son verilen yer zamanla gittiğini göreceksin hele ölçüsünü en başta al canım zamanla cm ler azalacak
Okudum öyle geldim ama koskoca şampiyonum ama listeye eklenmemisim
Ooo şampiyonum benim hoş geldin sensiz olmaz zaten

Soruya cevap vermeme hakkimi kullaniyorumtatlom hayirli olsun ne guzel düşünmüşsün kizlar herkese selam
Hahahha her mezunun başına geliyor bu olay şaşırmadım.

İvit günlük olarak devam etmek de güzel oldu hem kopmamış oluruz. İyi ki geldin kuzum benim çooooook sevindim ya ben

Az çıldırayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…