- 10 Şubat 2017
- 4.754
- 40.941
- 508
bnm kilo vercegim tek yer gobüs olmali bnm usim sznkinden daha zorHayır değil sadece 12 kilo var kız çok değil ki..
47 kilo mudenemedim ben ewlenmeden once 47 kiloydum dogumdan sonra yine kilo almistm mekik cekerrek geri verdim kiloyu ama yine alinca baya yaglandi gobusum simdi gitmiyor. dogum kontrol hapi da kullandim bide pko vat 9da kilo aldiriyor bana:/
4 yillik ewliyim 1 kizim var :)Aman aman değilmiş kilon canım verirsin hemencikçocuk var mı bu arada ne kadarlık elisin
insaAllah nasil calismalara baslicaz47 kilo mu
Hayal bile edemedim kız
Hepsini hallederiz merak etme sen 12 kilo dediğin nedir
Beslenme düzene oturunca o göbekte gidiyor canım hiç merak etmebnm kilo vercegim tek yer gobüs olmali bnm usim sznkinden daha zor
Allah bağışlasın canım4 yillik ewliyim 1 kizim var :)
Canım pazartesiden itibaren her gün menü yazıcaz buraya. Önce menülerini düzene oturturuz senin vücuda ne yemek yarıyor ne yaramıyor onu çözeriz 1-2 haftaya. Sonra o göbüş için egzersiz planlarıx. Bak nasıl eriyip gidiyorsuninsaAllah nasil calismalara baslicaz
Allah razi olsun :)beslenme duzeni diyin ya belirli seyler mi yyn :) sende tantsana kendini ☆☆Beslenme düzene oturunca o göbekte gidiyor canım hiç merak etmegitmese benimki gitmezdi :)
Allah bağışlasın canım
oldu anlastk :) :) sende tanitsana kendiniCanım pazartesiden itibaren her gün menü yazıcaz buraya. Önce menülerini düzene oturturuz senin vücuda ne yemek yarıyor ne yaramıyor onu çözeriz 1-2 haftaya. Sonra o göbüş için egzersiz planlarıx. Bak nasıl eriyip gidiyorsun
Anlattı o :) birkaç sayfa geride uzunca yazdı. Ben de yazdım. Yatın diğer kızlar da yazaroldu anlastk :) :) sende tanitsana kendinihippotalamus sende anlat kendini ☆☆☆
Beni eklememişSensin ŞİŞKO! Grubunun Fit/Fit Olma yolunda İlerleyen Hatunları
İşte geldik başlıyoruz. Bize kilolu diyen gözlerle bakanlara kocaman bir “Sensin ŞİŞKO!” dediğimiz günleri görebilmek için kilo verme yoluna adım atıyoruz. Beraber bol eksiler görüp, tartıyla aşk yaşamaya var mısınız?
Hadi bakalım start verilsin.
Kurallarımız aşağıdaki gibi:
Her gün akşam saatlerinde o günün menüsü toplu halde yazılacak.
Örnek:
Kahvaltı 08:00
….
Ara 10:30 ….
Öğle 13:00
…..
Ara 15:00 ….
Akşam 18:30
…
Su: … lt
Spor:….
Akşam yemeği saatimiz en en en geç 20:00 dır. O saatten sonra ağza fermuar çekilecek.
Su miktarı günlük minimum 2.5 lt olacak.
Mümkün olduğunca her gün spor yapılacak.
En önemli kısım: BOL KATILIMLI olunacak. Ne kadar çok girer sohbete muhabbete dahil olursak o kadar motive olup kiloları başımızdan def edebiliriz.
Her Cuma kilo bildirim günüdür. Cuma en geç saat 12:00’ye kadar kilo bildirimi yapmak zorunludur.
Her pazartesi Tartı Kontrol günüdür. Her Pazartesi en geç saat 12:00’ye kadar
Cuma Kilosu/Pazartesi Kilosu/Fark
şeklinde kilo bildirimi yapılacaktır.
Mümkün olduğunca kurallara uyalım, aktif bol sohbetli, destekli-köstekli, itişli-kakışlı, rakipli-ortili, eğlenceli mi eğlenceli bir grup olalım.
Kilo verme serüvenimizde bol eğlenceler.
Üyeler:
1. @MiuLego
2.tevafuk55
3.hippotalamus
4. @Sily
5. @eylul7158eylul
Beraber zayıflayalım diyenler varsa buyursunlar
Spor Puanları (Eklenecek kısa süre sonra)
anladim ozamn ins. yarin okuyayim :)Anlattı o :) birkaç sayfa geride uzunca yazdı. Ben de yazdım. Yatın diğer kızlar da yazar
Allah onur konuğu gelmişBeni eklememiş
Anlaştıkanladim ozamn ins. yarin okuyayim :)
Okudum öyle geldim ama koskoca şampiyonum ama listeye eklenmemisimAllah onur konuğu gelmiş
Sana özelden mesaj attım haber etmeden eklemeyeyim diyesen benim mesajlarımı okumuyo musun
1. Sıraya alırım seni ayıp ediyorsun daha şampiyonluğunu kutlıcazOkudum öyle geldim ama koskoca şampiyonum ama listeye eklenmemisim
Soruya cevap vermeme hakkimi kullaniyorum1. Sıraya alırım seni ayıp ediyorsun daha şampiyonluğunu kutlıcaz
Doğru söyle mezuniyet sarhoşluğuyla neler yedin bugün
Yani beyaz ekmek ve şeker direkt gobus oluyor canım onlar olmayınca gidiyorAllah razi olsun :)beslenme duzeni diyin ya belirli seyler mi yyn :) sende tantsana kendini ☆☆
Ooo şampiyonum benim hoş geldin sensiz olmaz zatenOkudum öyle geldim ama koskoca şampiyonum ama listeye eklenmemisim
Soruya cevap vermeme hakkimi kullaniyorumtatlom hayirli olsun ne guzel düşünmüşsün kizlar herkese selam
Hahahha her mezunun başına geliyor bu olay şaşırmadım.Soruya cevap vermeme hakkimi kullaniyorumtatlom hayirli olsun ne guzel düşünmüşsün kizlar herkese selam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?