- 30 Ocak 2016
- 14.725
- 45.739
- 528
- 38
Sonra da ay sen kilo mu aldin diyen grupAhh hep sen iki canlısın ye yok süt olsun yeciler yüzünden....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sonra da ay sen kilo mu aldin diyen grupAhh hep sen iki canlısın ye yok süt olsun yeciler yüzünden....
Onların ağzına bant kafaya yumrukAhh hep sen iki canlısın ye yok süt olsun yeciler yüzünden....
Ödem o ödemSonra da ay sen kilo mu aldin diyen grup
Senin yüzünden her gördüğüme acaba yiyip yiyip kilo almıyo mu yoksa miu gibi spor yapmaktan bi hal mi olıyo.. sanki herkes yiyo da kilo almıyo gibi geliyo...O kadar uğraştık ama. O antipatikliğe can kurban
Mesela bir kaç gündür hep yiyorum. İnşallah gören şuna bak ıyyy ne sinir hayvan gibi yiyor ama zayıfcacık diyodur. Sinirden çatlıyodurbu günler için zayıfladım ben
Halbuki bilmiyolar ki spor yaparken her yerimden ter akıyor diğer günler aç geziyorum
Benim de ya ben yiyince direkt aliyorum çok vefalı vücudum hiç ınkar etmiyorYok tevafukun dediği gibi
Yiyorum yiyorum kilo alamıyorum yaaaaa
Dicem
Iy en sinir olduğum cevap
Yiyen herkes kilo alır hippoşum yiyp kilo almayan insan değil bence başka birşeySenin yüzünden her gördüğüme acaba yiyip yiyip kilo almıyo mu yoksa miu gibi spor yapmaktan bi hal mi olıyo.. sanki herkes yiyo da kilo almıyo gibi geliyo...
Sefiller miuuuuO kadar uğraştık ama. O antipatikliğe can kurban
Mesela bir kaç gündür hep yiyorum. İnşallah gören şuna bak ıyyy ne sinir hayvan gibi yiyor ama zayıfcacık diyodur. Sinirden çatlıyodurbu günler için zayıfladım ben
Halbuki bilmiyolar ki spor yaparken her yerimden ter akıyor diğer günler aç geziyorum
Asla nankör değil bedenlerimiz ne yesek ben burdayım diye pörtleyiveriyor bi yerdenBenim de ya ben yiyince direkt aliyorum çok vefalı vücudum hiç ınkar etmiyor
Sefiller miuuuu
yaş 23Hoşgediiiiinnnnn
Kendini azcık ucundan tanıtsana bize. Yaş boy kilo hedef kilo evlimisin naparsın ne edersin. Ben de yarın detaylı anlatıcam kendimi.
hippm şişkoyum iste yaSeni gördüğüme sevindim balım.. boy kilo hedefle kendini tanıtsan.. çok tatlı olman dışında :))
Oooo yaş da büyük değil yani metabolizma da hızlı.yaş 23
boy 166
evliyim
ev hanimiyim
suan ki kilom 72
hedep 60 ( imkansiz gibi )
Aman aman değilmiş kilon canım verirsin hemencik çocuk var mı bu arada ne kadarlık elisinyaş 23
boy 166
evliyim
ev hanimiyim
suan ki kilom 72
Hahaha bakıcaz artıkİyi geceler ballar.. yarın da @tevafuk55 in hikayesini alalım..
Hayır değil sadece 12 kilo var kız çok değil ki..yaş 23
boy 166
evliyim
ev hanimiyim
suan ki kilom 72
Bu arada iyi geceler canımİyi geceler ballar.. yarın da @tevafuk55 in hikayesini alalım..
İyi geceler minnoşİyi geceler ballar.. yarın da @tevafuk55 in hikayesini alalım..
denemedim ben ewlenmeden once 47 kiloydum dogumdan sonra yine kilo almistm mekik cekerrek geri verdim kiloyu ama yine alinca baya yaglandi gobusum simdi gitmiyor. dogum kontrol hapi da kullandim bide pko vat 9da kilo aldiriyor bana:/Oooo yaş da büyük değil yani metabolizma da hızlı.
Çok iddialı konuşmayayım ama
Yok durduramıyorum kendimi
2.5 ay sonra maksimum 3 ay 60 sın canım.
Hoşgeldin aramıza
Hiç diyet denedin mi önceden? Var mı tecrüben falan. Bak gör azcık süre sonra 60 olcaksın
Artistliğe bak heleHahaha bakıcaz artık