- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- 898
Beni en cok mahveden sey ziplamali squat..anladım cnm , yarın sabah deneyeyim, belli zaten içinde jumping jacks ve burpies dediklerinden var, onlar beni mahvediyor.
Beterin beteri olunca işte insan beterine razı geliyorBeni en cok mahveden sey ziplamali squat..
Nasil yaniyor oyle ziplayip asagiya comelirken bi bilseniz =( o anda artik kadin bitirsinde baska harekete geceyim diye icimden dua ediyorummm
Tatli yeme hakkimiz ne zaman =(
Kahvaltı 07:45
1 muz, 1 süt, 1 kuru kayısı, 1 tk fıstık ezmesi
Öğle 12:15
1 kase ayran aşı
1 tabak tavuk kavurma
Haşlanmış brokoli, salata, yoğurt
1 dilim kavun
13:30 1 adet en küçük boy aoç sade dondurma
Akşam 17:15
2 yk Orman meyveli sütaş yoğurt
Yarım yeşil elmaya türk kahvesi serpiştirip yedim
Su: 3.5 lt + 1 soda (şimdilik)
Yarın :) kilo kaybı güzelse tabiiiiiTatli yeme hakkimiz ne zaman =(
Cuma tartı sonrası ama bakalım herkese verilir mi?? Sonuncu olana olmasın @MiuLegoTatli yeme hakkimiz ne zaman =(
Bugün 2mil leslie mi yaptım. . Inş bölgesel de yaparım.. şimdi çıkıp azcık balkon yıkıyim spor olsun :))
Oooh oooh hippo mezuniyetine tam gaz hazırlanıyordu. Mezuniyet elbisen hazır mı kızBugün 2mil leslie mi yaptım. . Inş bölgesel de yaparım.. şimdi çıkıp azcık balkon yıkıyim spor olsun :))
Yarın :) kilo kaybı güzelse tabiiiii
Cuma tartı sonrası ama bakalım herkese verilir mi?? Sonuncu olana olmasın @MiuLego
Cuma tartı sonrası ama bakalım herkese verilir mi?? Sonuncu olana olmasın @MiuLego
Dün senle aynı kilodaydık margaaa bugün kaç çıktın sen yarın kaç çıkarsın kiAra ogun bile yemedim bugun o yimirtalardan sonraa =(
Guzel sonucum olacaaaak ♡
Tatlı dediysek oturup bir porsiyon künefe falan değil heeeeee ayarında azcık istediğin bir tatlıO zaman ben kesin yiyecegim ahahahaha
Dün senle aynı kilodaydık margaaa bugün kaç çıktın sen yarın kaç çıkarsın kispor da yaptın uf beni mi geçcen seeeeen
Tatlı dediysek oturup bir porsiyon künefe falan değil heeeeee ayarında azcık istediğin bir tatlı
Ben de yaparım ki o zamanBir tatli yemek icin deli gibi bogazimi tutuyorum
Bu aksam -500 gidecek benden videonun tamamini yapicam cunku
Tamam ben edecegim insallah ben birinci gelirim diye ahahaBu gece herkes bana dua etsin.
Noluuuur
İnşallah dua edenlerin yarın aşırı aşırı eksi çıkar. Etmeyenler şişko
Hahahahha dimi vallaha o hale geldik ne kadar kıymetliymiş o tatlılar ya ❤Bir sekere bile kabulum suan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?