ımmmmmmm bekle durValla okudum bir yerde ve denedim harika oldu ya yap kesinlikle.
Türk kahvesine zaten bayılırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ımmmmmmm bekle durValla okudum bir yerde ve denedim harika oldu ya yap kesinlikle.
Türk kahvesine zaten bayılırım
Evet canım biri önümde biri içimdeaaa sen de mi buradasın cnm ne güzel oldu böyle senin de bebiş vardı sanırım değil mi
BendeKızlar ben 4 tane incir yedim ya
İncire dayanamıyorum.. zor tuttum kendimi bi kilo yerim normalde
Bekliomımmmmmmm bekle dur
İncir alarji yapar dikkat et kızz :)Kızlar ben 4 tane incir yedim ya
4 tane iyi tamam kıvamında olmuş. Daha fazla yersen bozuşuruzKızlar ben 4 tane incir yedim ya
Offffffffffff götürrrrrr afiyet olsunn
Vallaha götürüyom yummmmyyyyyOffffffffffff götürrrrrr afiyet olsunn
Nasıllll tadıı
Aynen bundan sonra böyle yicem bende çok sewdimmVallaha götürüyom yummmmyyyyy
Değişik oldu kız ama sevdim
Hafif güzel bi tat yerken sıkılmıyor insan acı tat ekşi tat yanında su da içiriyor oooohhhhAynen bundan sonra böyle yicem bende çok sewdimm
ahahahahahaHafif güzel bi tat yerken sıkılmıyor insan acı tat ekşi tat yanında su da içiriyor oooohhhh
cnm Valla daha önce bi kilodan fazla yiyordum bişi yapmıyordu incirahahahahaha
Maaşallahhhcnm Valla daha önce bi kilodan fazla yiyordum bişi yapmıyordu incir
çok zorluyor mu, sabahları erken kalkıyorum, yapsam bunu aç karnına, jillian fire up cardio var, arada onu yapıyorum ama öldürüyor beni, aşırı hoplamalı
ayyyy ne güzel cnm , ama senin işin zordur yahu, Allah kolaylık versin.Evet canım biri önümde biri içimde
anladım cnm , yarın sabah deneyeyim, belli zaten içinde jumping jacks ve burpies dediklerinden var, onlar beni mahvediyor.Zorluyor =)
Bu videoda cok ziplamali ve tempoludur ♡
Bu videoyu ilk yaptigimsa kalbim gűp gűp atiyordu
Bu videoyu haftada 3 kere tam sekilde yani 45 dakikalik sekilde yapiyorum..
Diger gunler ise sadece warm up ve kickboxing cardio kismini yapiyorum.. yaninada karin ve kol calisiyorum..