ımmmmmmm bekle durValla okudum bir yerde ve denedim harika oldu ya yap kesinlikle.
Türk kahvesine zaten bayılırım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ımmmmmmm bekle durValla okudum bir yerde ve denedim harika oldu ya yap kesinlikle.
Türk kahvesine zaten bayılırım![]()
Evet canım biri önümde biri içimdeaaa sen de mi buradasın cnmne güzel oldu böyle senin de bebiş vardı sanırım değil mi
BendeKızlar ben 4 tane incir yedim ya
İncire dayanamıyorum.. zor tuttum kendimi bi kilo yerim normalde![]()
Bekliomımmmmmmm bekle dur
İncir alarji yapar dikkat et kızz :)Kızlar ben 4 tane incir yedim ya
4 tane iyi tamam kıvamında olmuş. Daha fazla yersen bozuşuruzKızlar ben 4 tane incir yedim ya
Offffffffffff götürrrrrr afiyet olsunn
Vallaha götürüyom yummmmyyyyyOffffffffffff götürrrrrr afiyet olsunn
Nasıllll tadıı![]()
Aynen bundan sonra böyle yicem bende çok sewdimmVallaha götürüyom yummmmyyyyy
Değişik oldu kız ama sevdim![]()
Hafif güzel bi tat yerken sıkılmıyor insan acı tat ekşi tat yanında su da içiriyor oooohhhhAynen bundan sonra böyle yicem bende çok sewdimm![]()
ahahahahahaHafif güzel bi tat yerken sıkılmıyor insan acı tat ekşi tat yanında su da içiriyor oooohhhh![]()
cnm Valla daha önce bi kilodan fazla yiyordum bişi yapmıyordu incirahahahahaha![]()
Maaşallahhhcnm Valla daha önce bi kilodan fazla yiyordum bişi yapmıyordu incir![]()
çok zorluyor mu, sabahları erken kalkıyorum, yapsam bunu aç karnına, jillian fire up cardio var, arada onu yapıyorum ama öldürüyor beni, aşırı hoplamalı![]()
ayyyyEvet canım biri önümde biri içimde![]()
anladım cnm , yarın sabah deneyeyim, belli zaten içinde jumping jacks ve burpies dediklerinden var, onlar beni mahvediyor.Zorluyor =)
Bu videoda cok ziplamali ve tempoludur ♡
Bu videoyu ilk yaptigimsa kalbim gűp gűp atiyordu
Bu videoyu haftada 3 kere tam sekilde yani 45 dakikalik sekilde yapiyorum..
Diger gunler ise sadece warm up ve kickboxing cardio kismini yapiyorum.. yaninada karin ve kol calisiyorum..