• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sensin ŞİŞKO

denemedim ben ewlenmeden once 47 kiloydum dogumdan sonra yine kilo almistm mekik cekerrek geri verdim kiloyu ama yine alinca baya yaglandi gobusum simdi gitmiyor. dogum kontrol hapi da kullandim bide pko vat 9da kilo aldiriyor bana:/
47 kilo mu:KK57:

Hayal bile edemedim kız :ukala:

Hepsini hallederiz merak etme sen 12 kilo dediğin nedir :KK55:

insaAllah nasil calismalara baslicaz :KK66:
Canım pazartesiden itibaren her gün menü yazıcaz buraya. Önce menülerini düzene oturturuz senin vücuda ne yemek yarıyor ne yaramıyor onu çözeriz 1-2 haftaya. Sonra o göbüş için egzersiz planlarıx. Bak nasıl eriyip gidiyorsun

Canım pazartesiden itibaren her gün menü yazıcaz buraya. Önce menülerini düzene oturturuz senin vücuda ne yemek yarıyor ne yaramıyor onu çözeriz 1-2 haftaya. Sonra o göbüş için egzersiz planlarıx. Bak nasıl eriyip gidiyorsun
oldu anlastk :) :) sende tanitsana kendini hippotalamus hippotalamus sende anlat kendini ☆☆☆

:rolleyes:Sensin ŞİŞKO! Grubunun Fit/Fit Olma yolunda İlerleyen Hatunları:rolleyes:

İşte geldik başlıyoruz. Bize kilolu diyen gözlerle bakanlara kocaman bir “Sensin ŞİŞKO!” dediğimiz günleri görebilmek için kilo verme yoluna adım atıyoruz. Beraber bol eksiler görüp, tartıyla aşk yaşamaya var mısınız? :skandal:

Hadi bakalım start verilsin. :KK55:

Kurallarımız aşağıdaki gibi:

:KK73:Her gün akşam saatlerinde o günün menüsü toplu halde yazılacak.

Örnek:
Kahvaltı 08:00
….
Ara 10:30 ….
Öğle 13:00
…..
Ara 15:00 ….
Akşam 18:30

Su: … lt
Spor:….

:KK73:Akşam yemeği saatimiz en en en geç 20:00 dır. O saatten sonra ağza fermuar çekilecek.

:KK73:Su miktarı günlük minimum 2.5 lt olacak.

:KK73:Mümkün olduğunca her gün spor yapılacak.

:KK73:En önemli kısım: BOL KATILIMLI olunacak. Ne kadar çok girer sohbete muhabbete dahil olursak o kadar motive olup kiloları başımızdan def edebiliriz.

:KK73:Her Cuma kilo bildirim günüdür. Cuma en geç saat 12:00’ye kadar kilo bildirimi yapmak zorunludur.

:KK73:Her pazartesi Tartı Kontrol günüdür. Her Pazartesi en geç saat 12:00’ye kadar

Cuma Kilosu/Pazartesi Kilosu/Fark

şeklinde kilo bildirimi yapılacaktır.

:KK73:Mümkün olduğunca kurallara uyalım, aktif bol sohbetli, destekli-köstekli, itişli-kakışlı, rakipli-ortili, eğlenceli mi eğlenceli bir grup olalım.

Kilo verme serüvenimizde bol eğlenceler.:cool:

Üyeler:
1. @MiuLego
2. tevafuk55 tevafuk55
3. hippotalamus hippotalamus
4. @Sily
5. @eylul7158eylul

Beraber zayıflayalım diyenler varsa buyursunlar:KK5:

Spor Puanları (Eklenecek kısa süre sonra)
Beni eklememiş :63:

Allah razi olsun :)beslenme duzeni diyin ya belirli seyler mi yyn :) sende tantsana kendini ☆☆
Yani beyaz ekmek ve şeker direkt gobus oluyor canım onlar olmayınca gidiyor;) ve maalesef gobus en son verilen yer zamanla gittiğini göreceksin hele ölçüsünü en başta al canım zamanla cm ler azalacak :KK19:
Okudum öyle geldim ama koskoca şampiyonum ama listeye eklenmemisim:63:
Ooo şampiyonum benim hoş geldin sensiz olmaz zaten :KK60:

Soruya cevap vermeme hakkimi kullaniyorum:KK48:tatlom hayirli olsun ne guzel düşünmüşsün :KK36:kizlar herkese selam:KK36:
Hahahha her mezunun başına geliyor bu olay şaşırmadım.

İvit günlük olarak devam etmek de güzel oldu hem kopmamış oluruz. İyi ki geldin kuzum benim çooooook sevindim ya ben :21:

Az çıldırayım:rolleyes::KK73:

Back