- 7 Aralık 2016
- 1.885
- 4.550
- 53
Kiz geldiğine seni gördüğüme sevindim ama nasil sevindim niye bu kadar sevindim ola kiBu gruptakiler yoldan çıkmış herkesin gozu donmus sily sakin ha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kiz geldiğine seni gördüğüme sevindim ama nasil sevindim niye bu kadar sevindim ola kiBu gruptakiler yoldan çıkmış herkesin gozu donmus sily sakin ha
Ahaha bana mi vuracakVur kafasına sily nin
Yeaahhh gece gece sacmaliyorum dimi uykuda yazmisim ne böreği kim yicekmisSevinçten börek mi yicen yani bunu mu anlamalıyız
bende suan cok mutluyum eşim tlf na niye sıritıyon diyorKiz geldiğine seni gördüğüme sevindim ama nasil sevindim niye bu kadar sevindim ola ki
İnci yemiştir mezun oldum diye kesin içine o doğdu senin. Sen yapmazsın çünkü öyle şeyler bilirimYeaahhh gece gece sacmaliyorum dimi uykuda yazmisim ne böreği kim yicekmis
Az kaldi polatlidayim ayni sinirlardayiz kapina dayanirim bi hafta iyi gecin bennen seker kiz seniÖyle mi olur
Kesin kesinİnci yemiştir mezun oldum diye kesin içine o doğdu senin. Sen yapmazsın çünkü öyle şeyler bilirim
Ouhahhahaha ablam da yan odadan gelip hayırdır sen kime kahkaha atıyosun diye bana soracak diye ödüm kopuyorbende suan cok mutluyum eşim tlf na niye sıritıyon diyor
Ağlama yavrum ağlama
Zorla özlettin ya ne diyim sanaGüleceğine özleyeydin iyidi. Beni de özle yazdım yukarıda sana yaaaa
Hahaha yirim seni ıncimbende suan cok mutluyum eşim tlf na niye sıritıyon diyor
Ivit en tatli binimSily minnoş sily bitane sily en tatlı
İnci yemiştir mezun oldum diye kesin içine o doğdu senin. Sen yapmazsın çünkü öyle şeyler bilirim
Yedim ama sorun bi niye yedim kiz 2 haftadir nerdeyse açımKesin kesin
Beni de yer misin acaba bir ısırıkAğlama yavrum ağlama
üç gün kaldı bayrama
Ay pardon öpecektim seni gel bakem şöyle
Zorla özlettin ya ne diyim sana
Hahaha yirim seni ıncim
Niye ki birilerini yenme hayallerine mi daldıydınYedim ama sorun bi niye yedim kiz 2 haftadir nerdeyse açım
Duydun mu Sily börek yemiş inci gerçektenYedim ama sorun bi niye yedim kiz 2 haftadir nerdeyse açım