Sensin ŞİŞKO

Menu bildirimi.
Sabah 10 bucukta iki dilim tb ekmegi 8 zeytin bir yemek kasigi lor peyniri bir salatalik
Ara bir bardak ayran
Aksam 3 yemek kasigi kadar zeytinyagli taze fasulye bir kucuk dilim tb ekmegi yogurt ayran :)
Su 2 litre olmadi daha
Spor kosu bandinda yarim saat yuruyebildim

Menü çok çok az nasıl doydun böyle canım bakıyorum 10 12 gr protein anca almışsın tüm gün ve 8 zeytin çok fazla protein ve karbonhidrata nazaran çok çok yağ demek bu

Kızlar merhaba. Ben şuan 80 kiloya indim. EEG sonucum iyi çıktı. İnternetimde problem olduğundan dolayı çok nadir girdim internete ve çok Nadiren yazabildim. Yeniden beni gruba dahil edebilir misiniz? Spora yazıldım 1 yollık bugün. Gymfactory diye. Diyetisyen de var spor salonunda. 2 ay sonra sözüm var 15 kilo hedefim var 6 ayda 15 kilo vereceğim gruba yeniden girebilir miyim?

Canım ekmeği sabah kahvaltısında ye akşam yememeye çalış onun dışında güzel menün mesele 3 yemek k daha ekle akşam yemeğine fasülye

Sabah 10.30
Aç karna 2 bardak su
Kapya biberli omlet
1.5 dilim tbe
Peynir
7 zeytin

Ara 13.30
Komşuda yarım dilim kek
8 yaprak sarma
1 çatal patates salatası

Ara 16.30
1 Türk kahvesi
1 mini kurabiye

Ara 18.00
4 dilim portakal

Akşam 19.00
1.5 porsiyon kabak yemeği
Küçük kase yoğurt

Su 2 lt

Menü çok çok az nasıl doydun böyle canım bakıyorum 10 12 gr protein anca almışsın tüm gün ve 8 zeytin çok fazla protein ve karbonhidrata nazaran çok çok yağ demek bu
Aslinda doymadim canm ama dun biraz kacirdim bugun kendime yasak ettm zeytininde diyet zeytin almistm tuzsuz ona guvendm heralde 8 tane huplettm

Canım ekmeği sabah kahvaltısında ye akşam yememeye çalış onun dışında güzel menün mesele 3 yemek k daha ekle akşam yemeğine fasülye
Ilac icicem die aksam yemeginde bi dilim yedim canm ona bile pisman oldm gerci yarin tarti gunu diye onumuzdki hafta daha dikkatli olcm

Hamile olmasan keki neden yedin derdm ama yarasin bebise♡♡♡

Akşam fasulyeyi 2 kaşık daha arttırıp ekmeği yemeseydin daha iyi olurdu suyuda arttırmalısın
Hamilelik ayrı emzirme dönemi ayrı bu ye ye ye ısrarlara bitmiyo

Detox menüm
Sabah 1 yumurta tam 1 yumurta beyazı 20 gr peynir bir domates li omlet, maydanoz, 4 yeşil zeytin
Sonrasında 2 2.5 saat ara ile detoxu ayranı mı diyim çorbası mı diyim ondan 18:30 da son yedim başka bişey yok
Su çok Yeşilçay

Oh oh maşallah yine güzel yine güzel

Akşam fasulyeyi 2 kaşık daha arttırıp ekmeği yemeseydin daha iyi olurdu suyuda arttırmalısın

Hamilelik ayrı emzirme dönemi ayrı bu ye ye ye ısrarlara bitmiyo
Normal de hamile olmasam kesinlikle yemem ne kadar ısrar ederlerse etsinler hamilelik olunca çok çok sıkmıyorum kendimi Doğumdan 6 ay sonra diyet tam gaz devam edecek inş
ay maşallah süper olmuş hedefe çok az kala

Menu vermeye geldim.Buyun kuzenim bizdeydi aksama dogru hep beraber disari ciktik eve geldigimde aksam yemegi icin gec olmustu sadece sut icecektim.ama anam birakmadi hatta sofraya oturmadim kendisi yedi kalkti geldi yemek cok guzel olmus bari 2 kasik ye dedi kiramadim.Bi de canim oyle tatli istiyo ki meyveye gomulmek istedim bugun.

Sabah 11.30
Peynirli biber
5 zeytin
1 haslanmis yumurta beyazi
Salatalik

Ara 14.30
1 elma

Ara 16.30
1 mandalina

Aksam 20.00
3 yk ispanak

Su 2.5 oldu

Çok az olmuş
Canım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…