- 12 Ağustos 2016
- 1.937
- 2.782
- 63
Menü çok çok az nasıl doydun böyle canım bakıyorum 10 12 gr protein anca almışsın tüm gün ve 8 zeytin çok fazla protein ve karbonhidrata nazaran çok çok yağ demek buMenu bildirimi.
Sabah 10 bucukta iki dilim tb ekmegi 8 zeytin bir yemek kasigi lor peyniri bir salatalik
Ara bir bardak ayran
Aksam 3 yemek kasigi kadar zeytinyagli taze fasulye bir kucuk dilim tb ekmegi yogurt ayran :)
Su 2 litre olmadi daha
Spor kosu bandinda yarim saat yuruyebildim
Canım ekmeği sabah kahvaltısında ye akşam yememeye çalış onun dışında güzel menün mesele 3 yemek k daha ekle akşam yemeğine fasülyeMenu bildirimi.
Sabah 10 bucukta iki dilim tb ekmegi 8 zeytin bir yemek kasigi lor peyniri bir salatalik
Ara bir bardak ayran
Aksam 3 yemek kasigi kadar zeytinyagli taze fasulye bir kucuk dilim tb ekmegi yogurt ayran :)
Su 2 litre olmadi daha
Aslinda doymadim canm ama dun biraz kacirdim bugun kendime yasak ettm zeytininde diyet zeytin almistm tuzsuz ona guvendm heralde 8 tane huplettmMenü çok çok az nasıl doydun böyle canım bakıyorum 10 12 gr protein anca almışsın tüm gün ve 8 zeytin çok fazla protein ve karbonhidrata nazaran çok çok yağ demek bu
Ilac icicem die aksam yemeginde bi dilim yedim canm ona bile pisman oldm gerci yarin tarti gunu diye onumuzdki hafta daha dikkatli olcmCanım ekmeği sabah kahvaltısında ye akşam yememeye çalış onun dışında güzel menün mesele 3 yemek k daha ekle akşam yemeğine fasülye
Hamile olmasan keki neden yedin derdm ama yarasin bebise♡♡♡Sabah 10.30
Aç karna 2 bardak su
Kapya biberli omlet
1.5 dilim tbe
Peynir
7 zeytin
Ara 13.30
Komşuda yarım dilim kek
8 yaprak sarma
1 çatal patates salatası
Ara 16.30
1 Türk kahvesi
1 mini kurabiye
Ara 18.00
4 dilim portakal
Akşam 19.00
1.5 porsiyon kabak yemeği
Küçük kase yoğurt
Su 2 lt
Kizlar sorunu buldum uygulama olarak girdigimde resim olmuyodu googledan girince oldu suanki ac olan ruh halimi yansiticak resim yuklim deneme olarak:)
Ay misafirlikler bozuyor beni hamileyim diye zorluyorlar beniHamile olmasan keki neden yedin derdm ama yarasin bebise♡♡♡
Akşam fasulyeyi 2 kaşık daha arttırıp ekmeği yemeseydin daha iyi olurdu suyuda arttırmalısınMenu bildirimi.
Ara bir bardak ayran
Su 2 litre olmadi daha
Hamilelik ayrı emzirme dönemi ayrı bu ye ye ye ısrarlara bitmiyoSabah 10.30
Aç karna 2 bardak su
Kapya biberli omlet
1.5 dilim tbe
Peynir
7 zeytin
Ara 13.30
Komşuda yarım dilim kek
8 yaprak sarma
1 çatal patates salatası
Ara 16.30
1 Türk kahvesi
1 mini kurabiye
Ara 18.00
4 dilim portakal
Akşam 19.00
1.5 porsiyon kabak yemeği
Küçük kase yoğurt
Su 2 lt
Oh oh maşallah yine güzel yine güzel110 dakika yürüyüş artı koşu
3 lt su
10 dakika eliptik
10 dakika bisiklet
5 dakika kürek çekme
Sabah 08.35
1 yumurta 40 gr lor ile omlet
10 gr tbe
2 cherry domates
25 gr peynir
170 ml sütle Nescafe
Öğle 14.45
4 yk kuru fasulye
1 yk yoğurt
1 wasa üstüne 15 gr peynir domates salatalık
Akşam 17.15
Fırında unsuz yağsız mücver
1 yk yoğurt
Maden suyu
Ara 17.40
2 gr bitter
Dibek kahvesi
Alınan 805 kcal
Yakılan 765 kcal
Teşekkür ederimmmOh oh maşallah yine güzel yine güzel
Normal de hamile olmasam kesinlikle yemem ne kadar ısrar ederlerse etsinler hamilelik olunca çok çok sıkmıyorum kendimi Doğumdan 6 ay sonra diyet tam gaz devam edecek inşAkşam fasulyeyi 2 kaşık daha arttırıp ekmeği yemeseydin daha iyi olurdu suyuda arttırmalısın
Hamilelik ayrı emzirme dönemi ayrı bu ye ye ye ısrarlara bitmiyo
ay maşallah süper olmuş hedefe çok az kalaDetox menüm
Sabah 1 yumurta tam 1 yumurta beyazı 20 gr peynir bir domates li omlet, maydanoz, 4 yeşil zeytin
Sonrasında 2 2.5 saat ara ile detoxu ayranı mı diyim çorbası mı diyim ondan 18:30 da son yedim başka bişey yok
Su çok Yeşilçay
Çok az olmuşMenu vermeye geldim.Buyun kuzenim bizdeydi aksama dogru hep beraber disari ciktik eve geldigimde aksam yemegi icin gec olmustu sadece sut icecektim.ama anam birakmadi hatta sofraya oturmadim kendisi yedi kalkti geldi yemek cok guzel olmus bari 2 kasik ye dedi kiramadim.Bi de canim oyle tatli istiyo ki meyveye gomulmek istedim bugun.
Sabah 11.30
Peynirli biber
5 zeytin
1 haslanmis yumurta beyazi
Salatalik
Ara 14.30
1 elma
Ara 16.30
1 mandalina
Aksam 20.00
3 yk ispanak
Su 2.5 oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?