- 18 Kasım 2014
- 1.598
- 4.674
- 133
- 41
Canım kan hapı vitamin magnezyum hepsini kullandımKızlar hamileliklerinizde kan hapı balık yağı vitamin magnezyum kullandınız mı
Kan değerlerim hep düşüktü magnezyum kabızlığı krampları erken doğumu önlüyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım kan hapı vitamin magnezyum hepsini kullandımKızlar hamileliklerinizde kan hapı balık yağı vitamin magnezyum kullandınız mı
Anlaşıldı sen yarın % 2_3 kayıpla geleceksinMenu vermeye geldim.Buyun kuzenim bizdeydi aksama dogru hep beraber disari ciktik eve geldigimde aksam yemegi icin gec olmustu sadece sut icecektim.ama anam birakmadi hatta sofraya oturmadim kendisi yedi kalkti geldi yemek cok guzel olmus bari 2 kasik ye dedi kiramadim.Bi de canim oyle tatli istiyo ki meyveye gomulmek istedim bugun.
Sabah 11.30
Peynirli biber
5 zeytin
1 haslanmis yumurta beyazi
Salatalik
Ara 14.30
1 elma
Ara 16.30
1 mandalina
Aksam 20.00
3 yk ispanak
Su 2.5 oldu
Maalesef oyle olduÇok az olmuş
Canım ya
Sismeye basladim kuzum eksi gelir de o kadar gelmezAnlaşıldı sen yarın % 2_3 kayıpla geleceksin
Doguma kadarAy misafirlikler bozuyor beni hamileyim diye zorluyorlar beni
Kan hapi beni istifra ettiriyodu decavit iciyodum sadece hem vitamin hem demir ilaci yerine balik yagi hic kullanmadmKızlar hamileliklerinizde kan hapı balık yağı vitamin magnezyum kullandınız mı
Benim tüm değerler normal ama yine de içiriyor Dr ama kilo almam da onlar da etken diye düşünüyorumCanım kan hapı vitamin magnezyum hepsini kullandım
Kan değerlerim hep düşüktü magnezyum kabızlığı krampları erken doğumu önlüyor
Canım eksilmesin diye vermiştir.. iç sen :))Benim tüm değerler normal ama yine de içiriyor Dr ama kilo almam da onlar da etken diye düşünüyorum
İçiyorum kuzum bakalım az kaldı zaten içelim bakalımCanım eksilmesin diye vermiştir.. iç sen :))
İç iç ihmal etmeBen kızımda kullanmadım ama Doğum sonrası çok kan kaybettim kızlar o yüzden korkuyorum içiyorum
Şu an çok büyük değil ki ya :) yarın kaç kilo gelwceğim bakalımKilo almandaki en büyük etken karnındaki yumurcak,ama vitaminlerle iştah açıyor tabiki
![]()
Oda güzel bi denge var en azındanKızlar bugün öğünler hep ters oldu.. kahvaltıda sarma yedim akşam kahvaltı yaptım.. arada da bi elma.. çay kahve fln :))
Hadi yat sende açsın.. sabah güzel bir eksiden sonra güzel bir kahvaltı yapSabah hepimizin yüzü gülsün inşallah canlar haydi iyi geceler![]()
Oh masallah ay ben tartilmaya korkuyorum15 Aralık en çok ben kilo verdim yarışması
1.bilinmeyen (65.9/64.8/1.1/1.67%)