- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
- 348
Teşekkür ederim canım korkma iyiydi menülerin yanlış hatırlamıyorsam. Kötü bir sonuç gelmezOh masallah ay ben tartilmaya korkuyorum
Teşekkür ederim ama senin de çok iyi gelmiş kilona göre
Oglum bi uyusa bende tartilicm catliyorum meraktanAy ben dayanamıyorum bekleyemiyorum bir zamanlar kahvaltı yapmayan ben şimdi kahvaltısı yapamaz oldum en güzel öğünüm :)) kahvaltımı yaptım bildirim yapayım Eki Görüntüle 2079596
Gözün aydın canım birde daha dikkat et ( makarna akşam ekmek gibi)süper hızlı gidecekKizlar kizlar kizlar tartildm ve soktayim hic beklemedigim bi sonuc gordm tartidahippotalamus gecen hafta 70.2 ydim bugun 69.3
Tebrikler canım işte buda mükafatımız çok güzel çok sevindim adına hadi bakalım devam haftaya daha güzel olacakKizlar kizlar kizlar tartildm ve soktayim hic beklemedigim bi sonuc gordm tartidahippotalamus gecen hafta 70.2 ydim bugun 69.3
Regl dönemlerinde baş ağrıları hepten artıyor bide üstüne uykusuzluk çabucak geçsin inşallah canımGünaydın kizlar.Felaket bas agrim varr uykum da var.gece uyutmadi yine sıpam.onu uyuttuktan sonra kahvalti yapmadan tartilirim.belki biraz daha uyurum duruma gore.basimin agrisi goz kapaklarimin uzerinde resmen.
6 yi sonunda gordum yadaha motive oldum artk umidi kesmistim6 yi goremicm diyeGözün aydın canım birde daha dikkat et ( makarna akşam ekmek gibi)süper hızlı gidecek
Sizlerin sayesinde yoksa motive edecek kimse olmazdi yedikce yerdim♡♡♡Tebrikler canım işte buda mükafatımız çok güzel çok sevindim adına hadi bakalım devam haftaya daha güzel olacak
Canım o kadar sevindim ki sanki kendim gördüm 6ları.. darısı başıma :))Sizlerin sayesinde yoksa motive edecek kimse olmazdi yedikce yerdim♡♡♡
Sen tartilmadinmi ama sen reglsin odemden dolayi tamda dogru sonuc cikmazCanım o kadar sevindim ki sanki kendim gördüm 6ları.. darısı başıma :))
Aslında tartılmıştım da intte sorun oldu bi türlü giremedim kk ya.. yazdım bak yukardaSen tartilmadinmi ama sen reglsin odemden dolayi tamda dogru sonuc cikmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?