- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şaka maka inş eksisindir yoksa yandın.. @MiuLego yer seni yer..
Tamam bende 11 gbi tartilir resim yuklerm gerci gecen denedm olmadi biturluBen 11 12 gibi tartılıyorum genelde![]()
Sen bu halinle bile iyi bir eksi getirirsin emin olYarin cumaaaaacumartesi regl olcaaaaammmmm
![]()
![]()
![]()
Olmazsa resmi kırp öyle dene canımTamam bende 11 gbi tartilir resim yuklerm gerci gecen denedm olmadi biturlu
Yaa bende şaşırdım.. yapabilirmiş ama bana yapmadı mii..@MiuLego yaa kafama takıldı gerçekten karnabahar ödem yapıyomu??
kuzum değişir.. kimnde yapar kiminde yapmaz.. ama şişkinlik gaz yapar genelde@MiuLego yaa kafama takıldı gerçekten karnabahar ödem yapıyomu??
Gaz şişkinlik konusunda İvetttt doğru ödemi bilmiyordum teşekkür ederimkuzum değişir.. kimnde yapar kiminde yapmaz.. ama şişkinlik gaz yapar genelde
Canim soyle oluyor benim dosya yukleye tikliyorum ama hic tiklamamis gbi hicbisey acilmiyor galerim gelmiyor yani simdi bikez daha deneyeyimOlmazsa resmi kırp öyle dene canım
Ayy bilemedim o zaman ben öyle yapıyorum vardır bir püf noktası amasem35 gene olmadi tikliyorum hicbisey acilmiyor onceden boyle degildi ozel mesaj olarakta denedm olmuyr
Tamam bude oyle deneyeyim ama ben dosya yukleye tikladigimda hicbisey cikmioKızlar resim atmak için whatsuptan birine atın size geri atsın![]()