Sensin ŞİŞKO

Afiyet olsun.. utanılacak bişi göremedim şükürler olsun :)) bende bugün detoks yapıyorum ve açımmm :)))
Ayy sagol canim ben bugun zor dayandim özellikle aksam yemekten sonra cok canim atistirmalik istedi sporuma acıdım yemedim yogurt corbasi detoksu mu canim bende bazen yapiyorum onuyarin gelsin eksiler ben guzel eksi goruyorum gidiyo yavastan

Yarın ekstra dikkat ozaman canım moral bozmak yok
Süpersin canımm
Hadi bakalım eksi getirsin inşallah
Selam fıstıklar ben geldim
Haftasonu misafirler köye gitmeler falan derken yoğunluğum bitmedi. Siz ne yapıyorsunuz..
Bu akşam tam rahatladım diyecektim ki eşimle kv geldi şimdi çay veriyorum
Menü nerde bacım
Menu vereyim oglumla ilgilencem kızlar ben yine yokum

Sabah 11.30
Tost
1.5 haslabmis yumurta beyazi
7 zeytin
Salatalik

Ara 15.00-15.30
1 madalina
10 cig badem

Aksam 18.00
Taze fasulye miktari onemli degil bence

Su 3 civari
Mikemmel

Menüde sporda güzel canım

Köpeğine geçmiş olsun menüde sporda güzel, karnabahar kısırı :))

Bende menü vereyim
Sabah 11:45
2 dilim tb ekmek
Peynir zeytin
Patates kızartması 10-15 tane

Ara 1 bardak süt

Akşam 18.30
1 kase tarhana çorbası
Yarım dilim tb ekmek

Ara 20.00 1 avuç fındık
1 avuç çekirdek

ARa 21.00
Yarım mandalın
Yarım elma

Hafif atlatmissin ne guzel bende yarin yapayim kisir bugun burdam okudukca gene cekti canm

Kız gülbem.. bu kadar zotlama kendini..akşam neden yemek yemedin kii??

Köpeğine geçmiş olsun menüde sporda güzel, karnabahar kısırı :))
Çok teşekkür ederim canım :) kısır efsane
Ah beee o 15 patates yerine bebiş için çok sağlıklı şeyler yiyebilirdin
Bende sevindim :) ♡ ama bugun burda okudukca canim cekti yarin bende yapicam gene:)
Aynen ben de 2 gün sonra tekrar yapmaya karar verdim

Yarim saat spor yaptim ne sporu demeyin bende bilmiyorum oldugum yerde hopladim zipladim az once esim bana dediki sen kac gundur diyet yapiyorsun bende bilmiyorum cok olmadi dedim kilo vermissin belli oluyor dedi ay didim agzini yirim poncik surat ama kendisi 89 kiloya dayandi gobek aldi basini gitti bana zayiflamissin derken birazcik kiskanclik sezdim ahaha kizlar bugun sevindigim bir olay oldu bi deri ceketim vardi cok seviyordum kac zaman oncesine kadar hep deniyordum önü asla kapanmiyordu aynisinin buyuk bedenine bakmaya gitmistim hatta yoktu vee bugun bi denedm onu kapandi ama tabi tam ustume yapisti ama olsun banane giydim buarada az once bikac cig badem yedim enerjim cok dusuktu ve simdi uyucam ins.3 saatlik uykuyla duruyorm cunku.sabah gorusmek uzere gelecegin en fit hatunlari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…