- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
- 348
Aynen canım haklısın nompatatesÇok teşekkür ederim canım :) kısır efsane
Ah beee o 15 patates yerine bebiş için çok sağlıklı şeyler yiyebilirdin
Aynen ben de 2 gün sonra tekrar yapmaya karar verdim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen canım haklısın nompatatesÇok teşekkür ederim canım :) kısır efsane
Ah beee o 15 patates yerine bebiş için çok sağlıklı şeyler yiyebilirdin
Aynen ben de 2 gün sonra tekrar yapmaya karar verdim![]()
Bakliyat salatası yap yeşil mercimek yada kuru börülce yada nohut salatası süper doyurucu ve çok faydalisöz söz soz
![]()
Yeşil mercimek salatasııııııııııı canım çektiiiiBakliyat salatası yap yeşil mercimek yada kuru börülce yada nohut salatası süper doyurucu ve çok faydali
Aklimsa tamda karnibahar kisirimi mercimek salatasimi yapsam vardi midem az yemeye alismis sanirim bugun yediklerim dokundu sanki 2 ekmek yemis gbiyim.halbuki agzima gunlerdir ekmek surmuyorum.ama mercimegim varmi oda mechul.yarin ola hayrola:)Bakliyat salatası yap yeşil mercimek yada kuru börülce yada nohut salatası süper doyurucu ve çok faydali
Benimde kizim hasta normalde 9 da kalkar ama öksürük tuttu 7 bucukda kalktikGünaydın.. 5 ten beri ayaktayım.. oğlum uyusa uyucam ama uyumuyor![]()
Günaydın.. 5 ten beri ayaktayım.. oğlum uyusa uyucam ama uyumuyor![]()
Benimde kizim hasta normalde 9 da kalkar ama öksürük tuttu 7 bucukda kalktikbiseyler yedirdim hava cok kasvetli uyhummm gelirr
![]()
Nohut varsa ondan da olur haşlanmış koyarım ben dondurucuya ben çok seviyorum dereotu maydonoz Roka bir yaprak marul soğan domates sarımsak doğrayıp bol ekşili pul biberli naneli Aaaaa yapayım bende bugün bak canım çektiAklimsa tamda karnibahar kisirimi mercimek salatasimi yapsam vardi midem az yemeye alismis sanirim bugun yediklerim dokundu sanki 2 ekmek yemis gbiyim.halbuki agzima gunlerdir ekmek surmuyorum.ama mercimegim varmi oda mechul.yarin ola hayrola:)
Benimde canim cektiNohut varsa ondan da olur haşlanmış koyarım ben dondurucuya ben çok seviyorum dereotu maydonoz Roka bir yaprak marul soğan domates sarımsak doğrayıp bol ekşili pul biberli naneli Aaaaa yapayım bende bugün bak canım çekti![]()
Yaparsin akşama bende yapicamBenimde canim cekti![]()
Ay cok sevindim canim.benim de cumadan beri guzel bi eksim var saskinimKızlar benim dünkü menüyle 1.3 kilo gitti şükür.. ama tabi taze kiloydu yaa oturmadan defettim![]()
Ayy cnm seni de tebrik ederim.. kardeşimin gelmesini avantaja çevirdim dün.. aldım onu ve bebeği sahile yürüyüşe gittik..bugünde 2 saate yakın yürüdük sahilde..Ay cok sevindim canim.benim de cumadan beri guzel bi eksim cat saskinim
Bugun hava cok soguk istanbulda.annemler gitti halama ve kuzenime gidecekler vend e evde yayildim yatiyorum valla ohhhAyy cnm seni de tebrik ederim.. kardeşimin gelmesini avantaja çevirdim dün.. aldım onu ve bebeği sahile yürüyüşe gittik..bugünde 2 saate yakın yürüdük sahilde..
Yok kız bura sıcak.. kardeşim tişörtle gezdi..Bugun hava cok soguk istanbulda.annemler gitti halama ve kuzenime gidecekler vend e evde yayildim yatiyorum valla ohhh
Kaloriferin derecesini artirdim uzerime de uzun kol giydim.sicaklik 7 derece brrrrYok kız bura sıcak.. kardeşim tişörtle gezdi..