Sensin ŞİŞKO

Çok teşekkür ederim canım :) kısır efsane

Ah beee o 15 patates yerine bebiş için çok sağlıklı şeyler yiyebilirdin

Aynen ben de 2 gün sonra tekrar yapmaya karar verdim
Aynen canım haklısın nompatates

Bakliyat salatası yap yeşil mercimek yada kuru börülce yada nohut salatası süper doyurucu ve çok faydali
Aklimsa tamda karnibahar kisirimi mercimek salatasimi yapsam vardi midem az yemeye alismis sanirim bugun yediklerim dokundu sanki 2 ekmek yemis gbiyim.halbuki agzima gunlerdir ekmek surmuyorum.ama mercimegim varmi oda mechul.yarin ola hayrola:)

Günaydın.. 5 ten beri ayaktayım.. oğlum uyusa uyucam ama uyumuyor

Benimde kizim hasta normalde 9 da kalkar ama öksürük tuttu 7 bucukda kalktik biseyler yedirdim hava cok kasvetli uyhummm gelirr

Gunaydinn
Benim oglum da 11i gecerken zor uyumustu gece de 1,2,3,4,5 ve 6 da kalkti 7 bucukta tamamen uyandi tam uyutuyorum pat aciyo gozleri deli etti beni simdi uyudu zorla ben de uyicam birazcik optum hepinizi.

Aklimsa tamda karnibahar kisirimi mercimek salatasimi yapsam vardi midem az yemeye alismis sanirim bugun yediklerim dokundu sanki 2 ekmek yemis gbiyim.halbuki agzima gunlerdir ekmek surmuyorum.ama mercimegim varmi oda mechul.yarin ola hayrola:)
Nohut varsa ondan da olur haşlanmış koyarım ben dondurucuya ben çok seviyorum dereotu maydonoz Roka bir yaprak marul soğan domates sarımsak doğrayıp bol ekşili pul biberli naneli Aaaaa yapayım bende bugün bak canım çekti

Ayy cnm seni de tebrik ederim.. kardeşimin gelmesini avantaja çevirdim dün.. aldım onu ve bebeği sahile yürüyüşe gittik..bugünde 2 saate yakın yürüdük sahilde..
Bugun hava cok soguk istanbulda.annemler gitti halama ve kuzenime gidecekler vend e evde yayildim yatiyorum valla ohhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…