• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sensin ŞİŞKO

Aslinda gunlerdir cok guzel dikkat ediyordum cok fena hirslanmistim gorumcem kilo takintim oldugunu bildigi icin herfirsatta kilo ile ilgili konu aciyor sinir olmustm bugun nasil boyle bi hata yaptim bilmiyorum cok kizginim kendime bi yandanda psikolojimi bukadar etkilemesine kiziyorum :KK43:
Sabah 09:30 3 burgu peynir bir lokma ekmek bir haslanmis yumurta form cayi az domates sosu bir zeytin
Oglen 16:30 15ti sanirim sayi olarak sarma.bir buyuk paket yerfistikli popcorn ancak esimle birlikte yedik yarisini yemisimdir oyuzden
Aksam 19:00 zeytinyagiyla tavada bugulama levrek bir adet.yagsiz tuzsuz salata 6 dilim balikla pismis patates.yarim kase tarhana corbasi
Soda yesilcay limon karisimi yapmistim 3 bardaj onu ictim su henuz 1 litre
Spor henuz yok ama oglumu sallamaktan ayak bileklerim incecik olabilir :işsiz: uyursa birseyler yapmayi dusunuyorum

Aslinda gunlerdir cok guzel dikkat ediyordum cok fena hirslanmistim gorumcem kilo takintim oldugunu bildigi icin herfirsatta kilo ile ilgili konu aciyor sinir olmustm bugun nasil boyle bi hata yaptim bilmiyorum cok kizginim kendime bi yandanda psikolojimi bukadar etkilemesine kiziyorum :KK43:
Sabah 09:30 3 burgu peynir bir lokma ekmek bir haslanmis yumurta form cayi az domates sosu bir zeytin
Oglen 16:30 15ti sanirim sayi olarak sarma.bir buyuk paket yerfistikli popcorn ancak esimle birlikte yedik yarisini yemisimdir oyuzden
Aksam 19:00 zeytinyagiyla tavada bugulama levrek bir adet.yagsiz tuzsuz salata 6 dilim balikla pismis patates.yarim kase tarhana corbasi
Spor henuz yok ama oglumu sallamaktan ayak bileklerim incecik olabilir :işsiz: uyursa birseyler yapmayi dusunuyorum
Abowwwwwww:oha::oha::oha: yerfistikli popcorn sarma patatesssss:KK11:

Selammmmmmmmm ben geldim menümu vereyim bu ara fazla gelemiyorum kızlar kardeşim geldi evde yokum kusura bakmayın

Sabah 10
Bir dilim ekmek ince
2 yumurta iki küçük mantar maydonoz dereotuyla omlet

Ara 12 bir mandalina
Kahve

Öğlen 3 bir dilim ekmek Bir parça peynir 3 zeytin Bir turşu biber

Aksam 6
Annemle börek yaptık askere geç kalınca bişey yapmadım kendime hamurunu bıraktım 2 böreğin içini yani otunu yedim :rapci:
Bir kase yoğurt

Su 2 litre Spor 2 saat yuruyus yaparsam gece yine yazarım

Misafirliğe gidicez birazdan çay ve kahve icicem sadece:KK47:

Bi öğün bozdun diye cozutmak motivasyon kaybetmek yok.. detoks yapacaksın ;)

Selammmmmmmmm ben geldim menümu vereyim bu ara fazla gelemiyorum kızlar kardeşim geldi evde yokum kusura bakmayın

Sabah 10
Bir dilim ekmek ince
2 yumurta iki küçük mantar maydonoz dereotuyla omlet

Ara 12 bir mandalina
Kahve

Öğlen 3 bir dilim ekmek Bir parça peynir 3 zeytin Bir turşu biber

Aksam 6
Annemle börek yaptık askere geç kalınca bişey yapmadım kendime hamurunu bıraktım 2 böreğin içini yani otunu yedim :rapci:
Bir kase yoğurt

Su 2 litre Spor 2 saat yuruyus yaparsam gece yine yazarım

Misafirliğe gidicez birazdan çay ve kahve icicem sadece:KK47:
Ben olsam yerdim herhalde.. helâl olsun..

Menüüüüü
Sabah kalkınca 2 kayısı bol su
10 bir bardak tarçınlı süt
13:30 karnabahar kısırı, 1 bardak ayran
15: Trabzon hurması küçük
17:30 karnabahar kısırı turşu
Çayla 1 kuru hurma
Su çok yeşil çay
Kız hani kahvaltı??

Kizlar ben geldim 2 saatten fazladir oglumu uyutmaya calisiyorum asilar fena yapti bizi.Boynum cok agriyo spor yapabilecek miyim bilmiyorum.Dun gece kardesimi acile goturmustuk cok gec yattim oglan da cok uyandi sabah da asi icin erken kalkmistik felaket derecede uykum var.yesil cay iccem bari onu yapayim

Menumu yazim bende :kk77: açim:KK51:
Sabah sade turk kahvesi bi tutam kuru uzum 1 ceviz
30 dk twist shape stepper
Kahvalti: 1 dilim keten tohumlu ekmek, 3 4 cesit peynirden az az, 3 zeytin, birer minik lokma bal tahinpekmez, şekersiz cay
Öğle spor öncesi: 2 tane kendi yaptigim yagsiz tavuklu yumurtali yulaf kurabiyesi, 1 Trabzon hurmasi, 1 erik
Spor 40 dk kalca bacak kol ağırlık çalışma
Spor sonrasi ara: bir tutam kuru uzum 1 ceviz
Aksam: 1 kase yayla çorbası, 1 tabak yumurtali ispanak, yogurt, turşu
Ara: yarim yesil elma
Kahve ictim biraz once cok açim :kahve:

Menumu yazim bende :kk77: açim:KK51:
Sabah sade turk kahvesi bi tutam kuru uzum 1 ceviz
30 dk twist shape stepper
Kahvalti: 1 dilim keten tohumlu ekmek, 3 4 cesit peynirden az az, 3 zeytin, birer minik lokma bal tahinpekmez, şekersiz cay
Öğle spor öncesi: 2 tane kendi yaptigim yagsiz tavuklu yumurtali yulaf kurabiyesi, 1 Trabzon hurmasi, 1 erik
Spor 40 dk kalca bacak kol ağırlık çalışma
Spor sonrasi ara: bir tutam kuru uzum 1 ceviz
Aksam: 1 kase yayla çorbası, 1 tabak yumurtali ispanak, yogurt, turşu
Ara: yarim yesil elma
Kahve ictim biraz once cok açim :kahve:
Afiyet olsun.. utanılacak bişi göremedim şükürler olsun :)) bende bugün detoks yapıyorum ve açımmm :)))

Back