- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
- 348
Geçmiş olsun canım ya her çocukta bünye farklı oluyor tabiOglumun bacagindaki asi yeri cok kizardi yaa dizini kirip emekleyemiyo cocuk.hemsireyi aradim genelde alerji olynca kizarir ama bu asiyi 4.kez yapiyoruz daha önce olmadiysa simdi de olmamasi lazim dedi kafami karistirdi pofff..
Afiyet olsun canm:)Canlar karnabahar kısını denedim ben çok beğendimannem içinde karnabahar olduğunu anladı ama hepsinin karnabahar olduğunu duyunca şaşırdı teşekkür ederim Y Yesilelma90
Gecmis olsunOglumun bacagindaki asi yeri cok kizardi yaa dizini kirip emekleyemiyo cocuk.hemsireyi aradim genelde alerji olynca kizarir ama bu asiyi 4.kez yapiyoruz daha önce olmadiysa simdi de olmamasi lazim dedi kafami karistirdi pofff..
Valla bir şekilde spor yap oturmasın vücudaBayanlar yardiminiza ihtiyacim var ben bugun kotu birsey yaptim yaklasik 15 tane sarma yedm cok ozlemisimve en kotusu patlamis misir yedim bu bi marka cikarmis ya yer fistikli vicdan azabi cekiyorum aksam sadece firinda balik ve salata yiyecegim bugun yaptigimi yarin nasil eriticem of moralim.bozuldu sporda yapamiyorum oglum hasta die durmuyor bensiz oy ben nerelere gidem basimi nerelere vuram
Bu kadar takma kafaya bebis var senin o buyuyor vucudun odem topluyor sen saglikli beslendikce dogumdan sonrada okadar hizli kilo verirsinGeçmiş olsun canım ya her çocukta bünye farklı oluyor tabi
Bende bütün hep Dr da idim kontrol renkli ultrason detaylı filan çok uzun sürdü ev gibisi yok
Kızlar 3 kilo almışım ne olacak halim çok üzülürdüm ya toplamam lazım
Musait deilim oturmasinlar gitsinler:) yesilcay soda limon karisimi iciyorum olmadi yarin agzimi muhurlerimValla bir şekilde spor yap oturmasın vücuda
Yarın bir günlük detoks yap benceMusait deilim oturmasinlar gitsinler:) yesilcay soda limon karisimi iciyorum olmadi yarin agzimi muhurlerim
Yapma gülbem 3 kilo nedir ki 4 aylık hamilelikte.. ben kaç kilo almıştım hatırlamıyorum.. gülbe bak ilk ay özel bişi yapmadan 12 kilo vermiştim aslında.. sonra sırf süt olsun diye her gece helva yemekten 6sını geri aldım.. sonrasında frene bastım.. ilk 6 ay sadece daha fazla almamak için uğraştım. Sonrasında malumGeçmiş olsun canım ya her çocukta bünye farklı oluyor tabi
Bende bütün hep Dr da idim kontrol renkli ultrason detaylı filan çok uzun sürdü ev gibisi yok
Kızlar 3 kilo almışım ne olacak halim çok üzülürdüm ya toplamam lazım
Yok kuzum toplamda 5 kilo almış oluyorum burda dikkat etmediğim için oldu bu haftalar fren o yüzden yapmam lazımYapma gülbem 3 kilo nedir ki 4 aylık hamilelikte.. ben kaç kilo almıştım hatırlamıyorum.. gülbe bak ilk ay özel bişi yapmadan 12 kilo vermiştim aslında.. sonra sırf süt olsun diye her gece helva yemekten 6sını geri aldım.. sonrasında frene bastım.. ilk 6 ay sadece daha fazla almamak için uğraştım. Sonrasında malum
Geçmiş olsun cnm.. sende mi karnıbahar kısırı yaptın.. ellerine sağlıkMerhaba kızlar köpeğim ameliyat oldu onunla ilgileniyorum spor salonu hak getire..
2 lt su
60 dakika yürüyüş
20 mekik
20 bisiklet hareketi
20 şınav
3x14 push down
3x14 dumbell curl
Sabah 10.30
35 gr lor 1 yumurta ile omlet
8 gr ekmek
43 gr peynir
Yarım salatalık
3 cherry domates
1 biber
Çay
Ara 12.30
10 fındık
1 ceviz
2 minik galeta
Çay
Öğle 14.00
1 kepçe mercimek çorbası
Ara 15.00
2 kuru kayısı
5 gr yaban mersini
5 gr bitter
2 minik galeta
Nescafe
Akşam 17.10
Karnabahar kısırı
Alınan 803 kcal
Yakılan 180 kcal
Gelmişken menü versen canım..Selam fıstıklar ben geldim
Haftasonu misafirler köye gitmeler falan derken yoğunluğum bitmedi. Siz ne yapıyorsunuz..
Bu akşam tam rahatladım diyecektim ki eşimle kv geldi şimdi çay veriyorum
Nasil bi detoks yapabilirim?:)Yarın bir günlük detoks yap bence
Ben genelde ayran detoksu yapıyorum yada muz süt detosku var.. ara google amcadan beğendiğini yapNasil bi detoks yapabilirim?:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?