Sensin ŞİŞKO

Oglumun bacagindaki asi yeri cok kizardi yaa dizini kirip emekleyemiyo cocuk.hemsireyi aradim genelde alerji olynca kizarir ama bu asiyi 4.kez yapiyoruz daha önce olmadiysa simdi de olmamasi lazim dedi kafami karistirdi pofff..
Geçmiş olsun canım ya her çocukta bünye farklı oluyor tabi
Bende bütün hep Dr da idim kontrol renkli ultrason detaylı filan çok uzun sürdü ev gibisi yok
Kızlar 3 kilo almışım ne olacak halim çok üzülürdüm ya toplamam lazım

Oglumun bacagindaki asi yeri cok kizardi yaa dizini kirip emekleyemiyo cocuk.hemsireyi aradim genelde alerji olynca kizarir ama bu asiyi 4.kez yapiyoruz daha önce olmadiysa simdi de olmamasi lazim dedi kafami karistirdi pofff..
Gecmis olsun bizimde bugun asimiz vardi oglum grip die yapmadilar

Bayanlar yardiminiza ihtiyacim var ben bugun kotu birsey yaptim yaklasik 15 tane sarma yedm cok ozlemisim ve en kotusu patlamis misir yedim bu bi marka cikarmis ya yer fistikli vicdan azabi cekiyorum aksam sadece firinda balik ve salata yiyecegim bugun yaptigimi yarin nasil eriticem of moralim.bozuldu sporda yapamiyorum oglum hasta die durmuyor bensiz oy ben nerelere gidem basimi nerelere vuram

Valla bir şekilde spor yap oturmasın vücuda

Bu kadar takma kafaya bebis var senin o buyuyor vucudun odem topluyor sen saglikli beslendikce dogumdan sonrada okadar hizli kilo verirsin

Yapma gülbem 3 kilo nedir ki 4 aylık hamilelikte.. ben kaç kilo almıştım hatırlamıyorum.. gülbe bak ilk ay özel bişi yapmadan 12 kilo vermiştim aslında.. sonra sırf süt olsun diye her gece helva yemekten 6sını geri aldım.. sonrasında frene bastım.. ilk 6 ay sadece daha fazla almamak için uğraştım. Sonrasında malum

Menu vereyim oglumla ilgilencem kızlar ben yine yokum

Sabah 11.30
Tost
1.5 haslabmis yumurta beyazi
7 zeytin
Salatalik

Ara 15.00-15.30
1 madalina
10 cig badem

Aksam 18.00
Taze fasulye miktari onemli degil bence

Su 3 civari

Yok kuzum toplamda 5 kilo almış oluyorum burda dikkat etmediğim için oldu bu haftalar fren o yüzden yapmam lazım

Selam fıstıklar ben geldim
Haftasonu misafirler köye gitmeler falan derken yoğunluğum bitmedi. Siz ne yapıyorsunuz..
Bu akşam tam rahatladım diyecektim ki eşimle kv geldi şimdi çay veriyorum

Kızlar bende menü verim...

Uyanınca
1 ceviz 1 incir

Kahvaltı 12de..
2 biberli yumurta
Domates
Salatalık
3 zeytin
Peynir
Şekersiz çay

Ara
Türk kahvesi

Akşam 19da.
Detoks çorbası

Birazdan acıkırsam sütsüz nescafe ve incir ceviz yerim

Merhaba kızlar köpeğim ameliyat oldu onunla ilgileniyorum spor salonu hak getire..

2 lt su
60 dakika yürüyüş
20 mekik
20 bisiklet hareketi
20 şınav
3x14 push down
3x14 dumbell curl

Sabah 10.30
35 gr lor 1 yumurta ile omlet
8 gr ekmek
43 gr peynir
Yarım salatalık
3 cherry domates
1 biber
Çay

Ara 12.30
10 fındık
1 ceviz
2 minik galeta
Çay

Öğle 14.00
1 kepçe mercimek çorbası

Ara 15.00
2 kuru kayısı
5 gr yaban mersini
5 gr bitter
2 minik galeta
Nescafe

Akşam 17.10
Karnabahar kısırı

Alınan 803 kcal
Yakılan 180 kcal

Geçmiş olsun cnm.. sende mi karnıbahar kısırı yaptın.. ellerine sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…