- 12 Ağustos 2016
- 1.937
- 2.782
- 63
Tamam canm cok sagol yapayim bencede.:)Ben genelde ayran detoksu yapıyorum yada muz süt detosku var.. ara google amcadan beğendiğini yap
Aynen sen miydin geçen gün tavsiye eden ? Harika ötesi oldu normal kısıra bin basar parmaklarımı yedim desem yalan olmazGeçmiş olsun cnm.. sende mi karnıbahar kısırı yaptın.. ellerine sağlık
AbowwwwwwwAslinda gunlerdir cok guzel dikkat ediyordum cok fena hirslanmistim gorumcem kilo takintim oldugunu bildigi icin herfirsatta kilo ile ilgili konu aciyor sinir olmustm bugun nasil boyle bi hata yaptim bilmiyorum cok kizginim kendime bi yandanda psikolojimi bukadar etkilemesine kiziyorum
Sabah 09:30 3 burgu peynir bir lokma ekmek bir haslanmis yumurta form cayi az domates sosu bir zeytin
Oglen 16:30 15ti sanirim sayi olarak sarma.bir buyuk paket yerfistikli popcorn ancak esimle birlikte yedik yarisini yemisimdir oyuzden
Aksam 19:00 zeytinyagiyla tavada bugulama levrek bir adet.yagsiz tuzsuz salata 6 dilim balikla pismis patates.yarim kase tarhana corbasi
Soda yesilcay limon karisimi yapmistim 3 bardaj onu ictim su henuz 1 litre
Spor henuz yok ama oglumu sallamaktan ayak bileklerim incecik olabiliruyursa birseyler yapmayi dusunuyorum
Bi öğün bozdun diye cozutmak motivasyon kaybetmek yok.. detoks yapacaksınAslinda gunlerdir cok guzel dikkat ediyordum cok fena hirslanmistim gorumcem kilo takintim oldugunu bildigi icin herfirsatta kilo ile ilgili konu aciyor sinir olmustm bugun nasil boyle bi hata yaptim bilmiyorum cok kizginim kendime bi yandanda psikolojimi bukadar etkilemesine kiziyorum
Sabah 09:30 3 burgu peynir bir lokma ekmek bir haslanmis yumurta form cayi az domates sosu bir zeytin
Oglen 16:30 15ti sanirim sayi olarak sarma.bir buyuk paket yerfistikli popcorn ancak esimle birlikte yedik yarisini yemisimdir oyuzden
Aksam 19:00 zeytinyagiyla tavada bugulama levrek bir adet.yagsiz tuzsuz salata 6 dilim balikla pismis patates.yarim kase tarhana corbasi
Soda yesilcay limon karisimi yapmistim 3 bardaj onu ictim su henuz 1 litre
Spor henuz yok ama oglumu sallamaktan ayak bileklerim incecik olabiliruyursa birseyler yapmayi dusunuyorum
Ben olsam yerdim herhalde.. helâl olsun..Selammmmmmmmm ben geldim menümu vereyim bu ara fazla gelemiyorum kızlar kardeşim geldi evde yokum kusura bakmayın
Sabah 10
Bir dilim ekmek ince
2 yumurta iki küçük mantar maydonoz dereotuyla omlet
Ara 12 bir mandalina
Kahve
Öğlen 3 bir dilim ekmek Bir parça peynir 3 zeytin Bir turşu biber
Aksam 6
Annemle börek yaptık askere geç kalınca bişey yapmadım kendime hamurunu bıraktım 2 böreğin içini yani otunu yedim
Bir kase yoğurt
Su 2 litre Spor 2 saat yuruyus yaparsam gece yine yazarım
Misafirliğe gidicez birazdan çay ve kahve icicem sadece
Yok cnm bendepilim ama bende denicemAynen sen miydin geçen gün tavsiye eden ? Harika ötesi oldu normal kısıra bin basar parmaklarımı yedim desem yalan olmaz
Teşekkür ederim bu arada canım
Mutlaka denemelisin muhteşemdiYok cnm bendepilim ama bende denicem
Ben gidimde gobegimi biraz atese tutayim anca yakarim:)Abowwwwwwwyerfistikli popcorn sarma patatesssss
Asla vazgecmem 60 kiloyu gorucem:)Bi öğün bozdun diye cozutmak motivasyon kaybetmek yok.. detoks yapacaksın
Ben onerdim canm sevdiysen ne mutlu:)Mutlaka denemelisin muhteşemdi
Çok çok sevdim hem de çok teşekkürler valla dua ettim kim önerdiyse sağolsun diyeBen onerdim canm sevdiysen ne mutlu:)
Karnabahar kısırııııııııMenüüüüü
Sabah kalkınca 2 kayısı bol su
10 bir bardak tarçınlı süt
13:30 karnabahar kısırı, 1 bardak ayran
15: Trabzon hurması küçük
17:30 karnabahar kısırı turşu
Çayla 1 kuru hurma
Su çok yeşil çay
Kız hani kahvaltı??Menüüüüü
Sabah kalkınca 2 kayısı bol su
10 bir bardak tarçınlı süt
13:30 karnabahar kısırı, 1 bardak ayran
15: Trabzon hurması küçük
17:30 karnabahar kısırı turşu
Çayla 1 kuru hurma
Su çok yeşil çay
Afiyet olsun.. utanılacak bişi göremedim şükürler olsun :)) bende bugün detoks yapıyorum ve açımmm :)))Menumu yazim bendeaçim
Sabah sade turk kahvesi bi tutam kuru uzum 1 ceviz
30 dk twist shape stepper
Kahvalti: 1 dilim keten tohumlu ekmek, 3 4 cesit peynirden az az, 3 zeytin, birer minik lokma bal tahinpekmez, şekersiz cay
Öğle spor öncesi: 2 tane kendi yaptigim yagsiz tavuklu yumurtali yulaf kurabiyesi, 1 Trabzon hurmasi, 1 erik
Spor 40 dk kalca bacak kol ağırlık çalışma
Spor sonrasi ara: bir tutam kuru uzum 1 ceviz
Aksam: 1 kase yayla çorbası, 1 tabak yumurtali ispanak, yogurt, turşu
Ara: yarim yesil elma
Kahve ictim biraz once cok açim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?