• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sensin ŞİŞKO

Afiyet olsun.. utanılacak bişi göremedim şükürler olsun :)) bende bugün detoks yapıyorum ve açımmm :)))
Ayy sagol canim ben bugun zor dayandim özellikle aksam yemekten sonra cok canim atistirmalik istedi :dua: sporuma acıdım yemedim:KK53: yogurt corbasi detoksu mu canim bende bazen yapiyorum onu:kk77:yarin gelsin eksiler :halay:ben guzel eksi goruyorum gidiyo yavastan:rolleyes:

Aslinda gunlerdir cok guzel dikkat ediyordum cok fena hirslanmistim gorumcem kilo takintim oldugunu bildigi icin herfirsatta kilo ile ilgili konu aciyor sinir olmustm bugun nasil boyle bi hata yaptim bilmiyorum cok kizginim kendime bi yandanda psikolojimi bukadar etkilemesine kiziyorum :KK43:
Sabah 09:30 3 burgu peynir bir lokma ekmek bir haslanmis yumurta form cayi az domates sosu bir zeytin
Oglen 16:30 15ti sanirim sayi olarak sarma.bir buyuk paket yerfistikli popcorn ancak esimle birlikte yedik yarisini yemisimdir oyuzden
Aksam 19:00 zeytinyagiyla tavada bugulama levrek bir adet.yagsiz tuzsuz salata 6 dilim balikla pismis patates.yarim kase tarhana corbasi
Soda yesilcay limon karisimi yapmistim 3 bardaj onu ictim su henuz 1 litre
Spor henuz yok ama oglumu sallamaktan ayak bileklerim incecik olabilir :işsiz: uyursa birseyler yapmayi dusunuyorum
Yarın ekstra dikkat ozaman canım moral bozmak yok
Selammmmmmmmm ben geldim menümu vereyim bu ara fazla gelemiyorum kızlar kardeşim geldi evde yokum kusura bakmayın

Sabah 10
Bir dilim ekmek ince
2 yumurta iki küçük mantar maydonoz dereotuyla omlet

Ara 12 bir mandalina
Kahve

Öğlen 3 bir dilim ekmek Bir parça peynir 3 zeytin Bir turşu biber

Aksam 6
Annemle börek yaptık askere geç kalınca bişey yapmadım kendime hamurunu bıraktım 2 böreğin içini yani otunu yedim :rapci:
Bir kase yoğurt

Su 2 litre Spor 2 saat yuruyus yaparsam gece yine yazarım

Misafirliğe gidicez birazdan çay ve kahve icicem sadece:KK47:
Süpersin canımm
Kızlar bende menü verim...

Uyanınca
1 ceviz 1 incir

Kahvaltı 12de..
2 biberli yumurta
Domates
Salatalık
3 zeytin
Peynir
Şekersiz çay

Ara
Türk kahvesi

Akşam 19da.
Detoks çorbası

Birazdan acıkırsam sütsüz nescafe ve incir ceviz yerim :KK66:
Hadi bakalım eksi getirsin inşallah
Selam fıstıklar ben geldim :KK3:
Haftasonu misafirler köye gitmeler falan derken yoğunluğum bitmedi. Siz ne yapıyorsunuz..
Bu akşam tam rahatladım diyecektim ki eşimle kv geldi şimdi çay veriyorum :işsiz:
Menü nerde bacım :KK66:
Menu vereyim oglumla ilgilencem kızlar ben yine yokum

Sabah 11.30
Tost
1.5 haslabmis yumurta beyazi
7 zeytin
Salatalik

Ara 15.00-15.30
1 madalina
10 cig badem

Aksam 18.00
Taze fasulye miktari onemli degil bence:kk77:

Su 3 civari
Mikemmel

Menumu yazim bende :kk77: açim:KK51:
Sabah sade turk kahvesi bi tutam kuru uzum 1 ceviz
30 dk twist shape stepper
Kahvalti: 1 dilim keten tohumlu ekmek, 3 4 cesit peynirden az az, 3 zeytin, birer minik lokma bal tahinpekmez, şekersiz cay
Öğle spor öncesi: 2 tane kendi yaptigim yagsiz tavuklu yumurtali yulaf kurabiyesi, 1 Trabzon hurmasi, 1 erik
Spor 40 dk kalca bacak kol ağırlık çalışma
Spor sonrasi ara: bir tutam kuru uzum 1 ceviz
Aksam: 1 kase yayla çorbası, 1 tabak yumurtali ispanak, yogurt, turşu
Ara: yarim yesil elma
Kahve ictim biraz once cok açim :kahve:
Menüde sporda güzel canım

Merhaba kızlar köpeğim ameliyat oldu onunla ilgileniyorum spor salonu hak getire..

2 lt su
60 dakika yürüyüş
20 mekik
20 bisiklet hareketi
20 şınav
3x14 push down
3x14 dumbell curl

Sabah 10.30
35 gr lor 1 yumurta ile omlet
8 gr ekmek
43 gr peynir
Yarım salatalık
3 cherry domates
1 biber
Çay

Ara 12.30
10 fındık
1 ceviz
2 minik galeta
Çay

Öğle 14.00
1 kepçe mercimek çorbası

Ara 15.00
2 kuru kayısı
5 gr yaban mersini
5 gr bitter
2 minik galeta
Nescafe

Akşam 17.10
Karnabahar kısırı

Alınan 803 kcal
Yakılan 180 kcal
Köpeğine geçmiş olsun :KK200: menüde sporda güzel, karnabahar kısırı:KK200::KK200::KK200: :))

Bende menü vereyim
Sabah 11:45
2 dilim tb ekmek
Peynir zeytin
Patates kızartması 10-15 tane :(

Ara 1 bardak süt

Akşam 18.30
1 kase tarhana çorbası
Yarım dilim tb ekmek

Ara 20.00 1 avuç fındık
1 avuç çekirdek

ARa 21.00
Yarım mandalın
Yarım elma

Menüüüüü
Sabah kalkınca 2 kayısı bol su
10 bir bardak tarçınlı süt
13:30 karnabahar kısırı, 1 bardak ayran
15: Trabzon hurması küçük
17:30 karnabahar kısırı turşu
Çayla 1 kuru hurma
Su çok yeşil çay
Hafif atlatmissin ne guzel bende yarin yapayim kisir bugun burdam okudukca gene cekti canm

Bende menü vereyim
2 dilim tb ekmek
Peynir zeytin
Patates kızartması 10-15 tane :KK43:

Ara 1 bardak süt

Akşam 18.30
1 kase tarhana çorbası
Yarım dilim tb ekmek

Ara 20.00 1 avuç fındık
1 avuç çekirdek

ARa 21.00
Yarım mandalın
Yarım elma
Kız gülbem.. bu kadar zotlama kendini..akşam neden yemek yemedin kii??

Köpeğine geçmiş olsun :KK200: menüde sporda güzel, karnabahar kısırı:KK200::KK200::KK200: :))
Çok teşekkür ederim canım :) kısır efsane
Bende menü vereyim
2 dilim tb ekmek
Peynir zeytin
Patates kızartması 10-15 tane :KK43:

Ara 1 bardak süt

Akşam 18.30
1 kase tarhana çorbası
Yarım dilim tb ekmek

Ara 20.00 1 avuç fındık
1 avuç çekirdek

ARa 21.00
Yarım mandalın
Yarım elma
Ah beee o 15 patates yerine bebiş için çok sağlıklı şeyler yiyebilirdin :(
Bende sevindim :) ♡ ama bugun burda okudukca canim cekti yarin bende yapicam gene:)
Aynen ben de 2 gün sonra tekrar yapmaya karar verdim :D

Yarim saat spor yaptim ne sporu demeyin bende bilmiyorum oldugum yerde hopladim zipladim :spor: az once esim bana dediki sen kac gundur diyet yapiyorsun bende bilmiyorum cok olmadi dedim kilo vermissin belli oluyor dedi :rapci: ay didim agzini yirim poncik surat :KK24:ama kendisi 89 kiloya dayandi gobek aldi basini gitti bana zayiflamissin derken birazcik kiskanclik sezdim ahaha kizlar bugun sevindigim bir olay oldu bi deri ceketim vardi cok seviyordum kac zaman oncesine kadar hep deniyordum önü asla kapanmiyordu aynisinin buyuk bedenine bakmaya gitmistim hatta yoktu vee bugun bi denedm onu kapandi ama tabi tam ustume yapisti ama olsun banane giydim :KK73:buarada az once bikac cig badem yedim enerjim cok dusuktu ve simdi uyucam ins.3 saatlik uykuyla duruyorm cunku.sabah gorusmek uzere gelecegin en fit hatunlari:cool:

Back