- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.688
- 518
Aynen kardeş gelmeden oda yap.. beşiğini unuttur.. sonra demesin kardeşim beşiğimi elimden aldı diyeEvet canım heyecanlı cidden kızıma oda yapacağım inş diğeri yanımda olur bakalım kızım gidecek mi yanımızdan aile boyu bir odada mı kalırız ki
Ev tamamen bitsin kızıma oda bakmaya gideceğiz kardeşi gelmeden yavaş yavaş alışsın istiyorum odasına sonra sıkıntı çekmesin inş
Hadi Allah kolaylık versin :))Canlarim hepinize iyi geceler
Dogum gunu gecti bi telasi atlattık. Yarin erkek kardesim gidiyo.nufus bi azaliyo.Gerci azalsa nolur cuma sabah kizkardesim geliyormuş yineannem babam burda diye.cumartesi babam gidecek pazartesi kizkardesim nasipse.sonraki cumartesi de annem gidecek simdilik planlara göre. Ve sanırım asil yogunlugum o zaman bitecek.tam 1 aylik mararonun sonu :)
Aynen kuzumAynen kardeş gelmeden oda yap.. beşiğini unuttur.. sonra demesin kardeşim beşiğimi elimden aldı diye
İnşallahhhGünaydın kızlar.. bugün detoks yapma niyetim var.. inş yapabilirim
Ders çalışırken oynadı azcık kilo tabi.. onu tam verdim kardeşim geldi.. dün gezmeye gittik yedik valla.. tartılmaya korkuyorum..İnşallahhh
Kilo durumu ne alemde uzun bir aradan sonra, ders çalışırken yedin mi hab bire
Bakkk sennnnDers çalışırken oynadı azcık kilo tabi.. onu tam verdim kardeşim geldi.. dün gezmeye gittik yedik valla.. tartılmaya korkuyorum..
Yap yap yediklerin yağ olmadanGünaydın kızlar.. bugün detoks yapma niyetim var.. inş yapabilirim
Oyy aşılar doktorlarGünaydın canlarimmm oglumun bugün 1 yas asilari vardi onu goturup getirdik doktor maratonu basladi 2 hafta icinde 3 farkli domtora daha godip bi suru de tahlil ultrason yaptircazislerim var biraz sonra tekrar ugricam inşallah opuldunuz.
Valla mı kızz?? Dur bende bakim..Canlar karnabahar kısını denedim ben çok beğendimannem içinde karnabahar olduğunu anladı ama hepsinin karnabahar olduğunu duyunca şaşırdı teşekkür ederim Y Yesilelma90
Görüntüsünden kesinlikle ayırt edilmiyo ben bol yesillikli yaptım bir kase yedim yanınada ayran ohhh misssValla mı kızz?? Dur bende bakim..
Bende gördüm canım.. denicem inş..Görüntüsünden kesinlikle ayırt edilmiyo ben bol yesillikli yaptım bir kase yedim yanınada ayran ohhh misss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?