- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.688
- 518
Saol canım benim.. 3 kilo öle aşırı bi fark olmaz tabi ama 6ları görmem lazım.. sende göreceksin gülbem.. gülbe ben seni reelde çok görmek istiyorum yaa.. istanbula gelsem malum avm de randevu veriyorum sanaAy kızlar yoğunluktan hiç
Giremiyorum
Hippo idealsin 69 bile olsan 6 lı rakakm pisikolajik olarak iyi gelecektir kuzum
Aaaa üzüldüm yaa inşallah hemen geçer iyileşirYok canım ne özrü:) benim yavrularla oynarken oldu canım..
Ayyy bunlar ne güzel iltifatlarSporundan belli genç,güzel ve bekar olduğun
Ay görüşelim ya süper olur cidden geldiğinde haberleşelimSaol canım benim.. 3 kilo öle aşırı bi fark olmaz tabi ama 6ları görmem lazım.. sende göreceksin gülbem.. gülbe ben seni reelde çok görmek istiyorum yaa.. istanbula gelsem malum avm de randevu veriyorum sana
Ay görüşelim ya süper olur cidden geldiğinde haberleşelim
Kuzum sen gel Yen’i eve de geçiyorum oh mis gibi ağarlayayım
Ne iyi olurdu ya gerçekten gorusebilsekKuzum sen gel Yen’i eve de geçiyorum oh mis gibi ağarlayayım
Cuma günü kuzum inş kısmet olursa olurda yolun düşerse bak gel muhakkak çok sevinirimNe iyi olurdu ya gerçekten gorusebilsek
Taşınma tam.ne zaman canım kendini çok yormamaya çalış..
Aynen bende koydum kafaya gidecek kilolar gelsin ince belll düz karinBen de o.ce 75 sonra olursa super olur 65 dediydim ama ayni ozguven bana da geldi10.kg gidince bi rahatladim yaparim didim yapicigimmmmm
Meleğim seni ne kadar görmek istediğimi biliyorsun.. ♡♡♡
İnş cnm.. ben gelene kadar bebeğin doğmuş olur heralde :)) bu 15 tatilde gidemicem istanbulaAy görüşelim ya süper olur cidden geldiğinde haberleşelim
Ahh cnm çok zor çocuk büyütmek.. Allah yardımcımız olsun.. bende uğraşıyorum bebişle :))Günaydın kizlar.Berbat haldeyim yaa oglum hic uyunadi bu gece.Yattigimda saat 5 bucuktu.Tam islerimi bitirdim yatacakken bi uyandi mumkun degil uyumadi. Tam uyudu diyorum lafami yastiga koyuyorun agliyo.Uykusuzluktan midem bulanmaya başlamıştı. En son esim kalkti o uyuttu zaten ben kalkamadim bile sesini duydugum halde.Yani 5 bucukta hala uyumamisti.Az once kalktim.annem gelecek bi suru is var ama bende hic hal yok tarlasi yanmis koylu gibi oturuyorum.
Gördüm cnm.. cumaya kadar yuvarlak hesap yapalım onuŞuraya eksiye geçmiş tevafuktan bir günaydın bırakayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?