• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sensin ŞİŞKO

İnş cnm.. ben gelene kadar bebeğin doğmuş olur heralde :)) bu 15 tatilde gidemicem istanbula :KK43: düğün var burda annemler gelecek.. nisan mayıs gibi belki gelirim..
Ay evet Nisan başı Doğum gözüküyor kısmet olursa canım inş gelirsin görüşürüz

Günaydın kizlar.Berbat haldeyim yaa oglum hic uyunadi bu gece.Yattigimda saat 5 bucuktu.Tam islerimi bitirdim yatacakken bi uyandi mumkun degil uyumadi. Tam uyudu diyorum lafami yastiga koyuyorun agliyo.Uykusuzluktan midem bulanmaya başlamıştı. En son esim kalkti o uyuttu zaten ben kalkamadim bile sesini duydugum halde.Yani 5 bucukta hala uyumamisti.Az once kalktim.annem gelecek bi suru is var ama bende hic hal yok tarlasi yanmis koylu gibi oturuyorum.
Canım ınstegarm da baldan anne diye bir bayan var uyku yöntemlerini anlatıyor bir baksana oraya belki faydası olur uykusunda

Bu arada kızanlar ben yarın sabah canakkaleye gidiyorum cuma akşam dönücem kardeşimin yemin törenine nasipse yarın kilo bildirimi yapicam haberiniz olsun
Ayy benim kardeşimde yarın askere gitmeden allahaısmarladık a gelicek :))

Canım kasımda gidicekti.. ama niyeyse ertelendi.. yer mi yokmuş neymiş :)) aralıkta gidicek..
Evet yaaa kardeşim ne çekti o yüzden alt ranzalarda hep iki yatağı birleştirip 3 kişi yatıyorlar abla diyor manyak mıyım alt tarafı seçeyim çıktım üste ohhh kimseyle yatamam ben diyor tembihle sende altta yatmasın

Evet yaaa kardeşim ne çekti o yüzden alt ranzalarda hep iki yatağı birleştirip 3 kişi yatıyorlar abla diyor manyak mıyım alt tarafı seçeyim çıktım üste ohhh kimseyle yatamam ben diyor tembihle sende altta yatmasın
Kısmet cnm.. kardeşim iri yapılı bakalım artık nere olursa ;)

Kız doğu da değil.. bizim kütük önceden doğuydu babam saolsun istanbula aldırmış.. bizim akrabalar hep güzel yerlerde askerlik yaptı.. düşün babam çankaya köşkünde bando takımında askerlik yapmış.. rahat ötesi..

Kız doğu da değil.. bizim kütük önceden doğuydu babam saolsun istanbula aldırmış.. bizim akrabalar hep güzel yerlerde askerlik yaptı.. düşün babam çankaya köşkünde bando takımında askerlik yapmış.. rahat ötesi..
Benim babamda istanbulda yapmış kuzum tankciymis oğlu da babasına çekti zaar ne bileyim ben doğu diye bekliyordum inan bütün arkadaşları doğuya çıktı çok az bir kısım gitti batıya bizimkine denk geldi o da

Back