Sensin ŞİŞKO

matematik61 neyseki annen geliyo canım yabancı değil anne candır biraz nefes alırsın
@tevafuk55 ohhh gelsin eksiler
Aynen öyle
Canım ınstegarm da baldan anne diye bir bayan var uyku yöntemlerini anlatıyor bir baksana oraya belki faydası olur uykusunda
Canim normalde uykusu iyidir haftasonu git gel bi sasti bi de dis cikaracak sanirim yine ondan böyle.
@tuzsuz_ruh hippotalamus Allah hayirlisiyla gidip gelmeyi.nasip etsin kardeslerinize ve herkesin evlatlarina.
Benim kardesim de subatta gidecek nasipse

Herkese hayırlı kandiller bu arada.Annem de geldi.Bi sure ugramayabilirim

Allah razı olsun kuzum inşallah seninki de sağlıkla gidip gelsin hayırlısıyla seninde kandilin mübarek olsun canım benim

Hadi gözün aydın canım anneyle hasret gidermece

Menu verip kacayim kizlar

Sabah cok gec oldu aksam da diger günlerime göre fazla.

Sabah 13.00
1 bardak süt
10 cig badem
Yarimdan az ayva

Ara 15 30
1 elma

Aksam 17.30
3 yk sulu kofte(10 12 kadar misket kofte vardi patates yoktu)
3 yk taze fasulye
Immmm seyyyy kem küm 1 yk da mercimekli bulgur pilavi
Bol salata

Su 2 oldu

Menüm
azda olsa spor yaptım çok sevinçliyim :)) olsun hiç yoktan iyidir
Saba iki kayısı bol su
Kahvaltı 11: geç oldu 1 haşlanmış yumurta, 4 çeri domates 4 yeşil zeytin, 1 dilim çavdar ekmeği, 30 gr.peynir
13: sade türkkahvesi, 1 incir, 5 çiğ badem
15: 2 dilim pomelo
17:30 4 sardalya, salata,3 kaşık karnabahar (dünden kalan)
Çayla incir yicem 1 tane
Bol su yeşil çay,

Sen normal kahvaltıyı bırakıyomusun bakiyim akşam çeşitli ama ölçülü canım saatide uygun

Pomelo neee patates mi

Menüm gelsin güya bugün detoks yapacaktım bir telefonla gitmek durumunda kaldım yapamadım ama güzel bişey yaptım
Sabah 10.30
bir yumurta haşlanmış
Bir dilim ekmek
Bir dilim peynir
Yarım domates
1 zeytin
Şekersiz çay

Ara yok biryere gittim patates salatası börek kek yapmışlar yemeden kalktım tebrik edin beni

Akşam 5.30
bir kase dolusu kabak lahana çorbası
Üç köfte
Üç kaşık yoğurt

Su 2 litre
Spor 1 saat yuruyus bu hafta yine çok eksi cikamiycam ben hiç spor yapamadım pazar dağda yürüyüş harici

Hedefe adik adim
Sen normal kahvaltıyı bırakıyomusun bakiyim akşam çeşitli ama ölçülü canım saatide uygun
Ya kahvaltiyi birakmiyorum da dun ekmegim yoktu zaten çarşamba persembe ekmek yemiyorum diye almadim.Esim de guzel kapya biber bulamamış. O yüzden 2 gündür boyle.muhtemelen yarin da boyle olur :)
Bazı şeyler gramlı gelebilir mutfak terazisi aldım heves ettim otu. B... Tartıyorum tartmadığım bi halt kalmamak yakında
Ya benim de cok hevesim var ona ama ben de bu hale gelirim diye almiyorum
10 kiloooooooo buuu anneler 500 gr mı farkeder :))
Uzun zamandir her flgeldiginde berna sismissin zayifla derdi bu sefer diyemedi
Pomelo neee patates mi
Yok kiz meyveymis ben de sasirdiydim ilk duydugumda

Menu cok güzel kazasiz atlattigin ikramlar icin kocaman alkissss

Sporsuz da eksi cikarsin ama sporla daha cok cikarsin.ben de 3 gun yapamadim haftasonu gidince.telafi edersin merak etme

Bende Almanyada oturanlar donmus patatese böyle bişey diyorlar da o mu acaba dedim ahahahaha nasıl bir meyveymis o yaaa

Menu cok güzel kazasiz atlattigin ikramlar icin kocaman alkissss

Sporsuz da eksi cikarsin ama sporla daha cok cikarsin.ben de 3 gun yapamadim haftasonu gidince.telafi edersin merak etme
Önümüzdeki hafta kimse tutmasın beni adet bitiyor evde olucam daha rahatım inşallah sporumu da yaparim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…