- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.561
- 598
- 34
Aminn kuzum inşallah hep duamda valla hepsiÇanakkale sonra istanbul güzel denk gelmiş Allah sağlıkla dönmeyi nasip etsin bütün askerlere
Aynen öylematematik61 neyseki annen geliyo canım yabancı değil anne candır biraz nefes alırsın
@tevafuk55 ohhh gelsin eksiler
Canim normalde uykusu iyidir haftasonu git gel bi sasti bi de dis cikaracak sanirim yine ondan böyle.Canım ınstegarm da baldan anne diye bir bayan var uyku yöntemlerini anlatıyor bir baksana oraya belki faydası olur uykusunda
Allah razı olsun kuzum inşallah seninki de sağlıkla gidip gelsin hayırlısıyla seninde kandilin mübarek olsun canım benimAynen öyle
Canim normalde uykusu iyidir haftasonu git gel bi sasti bi de dis cikaracak sanirim yine ondan böyle.
@tuzsuz_ruhhippotalamus Allah hayirlisiyla gidip gelmeyi.nasip etsin kardeslerinize ve herkesin evlatlarina.
Benim kardesim de subatta gidecek nasipse
Herkese hayırlı kandiller bu arada.Annem de geldi.Bi sure ugramayabilirim
Hadi gözün aydın canım anneyle hasret gidermeceAynen öyle
Canim normalde uykusu iyidir haftasonu git gel bi sasti bi de dis cikaracak sanirim yine ondan böyle.
@tuzsuz_ruhhippotalamus Allah hayirlisiyla gidip gelmeyi.nasip etsin kardeslerinize ve herkesin evlatlarina.
Benim kardesim de subatta gidecek nasipse
Herkese hayırlı kandiller bu arada.Annem de geldi.Bi sure ugramayabilirim
Ayy sevsinler anneni.. nasıl buldu seni..Annem mutfağa girdi yemeklerrr yemeklerrrrrr
Epey zayiflamis buldu :)Ayy sevsinler anneni.. nasıl buldu seni..
Sen normal kahvaltıyı bırakıyomusun bakiyimMenu verip kacayim kizlar
Sabah cok gec oldu aksam da diger günlerime göre fazla.
Sabah 13.00
1 bardak süt
10 cig badem
Yarimdan az ayva
Ara 15 30
1 elma
Aksam 17.30
3 yk sulu kofte(10 12 kadar misket kofte vardi patates yoktu)
3 yk taze fasulye
Immmm seyyyy kem küm 1 yk da mercimekli bulgur pilavi
Bol salata
Su 2 oldu
10 kiloooooooo buuu anneler 500 gr mı farkeder :))Epey zayiflamis buldu :)
Pomelo neee patates miMenüm
azda olsa spor yaptım çok sevinçliyim :)) olsun hiç yoktan iyidir
Saba iki kayısı bol su
Kahvaltı 11: geç oldu 1 haşlanmış yumurta, 4 çeri domates 4 yeşil zeytin, 1 dilim çavdar ekmeği, 30 gr.peynir
13: sade türkkahvesi, 1 incir, 5 çiğ badem
15: 2 dilim pomelo
17:30 4 sardalya, salata,3 kaşık karnabahar (dünden kalan)
Çayla incir yicem 1 tane
Bol su yeşil çay,
Hedefe adik adimMenüm
azda olsa spor yaptım çok sevinçliyim :)) olsun hiç yoktan iyidir
Saba iki kayısı bol su
Kahvaltı 11: geç oldu 1 haşlanmış yumurta, 4 çeri domates 4 yeşil zeytin, 1 dilim çavdar ekmeği, 30 gr.peynir
13: sade türkkahvesi, 1 incir, 5 çiğ badem
15: 2 dilim pomelo
17:30 4 sardalya, salata,3 kaşık karnabahar (dünden kalan)
Çayla incir yicem 1 tane
Bol su yeşil çay,
Ya kahvaltiyi birakmiyorum da dun ekmegim yoktu zaten çarşamba persembe ekmek yemiyorum diye almadim.Esim de guzel kapya biber bulamamış. O yüzden 2 gündür boyle.muhtemelen yarin da boyle olur :)Sen normal kahvaltıyı bırakıyomusun bakiyimakşam çeşitli ama ölçülü canım saatide uygun
Ya benim de cok hevesim var ona ama ben de bu hale gelirim diye almiyorumBazı şeyler gramlı gelebilir mutfak terazisi aldım heves ettim otu. B... Tartıyorum tartmadığım bi halt kalmamak yakında
Uzun zamandir her flgeldiginde berna sismissin zayifla derdi bu sefer diyemedi10 kiloooooooo buuu anneler 500 gr mı farkeder :))
Yok kiz meyveymis ben de sasirdiydim ilk duydugumdaPomelo neee patates mi
Menu cok güzel kazasiz atlattigin ikramlar icin kocaman alkissssMenüm gelsin güya bugün detoks yapacaktım bir telefonla gitmek durumunda kaldım yapamadım ama güzel bişey yaptım
Sabah 10.30
bir yumurta haşlanmış
Bir dilim ekmek
Bir dilim peynir
Yarım domates
1 zeytin
Şekersiz çay
Ara yok biryere gittim patates salatası börek kek yapmışlar yemeden kalktım tebrik edin beni
Akşam 5.30
bir kase dolusu kabak lahana çorbası
Üç köfte
Üç kaşık yoğurt
Su 2 litre
Spor 1 saat yuruyus bu hafta yine çok eksi cikamiycam ben hiç spor yapamadım pazar dağda yürüyüş harici
Bende Almanyada oturanlar donmus patatese böyle bişey diyorlar da o mu acaba dedim ahahahaha nasıl bir meyveymis o yaaaHedefe adik adim
Ya kahvaltiyi birakmiyorum da dun ekmegim yoktu zaten çarşamba persembe ekmek yemiyorum diye almadim.Esim de guzel kapya biber bulamamış. O yüzden 2 gündür boyle.muhtemelen yarin da boyle olur :)
Ya benim de cok hevesim var ona ama ben de bu hale gelirim diye almiyorum
Uzun zamandir her flgeldiginde berna sismissin zayifla derdi bu sefer diyemedi
Yok kiz meyveymis ben de sasirdiydim ilk duydugumda
Önümüzdeki hafta kimse tutmasın beni adet bitiyor evde olucam daha rahatım inşallah sporumu da yaparimMenu cok güzel kazasiz atlattigin ikramlar icin kocaman alkissss
Sporsuz da eksi cikarsin ama sporla daha cok cikarsin.ben de 3 gun yapamadim haftasonu gidince.telafi edersin merak etme
Hemencecik de kartı çıkartmış yaaaaPomelo neee patates mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?