- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
- 348
Ay evet Nisan başı Doğum gözüküyor kısmet olursa canım inş gelirsin görüşürüzİnş cnm.. ben gelene kadar bebeğin doğmuş olur heralde :)) bu 15 tatilde gidemicem istanbuladüğün var burda annemler gelecek.. nisan mayıs gibi belki gelirim..
Canım ınstegarm da baldan anne diye bir bayan var uyku yöntemlerini anlatıyor bir baksana oraya belki faydası olur uykusundaGünaydın kizlar.Berbat haldeyim yaa oglum hic uyunadi bu gece.Yattigimda saat 5 bucuktu.Tam islerimi bitirdim yatacakken bi uyandi mumkun degil uyumadi. Tam uyudu diyorum lafami yastiga koyuyorun agliyo.Uykusuzluktan midem bulanmaya başlamıştı. En son esim kalkti o uyuttu zaten ben kalkamadim bile sesini duydugum halde.Yani 5 bucukta hala uyumamisti.Az once kalktim.annem gelecek bi suru is var ama bende hic hal yok tarlasi yanmis koylu gibi oturuyorum.
Olsun kuzum şimdi deGünaydınnn demismiydim ben size
Günaydın o zaman hayırlı kandiller hepimize Allah gönlümüzün dilediği dualarımızı kabul etsin hayırlı insanlar çıkarsın karsimiza aminnnnOlsun kuzum şimdi de
Amin canım herkese hayırlı kandillerGünaydın o zaman hayırlı kandiller hepimize Allah gönlümüzün dilediği dualarımızı kabul etsin hayırlı insanlar çıkarsın karsimiza aminnnn
Ayy benim kardeşimde yarın askere gitmeden allahaısmarladık a gelicek :))Bu arada kızanlar ben yarın sabah canakkaleye gidiyorum cuma akşam dönücem kardeşimin yemin törenine nasipse yarın kilo bildirimi yapicam haberiniz olsun
Seninki gitmedi mi kız daha benimki acemiligi bitirdi şükür sizin memlekete geliyor şimdide istanbulaAyy benim kardeşimde yarın askere gitmeden allahaısmarladık a gelicek :))
Canım kasımda gidicekti.. ama niyeyse ertelendi.. yer mi yokmuş neymiş :)) aralıkta gidicek..Seninki gitmedi mi kız daha benimki acemiligi bitirdi şükür sizin memlekete geliyor şimdide istanbula
Evet yaaa kardeşim ne çekti o yüzden alt ranzalarda hep iki yatağı birleştirip 3 kişi yatıyorlar abla diyor manyak mıyım alt tarafı seçeyim çıktım üste ohhh kimseyle yatamam ben diyor tembihle sende altta yatmasınCanım kasımda gidicekti.. ama niyeyse ertelendi.. yer mi yokmuş neymiş :)) aralıkta gidicek..
İstanbul çok güzel yaa özledim bende..Seninki gitmedi mi kız daha benimki acemiligi bitirdi şükür sizin memlekete geliyor şimdide istanbula
Şansa bak bizimkindeki önden canakkale arkadan istanbul çıktı sarıyer hemdeİstanbul çok güzel yaa özledim bende..
Sizin kütük nere kızz :))Şansa bak bizimkindeki önden canakkale arkadan istanbul çıktı sarıyer hemde
Kısmet cnm.. kardeşim iri yapılı bakalım artık nere olursaEvet yaaa kardeşim ne çekti o yüzden alt ranzalarda hep iki yatağı birleştirip 3 kişi yatıyorlar abla diyor manyak mıyım alt tarafı seçeyim çıktım üste ohhh kimseyle yatamam ben diyor tembihle sende altta yatmasın
Varsa üstte yatsın valla kuzum ahhh ahhh neler çekti benimki neler ama ohh olsun burnu sürtüldüKısmet cnm.. kardeşim iri yapılı bakalım artık nere olursa
Kız doğu da değil.. bizim kütük önceden doğuydu babam saolsun istanbula aldırmış.. bizim akrabalar hep güzel yerlerde askerlik yaptı.. düşün babam çankaya köşkünde bando takımında askerlik yapmış.. rahat ötesi..Aydinnn
Çanakkale sonra istanbul güzel denk gelmiş Allah sağlıkla dönmeyi nasip etsin bütün askerlereŞansa bak bizimkindeki önden canakkale arkadan istanbul çıktı sarıyer hemde
Benim babamda istanbulda yapmış kuzum tankciymis oğlu da babasına çekti zaar ne bileyim ben doğu diye bekliyordum inan bütün arkadaşları doğuya çıktı çok az bir kısım gitti batıya bizimkine denk geldi o daKız doğu da değil.. bizim kütük önceden doğuydu babam saolsun istanbula aldırmış.. bizim akrabalar hep güzel yerlerde askerlik yaptı.. düşün babam çankaya köşkünde bando takımında askerlik yapmış.. rahat ötesi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?