Dayanabildim mi diye sorsana ip atlamadim ama 30 squat 100 de bölgesel yaptım yine kendimi çok zorlamadan bugün yapicam amaCok güzel. Spor olaymis taclanirmis ama sporu mecbur kilan bi fazlalik uok zaten.cok begendim.
Ay ne güZel bi sürü ara öğün goruyorum.ama hepsi meyve olmasaymis en azindan biri faydali kuruyemis olsaymis sanki daha guzel olurmus :)
Dambil diyooo 5 kg diyoooo.Bizim evde var ben toz alirkene bile degistiremiyom yerlerinimenuye laf yok zaten
Pazartesi günü pilates yaptımya,Dayanabildim mi diye sorsana ip atlamadim ama 30 squat 100 de bölgesel yaptım yine kendimi çok zorlamadan bugün yapicam ama
Ay olur bu dönemlerde ben hastalığımı hala atlatamadım malesef sürekli yeniliyor meretSabah evden çıkarken iyiydim gittim geldim bir baş ağrısı halsizlik soğuk çarptı galiba şimdi daha iyiyim
Bende biraz fazla yuklendim pazartesi sol bacağım fenaydı dün ama bugün iyi artık geçer bir güne sanada bugün gidecekmisin spora ne durumda reglPazartesi günü pilates yaptımya,
Sakat gibi yürüyorum her yerim tutulmuş.
Hala yoğunBende biraz fazla yuklendim pazartesi sol bacağım fenaydı dün ama bugün iyi artık geçer bir güne sanada bugün gidecekmisin spora ne durumda regl
Hmmm o zaman gitme bakalım bugün dahaHala yoğunOyuzden yanıma almadım spor kıyafetlerimi.
Perşembe-cuma-cumartesi gideceğim.
Sen napıosun cnmHmmm o zaman gitme bakalım bugün daha
Çok güzel canım21.11.2017 Menüm
Sabah 07.00
Kiraz sapı çayı
Kahvaltı: 09.00
1 adet haşlanmış yumurta
Zeytin
Sakatalık
Peynir
Ceviz
Badem
Biber
1 fincan şekersiz çay
ÖĞLEN; 12.30
Yarım kase mercimek çorbası
2 yemek kaşığı taze fasülye
Yemek tabağı büyüklüğünde salata
AKŞAM; 19.00
Yayla çorbası yarım kase
1 tabak Pırasa kavurması yumurtalı (ekmeksiz)
Göbek salata
Yat uyu kuzum ahh bu bebeler bu bebeler analarının kıymetini bilmezler sonraGünaydın kızlar ben hala uyuyorum galiba
Gece gec yattik saat 2yi geciyordu.Sevgili cok muhterem oğlum da 3te bi uyandi 5 bucuga kadar uyumadi.Babasi giderken de kalkti.Kafam yerinde degil valla su an kendisini salonun ortasına attim ben kanepede uzaniyorum.Sanirim o uyursa ben de geri uyicam.Kardeslerim zaten uyuyo.
My SouL menü guzel.canım.
@tuzsuz_ruh o duyguyu biliyorum insan spor yapinca ici rahat uyuyo.
Canım bugün bende aynı durumdayım gece 1 de uyudu sabah 6 da ayakta 12 de zor uyudu sonra 1.30 ayakta ben yorgunluktan ölüyorum sallanıyorum ayakta bugün birde oruçluyum bugünGünaydın kızlar ben hala uyuyorum galiba
Gece gec yattik saat 2yi geciyordu.Sevgili cok muhterem oğlum da 3te bi uyandi 5 bucuga kadar uyumadi.Babasi giderken de kalkti.Kafam yerinde degil valla su an kendisini salonun ortasına attim ben kanepede uzaniyorum.Sanirim o uyursa ben de geri uyicam.Kardeslerim zaten uyuyo.
My SouL menü guzel.canım.
@tuzsuz_ruh o duyguyu biliyorum insan spor yapinca ici rahat uyuyo.
Allah kabul etsn canimCanım bugün bende aynı durumdayım gece 1 de uyudu sabah 6 da ayakta 12 de zor uyudu sonra 1.30 ayakta ben yorgunluktan ölüyorum sallanıyorum ayakta bugün birde oruçluyum bugün
Sağol canımAllah kabul etsn canim
Ben acliktan uzaniyorum surekli bugun ekmek hic tuketmedmYaaa millett ne aksattiniz burayı haaaaa nerdesiniz beeeee
Kuzum doktoruna sordun dimi oruc işiniCanım bugün bende aynı durumdayım gece 1 de uyudu sabah 6 da ayakta 12 de zor uyudu sonra 1.30 ayakta ben yorgunluktan ölüyorum sallanıyorum ayakta bugün birde oruçluyum bugün
Yok canım sormadım ama günler çok uzun değil ya ondan tutayım dedim o da bugün kızım mahvetti bugün beniKuzum doktoruna sordun dimi oruc işini
O öğlen menüsü ne öyleMENÜM 22.11.2017
Sabah; 07.30
Limonlu su
Kahvaltı; .08.30
1 adet yumurta
Ceviz
Badem
Kuru üzüm
Salatalık
Biber
Beyaz beynir
1 adet galete
Şekersiz çay
ÖĞLEN; 12.00
İçli köfte 1 adet
2 yemek kaşığı kısır
1 yemek kaşığı amerikan salatası
2 adet mercimek köftesi
2 adet çiğköfte (acısız)
2 adet zeytinyağlı sarma
1 adet ıspanaklı gözleme
2 adet profiterol
AKŞAM;
1 adet yeşil elma
1 adet soda
2 lt su içtim bugün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?