Sensin ŞİŞKO

O sporlar ne.öyle yaaben isimlerini bile bilmiyorum tebrik ederim.ben de sistim cok yedim gibi geldi spor yapmam lazım. Menu de pek hos.

Yine güzel

Hayırdır kuzum niye keyfin yok
Bitirdim sayılır keyfim yok benimde dün yoruldum bugün dinlendim hayırdır biseymi oldu
Sabah evden çıkarken iyiydim gittim geldim bir baş ağrısı halsizlik soğuk çarptı galiba şimdi daha iyiyim

Dahada buraya spor mpor yazmam bune beee kıskandım dicem ama neyse kader arkadaşıyız hadi kıskanmadım Yarasınnnnnnn bolllll bolllll kas olsun yağlar

Dahada buraya spor mpor yazmam bune beee kıskandım dicem ama neyse kader arkadaşıyız hadi kıskanmadım Yarasınnnnnnn bolllll bolllll kas olsun yağlar
Hoca yüzünden ya diğer hocalar bile dedi çok abartı program yazılmış sana diye yoksa tercih etmezdim bu kadar sporu

Ben de menu vereyim pek sık giremiyorum bu ara kardesler burda olunca :) onlarla gec yat gec kalk oluyor epey o yüzden kahvalti saati epey gec

Sabah 14.00
Tost
8 zeytin
Salatalik

Aksam 19.00
8 yk sebzeli kofte
Salata

Su 2 oldu artabilir
Bu menüylemi şiştin balım bak miden küçücük kalmış
Süper canım
Sabah 10.00
1 yumurta beyazı
2 incir
Peynir
5 zeytin
1.5 dilim tb ekmek

Ara 13.00 yarım portakal

Ara 15.00 yarım mandalina

Akşam 18.00
10 lahana sarma
6 yk yoğurt

Ara 20.00 1 bardak kakaolu süt

Su 2 tl

Ara bir porsiyon meyve
Yarasın bebişe güzel olmuş hamişim

Cok güzel. Spor olaymis taclanirmis ama sporu mecbur kilan bi fazlalik uok zaten.cok begendim.
Sabah 10.00
1 yumurta beyazı
2 incir
Peynir
5 zeytin
1.5 dilim tb ekmek

Ara 13.00 yarım portakal

Ara 15.00 yarım mandalina

Akşam 18.00
10 lahana sarma
6 yk yoğurt

Ara 20.00 1 bardak kakaolu süt

Su 2 tl

Ara bir porsiyon meyve
Ay ne güZel bi sürü ara öğün goruyorum.ama hepsi meyve olmasaymis en azindan biri faydali kuruyemis olsaymis sanki daha guzel olurmus :)
Dambil diyooo 5 kg diyoooo.Bizim evde var ben toz alirkene bile degistiremiyom yerlerini menuye laf yok zaten

Ya ben de 3le çalışıyorum evde ama salonda hoca 5 verdi aman bu ağır vermeyin diyemedim kollarım koptu

Selam kizlar bugun giremedim hic evle ugrastm aksamda disari cikmam gerekiyodu menumu bildireyim yalniz ozel donemim yaklasiyir diye sistimde sistim cok fazla odem topluyorum boyle zamanda
Sabah bir haslanmis yumurta bir dilim ekmek biraz peynir bir bardak cay
Oglen yok kahvaltiyi gec yapmistim
Aksam bi tabak turlu ama cok dolu deildi tabagim bir kase ayran corbasi bir sise maden suyu
Spor yok cunku vucudum agriyor bu donem kolumu zor kaldiriyorum aksam yurudum sayilir ama :)
Bide bi bardak sekersiz kahve ictim :)

Aa ca

Aa canim eskisehirlimisin bende eskisehirdeym:)
Ben de eskisehire gelcem :)
Menu iyi gorunuyor canim ama yediklerini saatli yazarsan daha rahat yorumlariz :)

O sporlar ne.öyle yaaben isimlerini bile bilmiyorum tebrik ederim.ben de sistim cok yedim gibi geldi spor yapmam lazım. Menu de pek hos.

Yine güzel

Hayırdır kuzum niye keyfin yok
tesekkur ederimm spor gunlugu olusturdum kendime orda bu sporlari ana sayfaya koydum iatersen bakabilrsin

Ben de spor bildirimi yapip yatayim
Yeni arkadaslarin yaninda buna spor demeye utaniyorum gerci

45 dk leslie
500 bolgesel
10 dk hiit cardio

Hafi iyi geceler

Ataturk bulvarina yakin oturuyorum sen nerdensin
kizlaaaaarr oldu olacak kapi numarasini verin anacim bu ne ozelde konusun bunlari

A

Gel eskisehire gel sirin yer :) bana komsu gel hatta:) bundan sonra saatli yazayim canim ama aksam yemegim en gec altida oluyor
eskisehiri cok ozledimmm odunpazarindan baslayip o taaaa merkez camiye kadar yurumeyi kanalin yanina gidip dinlenmeyi kent parktaki o guzelim yesilligi ciboregini cok sevdihim tantuniciyi hepaini cok ozledim

21.11.2017 Menüm

Sabah 07.00
Kiraz sapı çayı

Kahvaltı: 09.00
1 adet haşlanmış yumurta
Zeytin
Sakatalık
Peynir
Ceviz
Badem
Biber
1 fincan şekersiz çay

ÖĞLEN; 12.30
Yarım kase mercimek çorbası
2 yemek kaşığı taze fasülye
Yemek tabağı büyüklüğünde salata

AKŞAM; 19.00
Yayla çorbası yarım kase
1 tabak Pırasa kavurması yumurtalı (ekmeksiz)
Göbek salata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…