O sporlar ne.öyle yaaben isimlerini bile bilmiyorum tebrik ederim.ben de sistim cok yedim gibi geldi spor yapmam lazım. Menu de pek hos.
Yine güzel
Hayırdır kuzum niye keyfin yok
Sabah evden çıkarken iyiydim gittim geldim bir baş ağrısı halsizlik soğuk çarptı galiba şimdi daha iyiyimBitirdim sayılır keyfim yok benimde dün yoruldum bugün dinlendim hayırdır biseymi oldu
Dahada buraya spor mpor yazmam bune beee kıskandım dicem ama neyse kader arkadaşıyız hadi kıskanmadım Yarasınnnnnnn bolllll bolllll kas olsun yağlarEvettt gelelim menüye
150 dakika yürüyüş+koşu
35 dakika bisiklet
12x4 squat 3 kg ağırlıkla
14x3 Kick back
3x16 Leg ex.
3x16 leg Curl
4x12 omuz press
3x14 omuz yana açış
3x12 bent over
3x14 NB Curl
3x14 push down
4x12 pull down
3x14 cable row
3x12 DB row
4x12 chest press 14 inchline DB press
3x16 makine ile fly
3x14 rope
3x14 Hammer
Kızlar dambıl ile olanları 5 kg ile çalıştım diğerleri ağırlık ile makinede onları da 25le çalıştım
9.20 Spora gitmeden yeşil kahve içtim
Sabah 11.15
40 gr lor ile omlet
24 gr tbe
Yarım salatalık
18 gr peynir
1 yeşil zeytin
1 biber
Öğle 13.00
13 gr kuru kayısı
10 gr yaban mersini
1 minik galeta
Nescafe
Ara 15.30
7 gr kuru kayısı arasına yarım ceviz
Akşam 16.30
150 gr nohut
72 gr yoğurt
2 köfte (42gr)
Ara 8.30
Spordan sonra yarım ceviz 3 fındık yedim
Alınan 800 kcal
Yakılan 1400 kcal
Hoca yüzünden ya diğer hocalar bile dedi çok abartı program yazılmış sana diye yoksa tercih etmezdim bu kadar sporuDahada buraya spor mpor yazmam bune beee kıskandım dicem ama neyse kader arkadaşıyız hadi kıskanmadım Yarasınnnnnnn bolllll bolllll kas olsun yağlar
Bu menüylemi şiştin balım bak miden küçücük kalmışBen de menu vereyim pek sık giremiyorum bu ara kardesler burda olunca :) onlarla gec yat gec kalk oluyor epey o yüzden kahvalti saati epey gec
Sabah 14.00
Tost
8 zeytin
Salatalik
Aksam 19.00
8 yk sebzeli kofte
Salata
Su 2 oldu artabilir
Süper canımBen geldimmmmmm menümu vereyim
Sabah aç karnına 1 incir 2 bardak su
10.30 gibi
bir soğan Bir biber bir domates İki yumurta 1 kk peynir den menemen yarım dilim ekmek Şekersiz çay
3 gibi ara
Bir dilim ananas
Bir kivi bir dilim elma
Aksam 6
Bir kase salatayla az yağda pişirdim hamsi duyana kadar yedim tahmini 8 tane yada 10 vardır bir serçe parmağım patates
su 2 litre
Ayağım ağrıyor kızlar sadece bir saat yuruyus yaptim sol baldirim çekiyor arkasından bacagimi
Yarasın bebişe güzel olmuş hamişimSabah 10.00
1 yumurta beyazı
2 incir
Peynir
5 zeytin
1.5 dilim tb ekmek
Ara 13.00 yarım portakal
Ara 15.00 yarım mandalina
Akşam 18.00
10 lahana sarma
6 yk yoğurt
Ara 20.00 1 bardak kakaolu süt
Su 2 tl
Ara bir porsiyon meyve
Cok güzel. Spor olaymis taclanirmis ama sporu mecbur kilan bi fazlalik uok zaten.cok begendim.Ben geldimmmmmm menümu vereyim
Sabah aç karnına 1 incir 2 bardak su
10.30 gibi
bir soğan Bir biber bir domates İki yumurta 1 kk peynir den menemen yarım dilim ekmek Şekersiz çay
3 gibi ara
Bir dilim ananas
Bir kivi bir dilim elma
Aksam 6
Bir kase salatayla az yağda pişirdim hamsi duyana kadar yedim tahmini 8 tane yada 10 vardır bir serçe parmağım patates
su 2 litre
Ayağım ağrıyor kızlar sadece bir saat yuruyus yaptim sol baldirim çekiyor arkasından bacagimi
Ay ne güZel bi sürü ara öğün goruyorum.ama hepsi meyve olmasaymis en azindan biri faydali kuruyemis olsaymis sanki daha guzel olurmus :)Sabah 10.00
1 yumurta beyazı
2 incir
Peynir
5 zeytin
1.5 dilim tb ekmek
Ara 13.00 yarım portakal
Ara 15.00 yarım mandalina
Akşam 18.00
10 lahana sarma
6 yk yoğurt
Ara 20.00 1 bardak kakaolu süt
Su 2 tl
Ara bir porsiyon meyve
Dambil diyooo 5 kg diyoooo.Bizim evde var ben toz alirkene bile degistiremiyom yerleriniEvettt gelelim menüye
150 dakika yürüyüş+koşu
35 dakika bisiklet
12x4 squat 3 kg ağırlıkla
14x3 Kick back
3x16 Leg ex.
3x16 leg Curl
4x12 omuz press
3x14 omuz yana açış
3x12 bent over
3x14 NB Curl
3x14 push down
4x12 pull down
3x14 cable row
3x12 DB row
4x12 chest press 14 inchline DB press
3x16 makine ile fly
3x14 rope
3x14 Hammer
Kızlar dambıl ile olanları 5 kg ile çalıştım diğerleri ağırlık ile makinede onları da 25le çalıştım
9.20 Spora gitmeden yeşil kahve içtim
Sabah 11.15
40 gr lor ile omlet
24 gr tbe
Yarım salatalık
18 gr peynir
1 yeşil zeytin
1 biber
Öğle 13.00
13 gr kuru kayısı
10 gr yaban mersini
1 minik galeta
Nescafe
Ara 15.30
7 gr kuru kayısı arasına yarım ceviz
Akşam 16.30
150 gr nohut
72 gr yoğurt
2 köfte (42gr)
Ara 8.30
Spordan sonra yarım ceviz 3 fındık yedim
Alınan 800 kcal
Yakılan 1400 kcal
Ya ben de 3le çalışıyorum evde ama salonda hoca 5 verdi aman bu ağır vermeyin diyemedim kollarım koptuCok güzel. Spor olaymis taclanirmis ama sporu mecbur kilan bi fazlalik uok zaten.cok begendim.
Ay ne güZel bi sürü ara öğün goruyorum.ama hepsi meyve olmasaymis en azindan biri faydali kuruyemis olsaymis sanki daha guzel olurmus :)
Dambil diyooo 5 kg diyoooo.Bizim evde var ben toz alirkene bile degistiremiyom yerlerinimenuye laf yok zaten
Aa canim eskisehirlimisin bende eskisehirdeym:)Ayy burda sabah kar atıyordu(Eskişehir) bebelerin göz kontrolu vardı ona gittik soğuk girdi beynime beynime benimde başım ağriiiirrrr
Aaa neresindesin canımAa ca
Aa canim eskisehirlimisin bende eskisehirdeym:)
Ben de eskisehire gelcem :)Aa ca
Aa canim eskisehirlimisin bende eskisehirdeym:)
Menu iyi gorunuyor canim ama yediklerini saatli yazarsan daha rahat yorumlariz :)Selam kizlar bugun giremedim hic evle ugrastm aksamda disari cikmam gerekiyodu menumu bildireyim yalniz ozel donemim yaklasiyir diye sistimde sistim cok fazla odem topluyorum boyle zamanda
Sabah bir haslanmis yumurta bir dilim ekmek biraz peynir bir bardak cay
Oglen yok kahvaltiyi gec yapmistim
Aksam bi tabak turlu ama cok dolu deildi tabagim bir kase ayran corbasi bir sise maden suyu
Spor yok cunku vucudum agriyor bu donem kolumu zor kaldiriyorum aksam yurudum sayilir ama :)
Bide bi bardak sekersiz kahve ictim :)
Öyle oluyo :)Benimki bugün gelmedi
tevafuk55 ne yedin kızzzz ölçüsünü bizede yazsaydınnnn
matematik61 eskişehirliler çoğalıyoruz
Ataturk bulvarina yakin oturuyorum sen nerdensinAaa neresindesin canım
Gel eskisehire gel sirin yer :) bana komsu gel hatta:) bundan sonra saatli yazayim canim ama aksam yemegim en gec altida oluyorBen de eskisehire gelcem :)
Menu iyi gorunuyor canim ama yediklerini saatli yazarsan daha rahat yorumlariz :)
tesekkur ederimmO sporlar ne.öyle yaaben isimlerini bile bilmiyorum tebrik ederim.ben de sistim cok yedim gibi geldi spor yapmam lazım. Menu de pek hos.
Yine güzel
Hayırdır kuzum niye keyfin yok
Ben de spor bildirimi yapip yatayim
Yeni arkadaslarin yaninda buna spor demeye utaniyorum gerci
45 dk leslie
500 bolgesel
10 dk hiit cardio
Hafi iyi geceler
kizlaaaaarrAtaturk bulvarina yakin oturuyorum sen nerdensin
eskisehiri cok ozledimmm odunpazarindan baslayip o taaaa merkez camiye kadar yurumeyi kanalin yanina gidip dinlenmeyi kent parktaki o guzelim yesilligi ciboregini cok sevdihim tantuniciyi hepaini cok ozledimA
Gel eskisehire gel sirin yer :) bana komsu gel hatta:) bundan sonra saatli yazayim canim ama aksam yemegim en gec altida oluyor
tesekkur ederimmspor gunlugu olusturdum kendime orda bu sporlari ana sayfaya koydum iatersen bakabilrsin
sss ciborek deme gecen carsida yiyenleri gordum canim oyle cektiki ama yemedim.
kizlaaaaarroldu olacak kapi numarasini verin anacim bu ne ozelde konusun bunlari
eskisehiri cok ozledimmm odunpazarindan baslayip o taaaa merkez camiye kadar yurumeyi kanalin yanina gidip dinlenmeyi kent parktaki o guzelim yesilligi ciboregini cok sevdihim tantuniciyi hepaini cok ozledim
Bi sosyete pazari vardi paralel olan 3 koca sokak baya uzundu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?