Sensin ŞİŞKO

Ayy valla ben spor yapmış kadar oldum süper canım matematik61 bunlar sporda bizim yaptıklarımız ne

Ayy valla ben spor yapmış kadar oldum süper canım matematik61 bunlar sporda bizim yaptıklarımız ne
Ay bilmiyorum valla gunduz azcik bişey yaptiydim.Ispanakli börek yapcam guya ispanaklarin yarisini ayikladim digerleri kaldi bi usengeclik var ki sorma.kalkamiyom oturduğum yerden.

Ay o yüzden kısa zamanları tercih ettim aslında ama borcum kalsın istemiyorum kuzum ya

Menü ve su harika afiyet olsun
Kuzum menü boş diyecektim üstte yazdığını okudum ona rağmen su iyi içmişsin afiyet olsun

Gunaydinnnn fit citirrrrrmi citirrrrrrr güzel hatunlarrr bu sabah da ben hatırlatayım bugün perşembe napiyoruz ekstra dikkat ediyoruz akşam yemeğini daha hafif geçirmeye sporumuzu aksatmamaya çalışıyoruz nedennnnnnnnnn ÇÜNKÜ YARIN CUMAAAAAAAAHAYDİİİİ GELSİN EKSILERRRRRRRRRR

Yaa bu günler birbirini kovalıyor valla burda daha çok anladım nekadar hızlı geçtiklerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…