Sensin ŞİŞKO

Olacak olacak canım süttttttttt yoğurrttttt ta olsa tam süper olacak

Gulbecim 1 lokmalarla kalmissin iyi yapmışsın cekirdek icin saat biraz gec sanki.
Gecmis olsun canim.Gec saatlere birakmayalim meyve isini.meyvede cok seker varrr

Gulbecim 1 lokmalarla kalmissin iyi yapmışsın cekirdek icin saat biraz gec sanki.

Gecmis olsun canim.Gec saatlere birakmayalim meyve isini.meyvede cok seker varrr
Evet canım çekirdek çok yemedim canım evdeyim yarın filan dikkat ederim inş hamile olunca daha çok baskı yapılıyor ye ye diye zaten zor tutuyorum kendimi birde baskı zorlaşıyor :)

Bugunku menum
Sabah
4 zeytin
4 kup suzme peynir
Yarim salatalik
Yarim domates
3 dlm ekmek
1 dlm beyz penir
3 ymk kasigi menemen
(Bir yere kahvaltiya gittik nasil nefsimle mucadele ettim anlatamam cok sukur mutluyum )

Ara :1 elma

Ogle: 1 muzdan muzlu yogurt (500 gr)

Ara yok ciddi toktum
Aksam 1 kase yesil mercmk ymegi booll turp salatasi (turp havuc)

Su 2lt
Spor

350 ip
140 butt kick
100 bacak acma
100 side kick
100 ic uyluk icin alt bacak kaldirma
20 squat
20 ayakta yana bacak acma

60 duvara sinav
20 dag turmanisi
100 bel kaldirma

Vayy babammm bacaklar yandi

haftayada en çok ben küçülttüm Yarışması yapıcaz ölçün gelin
ayy hemen olculerimi alayimm o zaman yarin

cook mahcubumm cook ozur dilerimm cook ama cok

Harika bir menu
Yeter bi gun kacir kacamak yap bisey yap benim gibi kafani daglara taslara vur ay yeter yine güzel yine guzel

sabah biraz gec baslanilmis gec bitirilmis saatler daha uyhun olsayazmissin zaten menu guzel canim

inanilmaz bir menuu soktayimmm

cok gecmis olsun cocuk hasta olunca butun duzen alt ust

Eger kabul ederseniz bugun sabah tartildim resimli atayim ama kabul etmesseniz de dicek biseyim yok malssef cok uzgunum ve cok mahcubumm
Ayy canım @tuzsuz_ruh a hatırlattım ben ama oda mesajı kaçırdı heralde, ben bilmem tevafuk55 bilir en eski onlar üzülme kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…