Yok ayol ne hakkı sende helal olsun tabiki de olabilir bazen insan unutabilir yani
Haklisiniz esimin yuzunden yedim onuda soydu uzatti istemiyorum diyince sinir etme soydum okadar dediGulbecim 1 lokmalarla kalmissin iyi yapmışsın cekirdek icin saat biraz gec sanki.
Gecmis olsun canim.Gec saatlere birakmayalim meyve isini.meyvede cok seker varrr
Sagol canim evet dunden beri ne yedigimi biliyorum ne yaptigimi .ayy hemen olculerimi alayimm o zaman yarin
cook mahcubummcook ozur dilerimm cook ama cok
Harika bir menu
sabah biraz gec baslanilmis gec bitirilmis saatler daha uyhun olsayazmissin zaten menu guzel canim
inanilmaz bir menuu soktayimmm
cok gecmis olsun cocuk hasta olunca butun duzen alt ust
Ne guzel.benimde hafta sonu misafirim gelicek ogln oturmasina sinir oldum onlerine form biskuvi koyayim diye dusundum bian gelmezler gelmezler kilo vericem dedm ya tum dunya bana karsi sankiAyy ballar gece gece kaçamağımı yaptım 6 kilo ödülü olarak ama böööğğğğğ.... Bütün bebeleri uyuttum kendime film açtım birkaç cısss cosss amaaaa Benim mide alışmış sağlıklı beslenmeye midem kötü oldu ıyyk şimdi daha çok kıymetli benim gözümde sağlıklı beslenmek
Bile bile niye yanlisa gittin caninmAyy ballar gece gece kaçamağımı yaptım 6 kilo ödülü olarak ama böööğğğğğ.... Bütün bebeleri uyuttum kendime film açtım birkaç cısss cosss amaaaa Benim mide alışmış sağlıklı beslenmeye midem kötü oldu ıyyk şimdi daha çok kıymetli benim gözümde sağlıklı beslenmek
Sagol canim evet dunden beri ne yedigimi biliyorum ne yaptigimi .
Gelsinler canim sen yap onlar yesinler ama sen cayla sunla bunla oyalanmaya calis ama yemeNe guzel.benimde hafta sonu misafirim gelicek ogln oturmasina sinir oldum onlerine form biskuvi koyayim diye dusundum bian gelmezler gelmezler kilo vericem dedm ya tum dunya bana karsi sanki
Gözün aydın kuzum Allah bozmasın insallahGünaydın canlarBugün iki kardesim de yanimdaaaaa cok mutluyum
Ohh süperrr senden mutlusu yok darısı başımızaGünaydın canlarBugün iki kardesim de yanimdaaaaa cok mutluyum
Valla doğru diyorsun canım güya ödül vericem kendime 59 ları görünce dedim ödül değil ceza oldu doğru diyorsun bidaha ödül modül yokBile bile niye yanlisa gittin caninmvucut alismisti halbuki onlardan uzak durmaya ..
Dedihin gibi saglikli yasam bambaska bise
Canım bazen oluyor öyle bende bazı mesajları birileri alıntılayınca farkediyorumKuzum ben bu mesajı görmedim inan yoksa cevap yazmamazlik yapmazdım akşam baktım ama gözümden kaçmış kusura bakma
Ben hamur isinde seciciyim sevmedigim seyleri yapicam :) mesela sigara boregini ve uzumlu keki sevmem hic onlardan yapicam heheGelsinler canim sen yap onlar yesinler ama sen cayla sunla bunla oyalanmaya calis ama yeme
eveet yazik emegine canimmmValla doğru diyorsun canım güya ödül vericem kendime 59 ları görünce dedim ödül değil ceza oldu doğru diyorsun bidaha ödül modül yok
ohh cok dogru karar her zaman bir alternatif vardir yeter ki istekli olalimBen hamur isinde seciciyim sevmedigim seyleri yapicam :) mesela sigara boregini ve uzumlu keki sevmem hic onlardan yapicam hehe
Ay niye şoktasın çok mu yemişimayy hemen olculerimi alayimm o zaman yarin
cook mahcubummcook ozur dilerimm cook ama cok
Harika bir menu
sabah biraz gec baslanilmis gec bitirilmis saatler daha uyhun olsayazmissin zaten menu guzel canim
inanilmaz bir menuu soktayimmm
cok gecmis olsun cocuk hasta olunca butun duzen alt ust
Evet canimmmAy niye şoktasın çok mu yemişim
Evet canım hamileyim diye çok baskı var üzerimde dikkat etmem lazımEvet canimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?