Sensin ŞİŞKO

17 Kasım en çok kiloyu ben verdim kapışması
1. Gulbe 84/86.3/
2. My soul 55.2/54.8/0.4/
3. Yesilelma 72.6/72.2/0.4/
4. Tuzsuz_ruh: 77.7/76.9/0.8
5. Sem35: ( 61.5/60.0/-1.5/%2.5)
6. Tevafuk55( 62.8/ 63.5/ +0.7/ )
7.matematik61 (77.1/75.9/1.2/%1.56)
8.bilinmeyenkullanici (70.0/69.3/-0.7/%1.01)
9.smykmy(72.4/72.2/-0.2/%0.28)

tevafuk55

Ayy ballar gece gece kaçamağımı yaptım 6 kilo ödülü olarak ama böööğğğğğ.... Bütün bebeleri uyuttum kendime film açtım birkaç cısss cosss amaaaa Benim mide alışmış sağlıklı beslenmeye midem kötü oldu ıyyk şimdi daha çok kıymetli benim gözümde sağlıklı beslenmek

Sagol canim evet dunden beri ne yedigimi biliyorum ne yaptigimi .

Ne guzel.benimde hafta sonu misafirim gelicek ogln oturmasina sinir oldum onlerine form biskuvi koyayim diye dusundum bian gelmezler gelmezler kilo vericem dedm ya tum dunya bana karsi sanki

Bile bile niye yanlisa gittin caninm vucut alismisti halbuki onlardan uzak durmaya ..
Dedihin gibi saglikli yasam bambaska bise
Sagol canim evet dunden beri ne yedigimi biliyorum ne yaptigimi .

Ne guzel.benimde hafta sonu misafirim gelicek ogln oturmasina sinir oldum onlerine form biskuvi koyayim diye dusundum bian gelmezler gelmezler kilo vericem dedm ya tum dunya bana karsi sanki
Gelsinler canim sen yap onlar yesinler ama sen cayla sunla bunla oyalanmaya calis ama yeme

Bile bile niye yanlisa gittin caninm vucut alismisti halbuki onlardan uzak durmaya ..
Dedihin gibi saglikli yasam bambaska bise
Valla doğru diyorsun canım güya ödül vericem kendime 59 ları görünce dedim ödül değil ceza oldu doğru diyorsun bidaha ödül modül yok

Valla doğru diyorsun canım güya ödül vericem kendime 59 ları görünce dedim ödül değil ceza oldu doğru diyorsun bidaha ödül modül yok
eveet yazik emegine canimmm

Ben hamur isinde seciciyim sevmedigim seyleri yapicam :) mesela sigara boregini ve uzumlu keki sevmem hic onlardan yapicam hehe
ohh cok dogru karar her zaman bir alternatif vardir yeter ki istekli olalim

Ay niye şoktasın çok mu yemişim

sem35 mide alıştıktan sonra sinyal veriyor hemen kötü şeyler yendiğinde ama sonra onada alışıyor
Ben kilo vermeden önce eski halinde ekmek hiç yemeden verdim sonra ekmeğe bile tepki koydu vücut ona da alıştı şimdi

Üsturuplu menülere devam menüsü
Sabah 2 kayısı bol su
10 kahvaltı 1 yumurta 4/1 Kapya biberli omlet, 1 kk peynir 5 siyah zeytin, domates salatalık az,yeşil çay
14:sade türkkahvesi, 3/1 trabzon hurması
16 1 elden küçük balık (fırında) 1 kase salata 1-2 saat sonra süt yada yoğurt yicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…