- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
- 348
Ben hep kilo korumaya çalışıyordum kendimi bildim bileli hamilelik beni mahvetti ilkinde çok kilo aldım 16 kilosunu verdim tekrar hamile kaldım şimdi tekrar başlayacağım şimdiden gözümde büyüyor yoruluyor insan ciddenAynen geçen ay bi haller geldi bana kış depresyonuna girdim zaar ama bu ay toparlandim
Edicem canm esim falan inanmiyor gozuyle bakiyorlar bana yapamazsn der gbi gorsunler busefer bu kiz bu sefer fit or fitOooo öyle olmaz.bak ben her gun tartilirim.gecen hafta cuma cumartesi pazar pazartesi aynıydı kilom.sali 100 çarşamba 100 gr gitti.cumaya umudum kalmadi derken persembe 500 cuma 400 gitti :) kilonun ne zaman gidecegi belli olmaz sen bozmadan devam etmelisin
Darisi basima eski kiyafetlerime bi gireym daha ne isterim :)Ahahahah bende öyle diyordum ama 2 ay oldu başlayalı bir ay düzenli yaptım ikinci ay salmadan devam ettim ilk ay 5 Kilo verdim yapınca oluyor yeterki sağlıksız beslenme
Hiç kilo korumaya çalışmadım aslında evlendikten sonra çok kilo aldım eşim sağolsun ama artık dur dedim cumartesi İzmire akrabaya gittik girer girmez sibelll sen kilo mu verdin yüzün küçülmüş dediler ahahaha bi mutlu oldum hiç farketmedim ben aslında hala aynı gibiyim ama aynen bende hamile kalmadan ne verirsem kar diyorum canım verirsin sen yaa buraya kadar bile çok az kilo alarak geldinBen hep kilo korumaya çalışıyordum kendimi bildim bileli hamilelik beni mahvetti ilkinde çok kilo aldım 16 kilosunu verdim tekrar hamile kaldım şimdi tekrar başlayacağım şimdiden gözümde büyüyor yoruluyor insan cidden
benimde eşim ilk başta yapamam gözüyle baktı sonra iki üç gün devam edince sen bi 5 Kilo verirsin iyide olur sana dedi dedim manyak mıyım 5 Kilo için 15 kilo vericem ohhh ohhh gülüyorDarisi basima eski kiyafetlerime bi gireym daha ne isterim :)
Benim esim de gecen kuzenime gittigimizde valla bu kadarini beklemiyordum cok azimli ciktin dedi.Bastan epeyce dalga gecti de benle sagolsun.İlk hedefim obdan zayif olmakti hatta benimEdicem canm esim falan inanmiyor gozuyle bakiyorlar bana yapamazsn der gbi gorsunler busefer bu kiz bu sefer fit or fit
İnşalalh çok almadan geçerse hamilelik çabucak da veririm inş hepimiz verelim fit olalımHiç kilo korumaya çalışmadım aslında evlendikten sonra çok kilo aldım eşim sağolsun ama artık dur dedim cumartesi İzmire akrabaya gittik girer girmez sibelll sen kilo mu verdin yüzün küçülmüş dediler ahahaha bi mutlu oldum hiç farketmedim ben aslında hala aynı gibiyim ama aynen bende hamile kalmadan ne verirsem kar diyorum canım verirsin sen yaa buraya kadar bile çok az kilo alarak geldin
Ay inşallah canım yaaaaİnşalalh çok almadan geçerse hamilelik çabucak da veririm inş hepimiz verelim fit olalım
Esim sabah kahvaltida diyo bana ekmege yag surup peynire banmadan kahvaltimi olur cankmj cektirmeye calsiiyodu hic bakmadm umursamadm yemek yemek guzel olabilir zayif olmak daha guzel dedm :)benimde eşim ilk başta yapamam gözüyle baktı sonra iki üç gün devam edince sen bi 5 Kilo verirsin iyide olur sana dedi dedim manyak mıyım 5 Kilo için 15 kilo vericem ohhh ohhh gülüyor
de valla seviyor nazar ben sapsik gibi herkese dedimZamanla çözülür canım hiç merak etme bende yarın itibari ile daha kararlı olacamokul ev çocuklar aşırı yoğun bir hayatım var
Ay valla bende korkuyorum nazardan. Aslında ogrendi ama her an bir şey olacak bozulacak gibi çok şükür 1 hafta sürdü. Ama bu saatten sonra cat pat kaçırıyor diyec3m napayim
Yettim kuzuuum simdi gördüm etiketiO zaman bizim takımdan arkadaş var o da gelsin hippoş yokkenesmerm91 canım koş gellll nerdesinnnn
Aktif zaten çağırdığım hemde benim bu hafta orti olur kendileri Yenicezzzz herkesi :)))
Zayif olmak da değil sağlıklı olmak Daha guzel giydiginin içinde mutlu hissetmek istediğin bir kıyafeti alabilmekEsim sabah kahvaltida diyo bana ekmege yag surup peynire banmadan kahvaltimi olur cankmj cektirmeye calsiiyodu hic bakmadm umursamadm yemek yemek guzel olabilir zayif olmak daha guzel dedm :)
Hoşgeldin kuzummmmmYettim kuzuuum simdi gördüm etiketi
Hosbuldum tatlm yapmam gereken bsy var mi suanda ?Hoşgeldin kuzummmmm
geldimmmmmm ne yapmalıyımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?