Sensin ŞİŞKO

Aynen geçen ay bi haller geldi bana kış depresyonuna girdim zaar ama bu ay toparlandim
Ben hep kilo korumaya çalışıyordum kendimi bildim bileli hamilelik beni mahvetti ilkinde çok kilo aldım 16 kilosunu verdim tekrar hamile kaldım şimdi tekrar başlayacağım şimdiden gözümde büyüyor yoruluyor insan cidden

Edicem canm esim falan inanmiyor gozuyle bakiyorlar bana yapamazsn der gbi gorsunler busefer bu kiz bu sefer fit or fit

Hanimlar aranizda bu kopcali korseler varya marka vermeyeyim sosyal medyada baya öne cikti bi ara ondan kullanan varmi ben gecen gun o marka deil ama muadilinde bi korse aldim baya skyor karni falan bugun takmaya basladm

Hiç kilo korumaya çalışmadım aslında evlendikten sonra çok kilo aldım eşim sağolsun ama artık dur dedim cumartesi İzmire akrabaya gittik girer girmez sibelll sen kilo mu verdin yüzün küçülmüş dediler ahahaha bi mutlu oldum hiç farketmedim ben aslında hala aynı gibiyim ama aynen bende hamile kalmadan ne verirsem kar diyorum canım verirsin sen yaa buraya kadar bile çok az kilo alarak geldin

Darisi basima eski kiyafetlerime bi gireym daha ne isterim :)
benimde eşim ilk başta yapamam gözüyle baktı sonra iki üç gün devam edince sen bi 5 Kilo verirsin iyide olur sana dedi dedim manyak mıyım 5 Kilo için 15 kilo vericem ohhh ohhh gülüyor

Edicem canm esim falan inanmiyor gozuyle bakiyorlar bana yapamazsn der gbi gorsunler busefer bu kiz bu sefer fit or fit
Benim esim de gecen kuzenime gittigimizde valla bu kadarini beklemiyordum cok azimli ciktin dedi.Bastan epeyce dalga gecti de benle sagolsun.İlk hedefim obdan zayif olmakti hatta benim

İnşalalh çok almadan geçerse hamilelik çabucak da veririm inş hepimiz verelim fit olalım

benimde eşim ilk başta yapamam gözüyle baktı sonra iki üç gün devam edince sen bi 5 Kilo verirsin iyide olur sana dedi dedim manyak mıyım 5 Kilo için 15 kilo vericem ohhh ohhh gülüyor
Esim sabah kahvaltida diyo bana ekmege yag surup peynire banmadan kahvaltimi olur cankmj cektirmeye calsiiyodu hic bakmadm umursamadm yemek yemek guzel olabilir zayif olmak daha guzel dedm :)

de valla seviyor nazar ben sapsik gibi herkese dedim
Bende bugün başladım Allah'ın izniyle

Esim sabah kahvaltida diyo bana ekmege yag surup peynire banmadan kahvaltimi olur cankmj cektirmeye calsiiyodu hic bakmadm umursamadm yemek yemek guzel olabilir zayif olmak daha guzel dedm :)
Zayif olmak da değil sağlıklı olmak Daha guzel giydiginin içinde mutlu hissetmek istediğin bir kıyafeti alabilmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…