- 21 Eylül 2016
- 9.898
- 23.205
- 278
TamamCanın istediğinden sadece bir lokma yediğin sürece artı çıkmazsın en azından sadece yerinde sayarsın topla kendini toplaaa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
TamamCanın istediğinden sadece bir lokma yediğin sürece artı çıkmazsın en azından sadece yerinde sayarsın topla kendini toplaaa
Tamam diyorsun hiç yapmayacak gibi bir halin var vallahi ip cezasını yukseltirim bak kizzz perşembe ayran detoksu yapsana sen
Tamam diyorsun hiç yapmayacak gibi bir halin var vallahi ip cezasını yukseltirim bak kizzz perşembe ayran detoksu yapsana sen
Bundan mı ?
Iki dilim ekmek yiyeyim ozaman ben hep daha doyurucu olur :) dukan biramida hazirladm bakalimSu üstünde form yazanlar bana hep itici geldi nedense sevmiyorum
Beyaz ekmek yiyeceksen bir dilim ye canım ama yumurta yap iki kaşık yoğurt koy doyurucu olsun şekerini düşürmesin hemenIki dilim ekmek yiyeyim ozaman ben hep daha doyurucu olur :) dukan biramida hazirladm bakalim
Beyaz ekmekten ne kadar uzak dursan o kadar iyi senin icin.Ama madem mecbursun ince bi dilim ye.Gerci ben.kahvaltida ekmekaiz doymayi da ogrendimGunaydin hanimlar az once tartildim bende 72.6 ciktim birazdan ilik suya limonumu katip icicem sonrasindada kahvalti.esim kepek ekmegi almayi unutmus ama form sade biskuvisi var onumu kullansam kahvaltida yoksa iki dilim normal ekmekmi yesem
Yumurta yapamadm canim kalmamis bugun cikip alicaz eksiklericokBeyaz ekmek yiyeceksen bir dilim ye canım ama yumurta yap iki kaşık yoğurt koy doyurucu olsun şekerini düşürmesin hemen
Cok sagol canim hazirliksiz yakalandm diyete evde ne yumurta kalmis ne ceviz bugun aksama dogru cikip alicam eksikleri.bugunde cok ileri gtmedim kahvaltida dozunda biraktm ama acliktan kivraniyorum suanda tabi bozmucam busefer cuma gununu iple cekiyorum :)Beyaz ekmekten ne kadar uzak dursan o kadar iyi senin icin.Ama madem mecbursun ince bi dilim ye.Gerci ben.kahvaltida ekmekaiz doymayi da ogrendimhaslanmis yumurta ye mutlaka.ceviz marul ekleyebilirsin.Muhtemelen simdiye kadar yedin ama aonrasi icin aklinda bulunsun :)
Ne yedin peki miktar vererek yazsanaYumurta yapamadm canim kalmamis bugun cikip alicaz eksiklericok
Cok sagol canim hazirliksiz yakalandm diyete evde ne yumurta kalmis ne ceviz bugun aksama dogru cikip alicam eksikleri.bugunde cok ileri gtmedim kahvaltida dozunda biraktm ama acliktan kivraniyorum suanda tabi bozmucam busefer cuma gununu iple cekiyorum :)
Aksam verilicek diye biliyodum ondan yazmamistim ilk ilik limonlu suyumu ictim daha sonra bir dilim ekmekle biraz domates sosu yedim yagsiz acili bol salatalik labne peynir normal cay icmedim form cayiyla tukettimNe yedin peki miktar vererek yazsana
Yok Akşam veriliyor canım merakımdan sordum su içmeye devam et birazdan tokluk hissi oluşacak ara olarak küçük bir kase yoğurt ye 12 gibi biraz daha tok tutarAksam verilicek diye biliyodum ondan yazmamistim ilk ilik limonlu suyumu ictim daha sonra bir dilim ekmekle biraz domates sosu yedim yagsiz acili bol salatalik labne peynir normal cay icmedim form cayiyla tukettim
Tamam canm egzersizde yapicam birazdan app indirdim bitane hareketleri yapicam cok heyecanlandm cuma gunu tartinin resmini cekip yuklucem ahah bide bir gram eksilmiyomusYok Akşam veriliyor canım merakımdan sordum su içmeye devam et birazdan tokluk hissi oluşacak ara olarak küçük bir kase yoğurt ye 12 gibi biraz daha tok tutar
Oooo öyle olmaz.bak ben her gun tartilirim.gecen hafta cuma cumartesi pazar pazartesi aynıydı kilom.sali 100 çarşamba 100 gr gitti.cumaya umudum kalmadi derken persembe 500 cuma 400 gitti :) kilonun ne zaman gidecegi belli olmaz sen bozmadan devam etmelisinBe fitt 21
Tamam canm egzersizde yapicam birazdan app indirdim bitane hareketleri yapicam cok heyecanlandm cuma gunu tartinin resmini cekip yuklucem ahah bide bir gram eksilmiyomusyemek boruma cimento dokerm artk
Ahahahah bende öyle diyordum ama 2 ay oldu başlayalı bir ay düzenli yaptım ikinci ay salmadan devam ettim ilk ay 5 Kilo verdim yapınca oluyor yeterki sağlıksız beslenmeBe fitt 21
Tamam canm egzersizde yapicam birazdan app indirdim bitane hareketleri yapicam cok heyecanlandm cuma gunu tartinin resmini cekip yuklucem ahah bide bir gram eksilmiyomusyemek boruma cimento dokerm artk
Sonra sen de çok dikkat edemedin bunay asıl artık zaman boşa gidiyor bakAhahahah bende öyle diyordum ama 2 ay oldu başlayalı bir ay düzenli yaptım ikinci ay salmadan devam ettim ilk ay 5 Kilo verdim yapınca oluyor yeterki sağlıksız beslenme
Aynen canım geçen ay biraz boşladım ama bu ay tekrar buradayım şansıma kilo almadım yani almamaya dikkat ettim ama veremedimSonra sen de çok dikkat edemedin bunay asıl artık zaman boşa gidiyor bak
Ver canım ya sonra insan sıkılıyor daha zor geliyorAynen canım geçen ay biraz boşladım ama bu ay tekrar buradayım şansıma kilo almadım yani almamaya dikkat ettim ama veremedim
Aynen geçen ay bi haller geldi bana kış depresyonuna girdim zaar ama bu ay toparlandimVer canım ya sonra insan sıkılıyor daha zor geliyor