Sensin ŞİŞKO

Ben geldimmmmmm menümu vereyim bugün en küçük kacamak yok dikkattttt

Sabah 10
İki yumurta Bir biber yarım domates az maydonoz az dereotu bir kk peynirle pul biberli omlet yaptım hepsini karıştırıp yanindada 2 kaşık yoğurt koydum onu yedim
Ara 2 gibi 4 yada 5 üzüm bir küçük mandalina

Aksam 7 misafirlikteydim amaaaa
bir kepçe çorba
yarım uskumru fileto
bir kase salata

Su 2 litre yürüyüş 1 saat

Ev dışındayken düzenler biraz bozuluyor malesef ekmeği kahvaltıya daha iyi olur canım, öğlen iyi

Mükemmel canım afiyet olsun

Kızlar yatin kahvaltiya misafirim var birden oldu hazorlik yapiyodum.eve gec geldim zaten spor yapamadim.simdi de yesil cay icip yatcam.oğlum hasta olacak burnu akiyo hapsiriyo rahat uyumuyo bu gece de uykusuzum yani.afedersiniz evimi de b.k goturuyo sabah bi de onu halletmem lazim.menulere yorum yapamadim kusura bakmayin.herkese iyi geceler

Oyyyy kıyamam nedir senin bu haftasonu ani misafirlerin ya yazık sana küçük bebeğin var birde keşke haberli planlı olsa menüler sorun değil canım sen dinlen biraz

O zaman başarılar dilerim kuzucuğınada mutlu yaşlar Neeeeeeee ne kadar yedin ???
Sağol balim
Yanı şeyyy birücükkk
Geçmiş olsun canım inşallah ilerlemez.
Allah kolaylık versin ben misafir gelecekken genelde çok geriliyorum

Ben de iyiyim canim taşındım 1 aydır onla uğraşıyorum bebis büyümüş masallah yolu yarılamışsın cok öpüyorum
Hayırlı olsun canım yeni evin bebiş büyüyor bakalım sen ne yaptın kilo almadın dimi

İyi pazarlar günaydın herkese
Zamanla tanıyacağım inşallah herkesi ben kendimden bahsedeyim
2.5 yaşında bı oğlum var o krese gidene kadar ise ara verdim maddi imkanlar yeterliyse özellikle ilk üç yaş anne yani taraftariyim zor bulunca belkıde
Kilo alma sebebim ilk dusugudem sonra oğlumda bir fiil yatmakta başladı 63le hamile kalıp 73le doğuma gittim ama süt olsun diye (ki oğlum memeyi reddediyordu ) neler neler yedim durumu fark ettiğimde 84olmustum bile zor bı çocuktu üç kere meme grevi yaşadık buna rağmen 26ay emzirdikten sonra kilo vermek durdu şimdi bı ileri iki geri daha kararlı olmam gerekiyor

Ben de kendimden bahsedeyim :) 3 buçuk yıllık evliyim. 28 aylık bir kızım var çalışmıyorum. Ev hanımıyım evlendigimde 47 kiloydum. Hamile kaldığımda 59 doguma girdiğim de 79 kiloydum. Şu an 62 kiloyum. Bende zayıf fit anne olmak istiyorum Allah izin verirse.

En nefret ettiğim şey başıma geldi az önce markete giderken camda ki yansımamı gördüm şok oldum montumun üstünden kalçalarım çok net görünüyordu inanılmaz nefret ettim kendimden adım atarken sağa sola devriliyormuş popom haberim yok bu görüntüyü yok etmem lazım acil yardım edin bana lütfen (((

Burada ne kadar aktif olursanız okadar iyi oluyor kızlar akşamları mutlaka menü paylaşıyoruz, menülere yorum yapıyoruz, birbirimizi yanlış yapınca uyarıyoruz insan kendini sorumlu hissediyor ve dikkat ediyor cumaları kilo paylaşımı yapıyoruz kim ne kadar vermiş eksildiğimizi gördükçe mutlu oluyoruz hep beraber birbirimize destek oluyoruz birlikte başarıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…