HemşooommmmmBen de iyiyim canim taşındım 1 aydır onla uğraşıyorum bebis büyümüş masallah yolu yarılamışsın cok öpüyorum
Ev dışındayken düzenler biraz bozuluyor malesef ekmeği kahvaltıya daha iyi olur canım, öğlen iyiSeyyy kem kumpek iç açıcı değil şehit dışındayım ve dengesiz bir menü
Sabah (9:00)
1yumurta
1kk peynir
Öğle(14:00)
3kofte
Salata
Ara(17:00)
Sade kahve
4tanr serçe parmak kadar sarma
Aksam(19:00)
1kk peynir
1dlm köy ekmeği
2tatli kaşığı acılı ezme
Şu:2lt spor: yok
O zaman başarılar dilerim kuzucuğınada mutlu yaşlar
Yemek yarışmasına katıldım da imam sarığı pasta yaptım yemesem olur muyduHem kızımın doğum günüydü
Mükemmel canım afiyet olsunBen geldimmmmmmmenümu vereyim bugün en küçük kacamak yok dikkattttt
Sabah 10
İki yumurta Bir biber yarım domates az maydonoz az dereotu bir kk peynirle pul biberli omlet yaptım hepsini karıştırıp yanindada 2 kaşık yoğurt koydum onu yedim
Ara 2 gibi 4 yada 5 üzüm bir küçük mandalina
Aksam 7 misafirlikteydim amaaaa
bir kepçe çorba
yarım uskumru fileto
bir kase salata
Su 2 litre yürüyüş 1 saat
Oyyyy kıyamam nedir senin bu haftasonu ani misafirlerin ya yazık sana küçük bebeğin var birde keşke haberli planlı olsa menüler sorun değil canım sen dinlen birazKızlar yatin kahvaltiya misafirim var birden oldu hazorlik yapiyodum.eve gec geldim zaten spor yapamadim.simdi de yesil cay icip yatcam.oğlum hasta olacak burnu akiyo hapsiriyo rahat uyumuyo bu gece de uykusuzum yani.afedersiniz evimi de b.k goturuyo sabah bi de onu halletmem lazim.menulere yorum yapamadim kusura bakmayin.herkese iyi geceler
Sağol balimO zaman başarılar dilerim kuzucuğınada mutlu yaşlarNeeeeeeee ne kadar yedin ???
Geçmiş olsun canım inşallah ilerlemez.Kızlar yatin kahvaltiya misafirim var birden oldu hazorlik yapiyodum.eve gec geldim zaten spor yapamadim.simdi de yesil cay icip yatcam.oğlum hasta olacak burnu akiyo hapsiriyo rahat uyumuyo bu gece de uykusuzum yani.afedersiniz evimi de b.k goturuyo sabah bi de onu halletmem lazim.menulere yorum yapamadim kusura bakmayin.herkese iyi geceler
Hayırlı olsun canım yeni evin bebiş büyüyor bakalım sen ne yaptın kilo almadın dimiBen de iyiyim canim taşındım 1 aydır onla uğraşıyorum bebis büyümüş masallah yolu yarılamışsın cok öpüyorum
Canım aktif olup menü yazman menülere yorum yapman lazım diğer türlü kimsenin faydası olmaz sana ;₺Hayırlı sabahlar :) beni de aranıza alır mısınız :)
Tamm anlaştık :) ben şu an regl im 1 kilo fazla çıkıyorum normal kilom 61 diCanım aktif olup menü yazman menülere yorum yapman lazım diğer türlü kimsenin faydası olmaz sana ;₺
malesef ptesi dönüyorum inşallahEv dışındayken düzenler biraz bozuluyor malesef ekmeği kahvaltıya daha iyi olur canım, öğlen iyi
günaydınGünaydın fit olma yolunda emin adımlarla ilerleyen güzel hatunlarr
İyi pazarlar günaydın herkese
Zamanla tanıyacağım inşallah herkesi ben kendimden bahsedeyim
2.5 yaşında bı oğlum var o krese gidene kadar ise ara verdimmaddi imkanlar yeterliyse özellikle ilk üç yaş anne yani taraftariyim zor bulunca belkıde
Kilo alma sebebim ilk dusugudem sonra oğlumda bir fiil yatmakta başladı 63le hamile kalıp 73le doğuma gittim ama süt olsun diye (ki oğlum memeyi reddediyordu ) neler neler yedim durumu fark ettiğimde 84olmustum bilezor bı çocuktu üç kere meme grevi yaşadık buna rağmen 26ay emzirdikten sonra kilo vermek durdu şimdi bı ileri iki geri daha kararlı olmam gerekiyor
Burada ne kadar aktif olursanız okadar iyi oluyor kızlar akşamları mutlaka menü paylaşıyoruz, menülere yorum yapıyoruz, birbirimizi yanlış yapınca uyarıyoruz insan kendini sorumlu hissediyor ve dikkat ediyor cumaları kilo paylaşımı yapıyoruz kim ne kadar vermiş eksildiğimizi gördükçe mutlu oluyoruz hep beraber birbirimize destek oluyoruz birlikte başarıcazBen de kendimden bahsedeyim :) 3 buçuk yıllık evliyim. 28 aylık bir kızım var çalışmıyorum. Ev hanımıyım evlendigimde 47 kiloydum. Hamile kaldığımda 59 doguma girdiğim de 79 kiloydum. Şu an 62 kiloyum. Bende zayıf fit anne olmak istiyorum Allah izin verirse.
En nefret ettiğim şey başıma geldiaz önce markete giderken camda ki yansımamı gördüm şok oldum montumun üstünden kalçalarım çok net görünüyordu inanılmaz nefret ettim kendimden adım atarken sağa sola devriliyormuş popom haberim yok bu görüntüyü yok etmem lazım acil yardım edin bana lütfen (((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?