- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.561
- 598
- 34
Sen beni şaka yapıyor mu sandiydinAhahah @tuzsuz_ruh baya baya ciddi profili gördün mümatematik61 , anam My SouL sen ne diyorsun bu işe
Vay anasiniiiii iyice hirslanmis @tuzsuz_ruh .Ahahah @tuzsuz_ruh baya baya ciddi profili gördün mümatematik61 , anam My SouL sen ne diyorsun bu işe
Valla bilemedim şaka mı gerçek mi cuma görücezSen beni şaka yapıyor mu sandiydin
Soulumu getiriin banaVay anasiniiiii iyice hirslanmis @tuzsuz_ruh .
ggörüşürüz ccicimValla bilemedim şaka mı gerçek mi cuma görücez
Sen zaten cıss coss konusunda iradeni daha önce ortaya koydun ısrarlara gelmeyeceğine eminim canımAy yarin kuzenime gidecez.soyledim sakin bisey yapma yapsan da yemicem israr etme diye.Ama o cok israrci halamin kizidir kendisi bakalim ne kadar etkili olmusum.
İyiyiz canım asıl sen nasılsın bir kayboldun gittin yahuSelam kızlar görüşmeyeli nasılsınız
Evettt bu haftadan cok umutluyum.Kaynanama gitmeden cok zayiflamam lazimSen zaten cıss coss konusunda iradeni daha önce ortaya koydun ısrarlara gelmeyeceğine eminim canım
O da seni zayıflamış görecek 8 kilo verdin ne zaman gidiyorsunEvettt bu haftadan cok umutluyum.Kaynanama gitmeden cok zayiflamam lazim
Ozaman birşey yemeden önce kaynananı düşünEvettt bu haftadan cok umutluyum.Kaynanama gitmeden cok zayiflamam lazim
Güzel yorumduOzaman birşey yemeden önce kaynananı düşün
2 hafta sonra nasipseO da seni zayıflamış görecek 8 kilo verdin ne zaman gidiyorsun
Çok mantıklıOzaman birşey yemeden önce kaynananı düşün
O zaman toplam 10 kilo vermiş olarak görücek süper bu2 hafta sonra nasipse
Çok mantıklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?