- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.561
- 598
- 34
Ahahahah yokkkkkk ben yarım paket yaptım akşam sadece 2 kaşık koydum çatalla yedim öyle olunca lokma saydığım için çok yiyemiyorumİyi de benim ortam yok bi baslarsam tencere dibi gorurum hele de çubuk makarnaysa hupletirim gider.Ayyy sabah sabah
Aman sakın hiç pişirme ozaman göz görmeyince gönül katlanırmışİyi de benim ortam yok bi baslarsam tencere dibi gorurum hele de çubuk makarnaysa hupletirim gider.Ayyy sabah sabah
Kızzzzzzzzzzzzzz sen degilmiyim kabak çorbası yapan anlat bakıyım nasıl yaptinAman sakın hiç pişirme ozaman göz görmeyince gönül katlanırmış
Kızlar selamlar... Bu hafta uğrayamadım hiç buraya...
Sizler nasılsınız....
Sen yarın yine artida mi gelcen bakim niye sesin cikmiyoKızlar selamlar... Bu hafta uğrayamadım hiç buraya...
Sizler nasılsınız....
Kebdi adima iyiyim şükür bu sabah eksi gördüm. Sen nasilsin nasil gidiyo hamilelikSlm Kızlar nasılsınız
Oh süper haber hedeflediğin kiloya yavaş yavaş gelirsin süperKebdi adima iyiyim şükür bu sabah eksi gördüm. Sen nasilsin nasil gidiyo hamilelik
Senin diğeri de küçük dinlenemiyosun da.dikkat et kendineOh süper haber hedeflediğin kiloya yavaş yavaş gelirsin süper
Hamilelik valla anlamıyorum canım ya kızımdan hiç onunla uğraşmaktan anlamıyorum karnım da şişmese hiç anlamayacağım
Aynen öyle inşalalh kardeşi doğana kadar biraz daha olgunlaşırSenin diğeri de küçük dinlenemiyosun da.dikkat et kendine
Çok yoğunn gülüm oyuzden.Sen yarın yine artida mi gelcen bakim niye sesin cikmiyo
Selammmmmmmmm iyiyiz canım sen nasılsınKızlar selamlar... Bu hafta uğrayamadım hiç buraya...
Sizler nasılsınız....
İyiyiz tatlış hamişim sen nasılsınSlm Kızlar nasılsınız
Çok şükür iyiyim canım iş güç koşturmaca işteSelammmmmmmmm iyiyiz canım sen nasılsın
İyiyiz tatlış hamişim sen nasılsın
Ohhhhh harika haber canım eee boşuna değil bu eksiler emek veriyorsun balımKebdi adima iyiyim şükür bu sabah eksi gördüm. Sen nasilsin nasil gidiyo hamilelik
Kızzzzzzzzzzzzzz sen degilmiyim kabak çorbası yapan anlat bakıyım nasıl yaptin
Olur öyle şeylerAyyy Alta yanlışlıkla çocuğun tahlil sonucunuda eklemişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?